Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:19
-
Dziewczyny dziekuje za buziaki dla Szymka
Zuza rozumiem Cie bo tez bym się pewnie stresowala jakbym miała samolotem lecieć ale na pewno spokojnie dolecicie do siostry :*
Brak objawów nie znaczy braku ciąży moj Maz do dzisiaj sie ze mnie śmieje ile razy to juz nie bylam w ciąży bo miałam mdłości albo chodziłam częściej sikać a teraz juz wiem ze to wszystko dzieje sie później jak juz wiemy ze ciąża jest oczywiście nie twierdze ze któraś z Was nie może od razu miec objawów albo przeczucia ze sie udalo ale ja np niczego nie podejrzewałam dopóki test nie pokazał 2 kresek wiec glowy do góry i cierpliwosci kochane :*Wojcinka lubi tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualnyA w dupe z tą owulacją...
Usunęłam "luteinowe" pomiary temperatury i owulacja znów wróciła na 13dc.
I pierdziele więcej nic nie mierze po owulce i nic nie sprawdzam... Co ma być to będzie.Lili91, Wojcinka, Bluebell1984, Annie1981, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
Witam Was
Moja teściowa panicznie się boi latać samolotem i co roku jeżdżą nad polskie morze mimo że stać ich na niezłe all inclusive, ale nie przegadasz. My już z mężem siły nie mamy.
Olcia też 3mam kciuki za wizytę
Ewelina 5 dni po na objawy to znacznie za wcześnie. Ja pierwszy niby objaw poczułam gdzieś tak 9 dnia. I tak w ogóle to ja też chce już suwaczek ciążowy!!! -
.
-
nick nieaktualny
-
.
Zuza33, MyE, myszeczka89 lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim
Zuza nic sie nie martw, oglądajcie widoki i sie relaksujcie, latanie samolotem jest dużo lepsze i bezpieczniejsze niż jazda samochodem a córka nawet jak kogoś zwyzywa to sie nie przejmuj i tak niektórych "przemiłych" ludzi nie przebije, a oni juz za bardzo wytłumaczenia nie maja...
MyE weź ty 3 głębokie wdechy, najważniejsze ze ovu była, a te dwa dni w tą czy w tą to juz nie maja znaczenia tak naprawde. Teraz juz sie wyluzuj, nie mierz tempki i sobie wizualizuj jak ten zarodek sie zagnieżdża i tyle
Ewelina wierze ze pewnie ci sie dłuży jak nie wiem, ale my tu wszystkie trzymamy kciuki, mam nadzieje ze sie udało
Martynka, Annie, Inka i która tam jeszcze chora - zdrowia dziewczyny!
Hmmm nie wiem czy jeszcze cos miałam komuś napisać
U mne jakis dół straszny, juz drugi dzien. Ale mam nadzieje ze to moze przed okresem, bo taka płaczliwa jestem ze masakra.MyE, Zuza33, Wojcinka, Annie1981, Ink@ lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
Lili na poprawę humoru dobre sa lody czekoladowe :*
-
Nie No w sumie prawda ze Caroline tu czasami zagłada tak samo jak większość dziewczyn i moze faktycznie nie miała juz czasu i pozneij sie odezwie dajmy jej szanse tak czy owak najważniejsze ze wszystko z dziudziusiem jest ok i fajnie ze poznali wreszcie płeć.
Bluebell1984 lubi tę wiadomość