Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marlena przykro mi...
Czytałaś co Ci pisałam jakies 2 dni temu o zastrzyku z ovitrelle przy pęcherzyku 16mm?Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe, ryzyka niskie
czekamy na wyniki NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Zadzwoniłam i od razu się ukazał <0.1 także tak jak przeczuwałam, ale teraz z czystym sumieniem mogę odstawić dupka
MyE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:Nie wiem dlaczego jak chce przeglądać posty tylko danej osoby to mi się wyświetla taki komunikat:
Przepraszamy, nie znaleźliśmy strony, której poszukujesz...
... ale mamy wiele innych, równie interesujących:
pff
też tak mam jak chcę przejść na drugą i kolejną stronę.
Zawsze działa mi tylko pierwsza i ostatnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 16:57
Marlena24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Moje następne testowanie w marcu... hohoho strrrrasznie daleko do tego
z tą owulacją to coś się chyba nie wstrzeliliście bo ja przy 16 mm to mam owulacje za 5-6 dni... Kuchcinka dobrze gadaMyE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffy wrote:przejebane takie długie cykle no ale co zrobisz nic nie zrobisz
z tą owulacją to coś się chyba nie wstrzeliliście bo ja przy 16 mm to mam owulacje za 5-6 dni... Kuchcinka dobrze gada
Również mam wrażenie, że taki pęcherzyk jest po prostu jeszcze niedojrzały. Moja gin np mówiła mi, że najlepsze pęcherzyki to granice 24-26 mm -
Marlena24 wrote:tak. ale teraz sie nad tym zastanawiam bo nie badałam nigdy progesteronu w 8 dpo więc "dla zabezpieczenia" ewentualnej ciąży...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Kurczę nie wiem sama, jak nie będę robić tak jak mi lekarka każe, to chyba muszę ją zmienić
się znamy co nieMarlena24, sheerah24, Lili91, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny