Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 14:19
-
Dziewczyny dziekuje za buziaki dla Szymka

Zuza rozumiem Cie bo tez bym się pewnie stresowala jakbym miała samolotem lecieć ale na pewno spokojnie dolecicie do siostry :*
Brak objawów nie znaczy braku ciąży
moj Maz do dzisiaj sie ze mnie śmieje ile razy to juz nie bylam w ciąży bo miałam mdłości albo chodziłam częściej sikać a teraz juz wiem ze to wszystko dzieje sie później jak juz wiemy ze ciąża jest
oczywiście nie twierdze ze któraś z Was nie może od razu miec objawów albo przeczucia ze sie udalo ale ja np niczego nie podejrzewałam dopóki test nie pokazał 2 kresek wiec glowy do góry i cierpliwosci kochane :*
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualnyA w dupe z tą owulacją...
Usunęłam "luteinowe" pomiary temperatury i owulacja znów wróciła na 13dc.
I pierdziele więcej nic nie mierze po owulce i nic nie sprawdzam... Co ma być to będzie.
Lili91, Wojcinka, Bluebell1984, Annie1981, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Witam Was

Moja teściowa panicznie się boi latać samolotem i co roku jeżdżą nad polskie morze mimo że stać ich na niezłe all inclusive, ale nie przegadasz. My już z mężem siły nie mamy.
Olcia też 3mam kciuki za wizytę
Ewelina 5 dni po na objawy to znacznie za wcześnie. Ja pierwszy niby objaw poczułam gdzieś tak 9 dnia. I tak w ogóle to ja też chce już suwaczek ciążowy!!!

-
.
-
nick nieaktualny
-
.
Zuza33, nick nieaktualny, myszeczka89 lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim

Zuza nic sie nie martw, oglądajcie widoki i sie relaksujcie, latanie samolotem jest dużo lepsze i bezpieczniejsze niż jazda samochodem
a córka nawet jak kogoś zwyzywa to sie nie przejmuj i tak niektórych "przemiłych" ludzi nie przebije, a oni juz za bardzo wytłumaczenia nie maja...
MyE weź ty 3 głębokie wdechy, najważniejsze ze ovu była, a te dwa dni w tą czy w tą to juz nie maja znaczenia tak naprawde. Teraz juz sie wyluzuj, nie mierz tempki i sobie wizualizuj jak ten zarodek sie zagnieżdża i tyle
Ewelina wierze ze pewnie ci sie dłuży jak nie wiem, ale my tu wszystkie trzymamy kciuki, mam nadzieje ze sie udało
Martynka, Annie, Inka i która tam jeszcze chora - zdrowia dziewczyny!
Hmmm nie wiem czy jeszcze cos miałam komuś napisać
U mne jakis dół straszny, juz drugi dzien. Ale mam nadzieje ze to moze przed okresem, bo taka płaczliwa jestem ze masakra.
nick nieaktualny, Zuza33, Wojcinka, Annie1981, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16

-
Lili na poprawę humoru dobre sa lody czekoladowe
:*
-
Nie No w sumie prawda ze Caroline tu czasami zagłada tak samo jak większość dziewczyn i moze faktycznie nie miała juz czasu i pozneij sie odezwie
dajmy jej szanse
tak czy owak najważniejsze ze wszystko z dziudziusiem jest ok i fajnie ze poznali wreszcie płeć.
Bluebell1984 lubi tę wiadomość