Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluebell1984 wrote:I co Ci na tą bilirubinę zalecił Dr Handsome?
Kiedyś brałam lek jakiś a teraz z powodu starań piję ostropest i tabletki ziołowe liv52. On mówi że jestem w 10 % społeczeństwa co z natury tak mają. Tak więc jestem wyjątkowa
A co mówił.... Sex od tyłu najlepszyBluebell1984, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
myszeczka89 wrote:Bluebell płodne ważniejsze Plemniczki zdąży jeszcze zbadać
Inka widzę, że masz wizytę 15.02 ciesze się i się doczekać nie mogę
a a ina ma jutro drugą ale Wam dziewczyny zazdroszczę
Mój piekarnik też jest jakiś dziwny zawsze jak nastawiam np. na 150 stopni to grzeje tak jak na 180 i wiecie jak to się kończy
Po jutrzejszej wizycie mam zamiar dyrektorce w pracy oznajmić, że jestem w ciazy i od kwietnia mnie tu nie mamyszeczka89 lubi tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
KateA92 wrote:Hej ! wybaczcie mi na wstępie, za "tyly". jestem nie na bieżąco, przyznaję się przez weekend w ogóle nie zagladalam do neta.
Mam pytanie do obecnych tu mamusiek (i nie tylko, bo może staraczki słyszała o takim czymś gdzieś w rodzinie czy u znajomych). Zauważyłam, że mój synek gdy śpi zawsze się wygina w lewą stronę, w taki łuk. kładę go ładnie na plecki a on niemalże automatycznie się przekreca. Wstawiam Wam zdjecie abyście wiedziały co mam na myśli. Zdjęcie robione w nocy także wybaczcie za jakość
Czy mam się martwić? Powinno mnie to niepokoić? bo już się naczytałam o wzmozonym napięciu mięśniowym u dzieci... czy raczej na luzie wychodzić z założenia, że skoro się tak układa to mu tak po prostu wygodnie i tyle. może w brzuchu był podobnie ustawiony i tak "zapamietal" ta pozycje i w takiej czuje się wygodnie i bezpiecznie
-
sheerah24 wrote:Kiedyś miałam straszne kompleksy, że jestem taka "arabska". Miałam bardzo gęste czarne brwi, ciemne włosy i dla mnie to było dziwne no i nudne. Jak chodziłam z mamą do fryzjerki to błagałam ją, żeby mnie przefarbowała na blond i brwi rozjaśniła a ona patrzyła się na mnie jak na jakąś debilkę i mówiła, ze zrobi to jak skończę 18 lat. Tylko że jak już miałam 18 lat, to mi przeszlo (pomijam fakt że mój mąż - wtedy jeszcze chłopak nie znosi blondynek, ujęłam go właśnie tą swoją urodą i stwierdziłam, że nie skrzywdzę go w tak okrutny sposób ). Poza tym wszyscy mi mówią, że jak się przefarbuję na blond to będę wyglądać z moją urodą jak WIEŚ TAŃCZY I ŚPIEWA
Co nie zmieniło tego, że po ślubie zrobiłam sobie sombre, ciut rozjaśniłam włosy, ni to jakiś blond, ni jakiś rudy, na początku mi się strasznie podobało, ale jak ostatnio przeglądałam zdjęcia moich włosów przed ślubem i przed rozjasnieniem to stwierdziłam, że jestem idiotką, bo miałam ładne włosy...
Nie widze tu słowiańskich korzeni po dziadkach hehe
-
A dziewczynki nie kupujcie w aptekach tych femibionow dla kobiet w ciąży. Femibion dwójka w aptece jednej 70 zł w drugiej 75 zł. W aptece w internecie 35 zł. Oczywiscie kupiłam stacjionarnje ale cos mi śmierdziało, ze tak drogo. Zaraz złoże zamówienie bo musze inne rzeczy kupić to tez na przyszłość sobie kupie.
A i jeszcze słuchajcie będę robić kocyk dla mojego bobasa
Zajarałam sie strasznie.
Zamówiłam włoczki, kupiłam druty i jazda
Odrazu powiem, ze kiedys robiłam na drutach różne rzeczy i to nie jest trudne, wiec mam nadzieje ze tym razem wyjdzie
O taki bedzie :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2c46fa55ed3.jpg
Jak skończę to pokażeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 15:41
Bluebell1984, myszeczka89, Zuza33, Mila123, Ink@, Annie1981, onaa123 lubią tę wiadomość
-
Effy super pomysł! nie mogę doczekać się efektu
Ja jak będę w ciąży to dla zabicia czasu chyba wezmę się za dywan z pomponów
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd2c185738a3.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 16:15
Bluebell1984, Effy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:51
Zuza33, Marlena24, myszeczka89, Bluebell1984, Effy, mili_moli, sheerah24, Paula24, Natka2, olciaa, Kaaarooolina89, Mila123, anq05, Ink@, stella_88, Wiktoria_20, kania901, Annie1981, Lisa85, Bianka87 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:51
Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Hehe sorka ze tak bez przywitania właśnie wróciłam z pracy (która na szczęście niedługo rzucę jak tylko przejdę badania lekarskie do wizzair) to szkolenie jest tak nudne ze na prawdę myślałam ze tam dzisiaj umrę jak zadzwonili z wizzair to myslala ze padnę ze szczęścia niestety nie maja chwilo miejsc w bazie w Poznaniu wiec córka marnotrawna powraca na min pol roku do Warszawy, w wolne dni będę kursowała do poznania do Kacperka a tak to Artur bedzie mnie w wawie odwiedzał. Jakoś damy radę. Także jeżeli chodzi o starania to na kilka meisiecy odpuszczamy. Nadal tu z Wami będę i nigdzie sie nie wybieram, ale chce troche polatać wiec starania wznowimy myśle dopiero po sezonie wakacyjnym i wtedy juz na prawdę pełna parą
Gratuluję
Nie spiesz się. Znając życie to ja będę czekała z Tobą na dwie kreski co by Ci smutno nie byłoBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny