Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza33 wrote:Hej Wszystkim
Martynka zdrówka. Czytam,że masz takich lekarzy jak u nas. Ja już nawet nie dzwonię tylko idę i informuję że jestem
Bluebell sprawdziłam... Co kolwiek to znaczy jestem Psem i nic o mojej ciąży nie wspomnieli:)
U mnie dziś strach przed jutrzejszym lotem sięga zenitu. Jeszcze córka chora znowu i obawiam się o jej zdrowie.
Ale miałam dzisiaj taki sen piękny że dam chyba radę to przetrwać
Jakim lotem jutro lecisz, to powiem mężowi żebyście krócej lecieli
Nic się nie bój Szybko zleci kup coś fajnego
edit: jaki sen ?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 09:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olcia. Trzymam kciuki, bedzie dobrze.
Dokladnie jak piszesz, samolot jest najbezpieczniejszym srodkiem lokomocji Ludzie sie boja bo w tv pokazuja tylko katastrofy. Szczesliwych ladowan nie pokazuja, bo to nuda Moja siostra tez panikuje i malo brakowalo, zeby na slub przylecieli ze strachu
Bluebell. Dziekuje, jakby lepiej sie czuje, ale ocenimy wieczorem, bo wtedy temp mi rosnie. Teraz lece do roboty.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Olcia - trzymam kciuki nie stresuj się na zapas Kochana :*
Zuza - a Ty nie stresuj się lotem ja bardziej boję się jechać samochodem w daleką trasę niż lecieć. Poza tym ten lot jest krótki - pomyśl sobie, że ja będę do Chin leciała 11 godzin
Dombrusia - mi o ciąży też nic nie napisali, ale miałam że w lutym będę mieć wspaniałą wiadomość - a nic wspanialszego od ciąży mi się nie szykuje
Effy - zazdroszczę wolnego. My normalnie pracujemy. Najgorsze, że naprodukowali przed wolnym w chuuuu maili na zaś, więc będziemy mieli co robić -
Effy wrote:Jakim lotem jutro lecisz, to powiem mężowi żebyście krócej lecieli
Nic się nie bój Szybko zleci kup coś fajnego
edit: jaki sen ?!
Effy krócej lecieli brzmi strasznie, tylko z jednym mi się kojarzy
Kochana Gdańsk -Edenburg.. Ja się dziewczyny tak o mnie nie boję jak o moją córkę. Ona nie bardzo współpracuje z nieznajomymi i boję się żeby nie wyzwała tam nikogo
Mojego snu niestety nie mogę tu opowiedzieć bo był on z cyklu " różowa landrynka " haha
Bluebell ja się zastanawiam co przez dwie godziny będę robić a przez 11 to aż boję się myśleć -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 19:20
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:19
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Miziakizia, przecież w Bydgoszczy jest Invimed - klinika leczenia niepłodności , wiec nawet jak nie chcesz jeszcze iść do kliniki to lekarze którzy tam pracują na pewno przyjmują tez w prywatnych gabinetach poza klinika.
MyE ile dni po owulacji zaczęłaś brać luteinę? Nie powinno sie jej brać za szybko, mi lekarz zalecal zawsze rozpocząć brać luteinę i dupka dopiero ok 3dpo. Luteina faktycznie zawyża temperaturę i po wzięciu pierwszej tabletki nie powinno sie wiecej meirzyc temp.
Trzy dni po wyznaczonej owulacji wzięłam pierwszą tab. Temp dalej mierzyłam i wyskoczył komunikat że owu jednak była 15dc a nie 13 jak wyznaczyło wcześniej. Czyli że temperatury mierzone już po wzięciu tabletki się nie liczą i owu była jednak 13dc ? Sorki, że tak bez ładu i składu pisze ale w urzędzie siedzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 10:58
-
nick nieaktualny
-
Olcia trzymam kciuki za wizyte napisz koniecznie nam :)Martynka masz racje lepiej zaplacic i byc przyketa tym bardziej ze w ciazy jestes wiec to nie tylko o Ciebie chodzi ale z drugiej strony to chore zeby prywatnie czlowiek musial chodzic majac niby panstwowa opieke no coz co kraj to obyczaj he
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Kurcze ja 5 dni po IUI i nic nie czuje juz podswiadomie probuje cos sobie wyszukac nawet zastanawiam sie czy napewno mnie lekko u dolu brzuch kuje cos kuje ale zaraz zwariuje tyle czasy jeszcze
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-