Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluebell1984 wrote:To na pewno jest tam ginekolog, który zajmuje się leczeniem niepłodności, w końcu to nie jest małe miasto spróbuj poszukać kogoś na forach, znany lekarz itp.
Troche juz szukałam ale wszyscy polecali jechać do Białegostoku ale jeszcze poszukam bardziej aktualnych wpisów.
Ja właśnie dopijam kawę i do pracy trzeba ruszyćBluebell1984 lubi tę wiadomość
starania od sierpnia 2016r -
nick nieaktualnyHej dziewczynki.
Nie wiem jakim cudem, ale wcześniej wykres zaznaczył mi owulację na 13dc a po wpisaniu dzisiejszej temperatury rozmyślił się i zmienił mi dzień owulacji na 15dc... Zgłupiałam normalnie.
"Wprowadzone przez Ciebie dane wpłynęły na interpretacje Twojego wykresu. Dzień owulacji został przesunięty z 13 na 15 dzień cyklu. Kontynuuj wpisywanie danych, pomoże to w interpretacji Twojego cyklu. Detektor owulacji na bieżąco śledzi Twoje wskaźniki płodności, aby dokonać najlepszej oceny"
Wychodzi na to, że nie będę mogła z wami testować, bo będzie chyba za wcześnie... Będzie to 11dpo.
Myślę, że być może luteina miała wpływ na takie zachowanie wykresu i być może wcześniejsza data owu była ok, ponieważ owulację tym razem wyznaczyło mi dzień przed przyjęciem luteiny, czyli przed skokiem temp sztucznie napędzonym luteiną.
Sama już nie wiem. Tak to jest właśnie jak się nie ma możliwości skoczenia na monitoring...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 07:28
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki moja koleżanka umówiła się na przyszły czwartek do gina na 21.20!!!ma tyle pacjentek ej masakra jakaś....ja dalej czekam na @ cycki mi rozsadza brzuch z resztą też zaraz siadam w auto i ruszam na miasto zmienić numer mieszkania mam nadzieję że o 11 będę Spowrotem w domu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartynka1234 wrote:MyE jak to? Wczoraj pisalas mi ze potqierdzone monitoringiem i wykresem? Nie bylas jednak na monitoringu? No to nic, testuj 3 lutego
Byłam w 13dc...
Gin powiedziała, że owu na pewno będzie 13 lub najpóźniej 14dc.
Miałam iść jeszcze raz po owu by potwierdzić, że pęcherzyk pękł, ale nie miałam możliwości, bo mama nie miała z kim mojej siostry zostawić i musiałam odwołać wizytę.
Temperatura, śluz itp pokrywało się z tym co mówiła gin. Wykres SAM wyznaczył mi owulację grubą krechą na 13dc a teraz sobie zmienił na 15dc. Dlatego właśnie zastanawiam się czy luteina po której nagle na wykresie wszystko się zmieniło mogła mieć na to wpływ.
Dziewczyny z tematu o luteinie np piszą, że ich lekarze każą odstawić termometr po pierwszej dawce luteiny, bo ona (w przeciwieństwie do dupka) powoduje skoki temp. Wcześniej o tym nie wiedziałam dlatego mierzyłam dalej i stąd moje rozterki. -
nick nieaktualnyMyE wrote:Byłam w 13dc...
Gin powiedziała, że owu na pewno będzie 13 lub najpóźniej 14dc.
Miałam iść jeszcze raz po owu by potwierdzić, że pęcherzyk pękł, ale nie miałam możliwości, bo mama nie miała z kim mojej siostry zostawić i musiałam odwołać wizytę.
Temperatura, śluz itp pokrywało się z tym co mówiła gin. Wykres SAM wyznaczył mi owulację grubą krechą na 13dc a teraz sobie zmienił na 15dc. Dlatego właśnie zastanawiam się czy luteina po której nagle na wykresie wszystko się zmieniło mogła mieć na to wpływ.
Dziewczyny z tematu o luteinie np piszą, że ich lekarze każą odstawić termometr po pierwszej dawce luteiny, bo ona (w przeciwieństwie do dupka) powoduje skoki temp. Wcześniej o tym nie wiedziałam dlatego mierzyłam dalej i stąd moje rozterki.
A moze to wykres sie pomylil? A pamietasz ile mial twoj pechwrzyk w 13 dc? Moze ovu byla jednak w 13,14 dc -
nick nieaktualnyA dziekuje wszystkim za zyczenie zdrowka mam nadzieje ze w koncu mi przejdzie, obawiam sie troche choc nie wiem ile w tym prawdy ze ostry kaszel moze powodowac skurcze macicy dlatego powinno sie isc do lekarza. No wiec jak do jutra nie wydobrzeje to jutro lekarz .
-
nick nieaktualny
-
Hej Wszystkim
Martynka zdrówka. Czytam,że masz takich lekarzy jak u nas. Ja już nawet nie dzwonię tylko idę i informuję że jestem
Bluebell sprawdziłam... Co kolwiek to znaczy jestem Psem i nic o mojej ciąży nie wspomnieli:)
U mnie dziś strach przed jutrzejszym lotem sięga zenitu. Jeszcze córka chora znowu i obawiam się o jej zdrowie.
Ale miałam dzisiaj taki sen piękny że dam chyba radę to przetrwaćolciaa, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Jak być może wiecie, od jutra w Chinach zaczyna się Chiński Nowy Rok (cwaniaki mają 10 dni wolnego). Od rana w pracy czytamy sobie nasze horoskopy (ja tam nie wierzę za bardzo w takie rzeczy, ale napisali, że w lutym zajdę w ciążę, więc może być ).
Zobaczcie sobie swoje jak chcecie
Tutaj sprawdzicie swój znak chiński: http://czary.pl/horoskopy/chinski/znajdz_znak.php
A tutaj jak wasz znak będzie funkcjonował w roku Koguta 2017: http://przewodnikduchowy.pl/wt/horoskop-chinski-2017.php
Mi wyszło że jestem wężem ale o ciąży nic -
Bluebell1984 wrote:Jak być może wiecie, od jutra w Chinach zaczyna się Chiński Nowy Rok (cwaniaki mają 10 dni wolnego). Od rana w pracy czytamy sobie nasze horoskopy (ja tam nie wierzę za bardzo w takie rzeczy, ale napisali, że w lutym zajdę w ciążę, więc może być ).
Zobaczcie sobie swoje jak chcecie
Tutaj sprawdzicie swój znak chiński: http://czary.pl/horoskopy/chinski/znajdz_znak.php
A tutaj jak wasz znak będzie funkcjonował w roku Koguta 2017: http://przewodnikduchowy.pl/wt/horoskop-chinski-2017.php
wiemy wiemy, oni mają wolne = ja mam wolne
zaraz sobie poczytam