Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
MyE wrote:Uwielbiam ten serial Strasznie pokręcony
Ale tylko pierwszy sezon. Drugi był chyba na siłę robiony.
Ja w końcu przekonałam męża do oglądania Breaking Bad i idiota jak nie chciał tak teraz jak wieczorem z nim nie obejrzę kilku odcinków to mi dupę truje aż nie zasnęMyE, Ink@, olciaa, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiktoria_20 wrote:A gdzie te filmy oglądacie na tv i komp ? Trzeba je ściągać ?
Ja mam program do generowania linków.
Szukam linków do filmów/gier/seriali na pebx.pl
Później generuje je, żeby ściągały się z prędkością "premium" - w zależności od tego na jakiej stronce są wrzucone (catshare, rapidu itp) i ściągam
Lub jak mi się nie chce to wygenerowany link wrzucam do VLC (bo tylko on może odtwarzać bezpośrednio przez internet).
Wiktoria_20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffy wrote:szkoda ze juz dawno za mną Dexter i Breaking Bad
Wolałabym by Breaking Bad nigdy się nie kończył. Będzie mi brakowało niektórych postaci strasznie.
My dopiero końcówka 3 sezonu. Więc jeszcze 2 sezony przed nami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 08:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja muszę się wam pożalić.
Załatwiłam się na własne życzenie.
Po ciąży tyle czasu walczyłam z nawracającą infekcją aż w końcu ją wyleczyłam.
A teraz głupia wzięłam luteinę i zamiast brać coś osłonowo to nawet o tym nie pomyślałam i znów infekcja wróciła i męczę się od wczorajszego wieczora...
A tyle czasu zajęło mi wyleczenie tego i tyle czasu był spokój...
Nosz Kuźwa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Mnie Breaking Bad porwał dopiero w 4 sezonie - petarda! i z upływem odcinków i sytuacji zmieniało mi się postrzeganie niektórych postaci, na przykład początkowo wku*wiała mnie Skyler na maxa, wydawała się taka wiecznie sfochowana. Pod koniec już naprawdę jej współczułam i było mi jej szkoda - ale dobra, nie będę spojlerować
Oooo. To coś ciekawego, bo mnie właśnie od początku strasznie wkurza.
Dobra mów mi kto umrze od 3 sezonu -
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Współczuję jakiego rodzaju to infekcja?
Najprawdopodobniej znów grzybicza i znów musimy się leczyć oboje przez moją głupotę.
U mnie niestety objawia się to okrutnie. Mało tego, że ból i opuchlizna to na koniec jeszcze pęka mi cała skóra. Nie idzie z bólu wyrobić. W ciąży miałam identycznie. Dobrze, że zostały mi jeszcze leki to już wczoraj sobie zapodałam i mężowi. -
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:A ten cipa Jesse zawsze coś nawala, w sumie, to wszystkie grubsze problemy Walkera zaczynały się od tego ćwoka
Nic Ci nie powiem
A ja go uwielbiam Kuźwa no normalnie tak mi go żal zawsze, że nie mogę. Biedny albo wpierdol dostanie, albo chce dobrze i mu jak zawsze nie wychodzi, albo chce źle i też mu nie wychodzi.
Taka ciapa jak mój pies :pBluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Dobrze, że od razu zareagowałaś, może teraz nie będzie to tak długo trwało jak wtedy po ciąży.
Poczytaj sobie też o diecie w takich przypadkach - wiem, że słodyczy i cukru nie można jeść wtedy, nie wiem jak z nabiałem. Niektóre pokarmy są niestety pożywką dla takich dziadostw.
Wiem, wiem że nie można. Ale u mnie nic nie daje rady niestety. Za każdym razem tylko leki a i tak męczyłam się tydzień by po miesiącu przechodzić przez to samo.
Mam nadzieje, że oszczędzi mnie chociaż w płodne. -
nick nieaktualny
-
Hej Kochani
U mnie leniwa sobota. Nie muszę, sprzątać, gotować dobrze mi z tym
Effy gdzie na Mazury jedziesz?
Dombrusia przykro mi
Kuchcinka.....
Ink@,Bluebell,Mya, Ewelinka macie już jakieś objawy.?
Błagam was niech się któraś zlituje i nasika jak trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 09:11
Bluebell1984, Dombrusia, Ink@, Wojcinka lubią tę wiadomość