Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffy rozumiem sorki! Myslalam ze to byl twoj termin z ostatniej miesiaczki, jaki ci lekarz wyliczyl a teraz zmienilas na usg. Juz rozumiem, wiec tez zmieniam !
U mnie dzidzia od poczatku tez starsza, raz o 3 dni, raz 5, a ostatnio pobila rekord
Witam wszystkich!Ink@, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
Hejka podobno termin z usg jest wiarygodny do 8-10tc bo potem kazde dziecko rosnie swoim tempem, jedne waza 2, 5 kg a inne 4 przy porodzie.
No ktora dzis sika?? Bo sprawdzam i chce piekna pazdziernikowke poznac
U mnie mdlosci na calego, mam taka niemoc, w chacie syf ale nawet sprzatnac nie da rady bo jak poczuje domestos to rzygne wiec zyjemy w syfie..
Pocieszam sie, ze to znak ze wszystko ok i tylko to mnie trzymaBluebell1984 lubi tę wiadomość
Daniel
-
nick nieaktualny
-
Bluebell1984 wrote:A ten cipa Jesse zawsze coś nawala, w sumie, to wszystkie grubsze problemy Walkera zaczynały się od tego ćwoka
Nic Ci nie powiem
A czy ktoś oglądał gotowe na wszystko? Bo za mną chodzi myśl by kiedys usiąść i wszystko kolejny raz obejrzećMyE, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:ja to sama jak na niego patrzylam, to chcialam mu wpierdolic xD
Osz Ty niedobra! Mojego biednego Jessiego bić?
Kuźwa w niego dmuchnąć by wystarczyło i by się biedaczek rozsypał.
Przygarnęłabym go
Ink@, olciaa, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolciaa wrote:Mam pewna myśl, która chodzi za mną od 2 dni. Ale przyznam sie jutro jak jeszcze cos sprawdzę.
I wtedy będę potrzebować kopa od Was by ta myśl ze mnie odgonić.
Ale to jutro!
Chyba ze jutro moje sprawdzenie nie wyjdzie. To nie było tematu
Jak już mnie zaciekawiłaś to mów o co chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 10:08
sheerah24, Marlena24, Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Ja tak naprawdę nie wiem kiedy powinnam dostać @, normalnie mam cykle 28 dniowe wiec teoretycznie powinnam testować jutro albo dostać @, ale ze ostatni mój cykl nadzerkowy (grudzien) trwał 31 dni to ustawilam @ na 30.01.
Juz zaczynam latać i sprawdzać do łazienki czy dostalam @ bo tak juz sie czuje -
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:Mam pewna myśl, która chodzi za mną od 2 dni. Ale przyznam sie jutro jak jeszcze cos sprawdzę.
I wtedy będę potrzebować kopa od Was by ta myśl ze mnie odgonić.
Ale to jutro!
Chyba ze jutro moje sprawdzenie nie wyjdzie. To nie było tematu
To teraz zasiałaś ziarko ciekawości.....
Będę myśleć cały czasInk@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysheerah24 wrote:Juz zaczynam latać i sprawdzać do łazienki czy dostalam @ bo tak juz sie czuje
Oby u Ciebie spóźniła się całe 9 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 10:10
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
Ide ogarnąć sobie jakies śniadanie i kawę, maz na studiach wiec zaraz do was wracam, tylko przerzuce się na kompa i trochę was nadrobie z wczoraj, niedługo będę :*
Edit: myszeczka89 odpisalam Ci w poprzednim poscie, jeszcze nie przyszła ale ja czujeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 10:14
Ink@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny