Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi w lab powiedzieli 3 dni i pojemnik na mocz zawinąć w ubranie lub w coś ciepłego i włożyć najlepiej pod ciuchy blisko ciała dzwoniłam do innego lab niestety droga się wydłuży jakieś 6 minut drogi ale to nic i tak zdążę powiedziałam Pani w lab że o 7 wpadam z ważnym materiałem genetycznym i ma czekać tą się zaczęła śmiać i mówi że będzie czekać
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:53
Ink@ lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Dombrusia wrote:Ale do czerwca kochana daleko no ale jeżeli to daleka podróż to masz racje lepiej dmuchać na zimne trzymaj się :-*
dlatego jeśli miałoby się udać to wolałabym żeby udało się trochę później, z wielu względów (ale i tak moje preferencje nie mają na to wpływu ) -
Natka2 wrote:A! Sluchajcie, jak mam upiec drozdzowke w piekarniku ktory za szybko piecze? Bo jest za maly i za szybko temperature lapie i mi wtedy pali z gory i z dolu, to np mam dac nizsza temp czy np raz z dolu raz z gory wlaczac grzanie?
Ja bym dała niższą temp ale na początku normalną.
Siostra ma też taki piekarnik. Jak im jablecznik upieklam to później tylko jabłka łyżką można było wybierać
Ale drugim razem zrobiłam tak jak Ci piszę i było ok.
W sumie jak będziesz pilnowała to możesz też zmieniać raz dół raz górę i będziesz widziała czy dobre już jestNatka2 lubi tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Powiedzieli, że min. 2 max 7. Nie za bardzo mogę w naszej sytuacji zrobić dłuższą przerwę niż 2 dni, bo mam dni płodne teraz zaraz.
Nie wiem kurde, denerwuję się już tym wszystkim27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Bluebell1984 wrote:Zapisałam go na ten piątek, na 12 na badanie nasienia. Zgodził się isc sam (bo ja będę w pracy)
Pani mówiła, że w pojemnik na mocz można. Będzie wiózł z domu.
... tylko teraz się zastanawiam, bo 2 dni przed badaniem nie może współżyć. A w piątek wypada moj 14 dc. Czyli mozemy przegapić owulację przez to muszę chyba przeprosić się z termometrem na ten czas.
A nie możesz go przepisać na poniedziałek co byście wybzykali co swoje?Ink@ lubi tę wiadomość
-
KateA92 wrote:Zuza dzięki wielkie ! to miło, że zapytałaś o Fabianka tak też zrobię, nie będę nic już czytać i nie będę się nakręcac teraz tak na chłodno myślę, że wydaje mi się że jeśli miałby jakieś napięcie mięśniowe to raczej by go tak wykrzywialo cały czas i by np cały czas miał rączkę czy nozke z tej lewej strony napięta a on jednak potrafi się rozluźnic
Kochana nie ma sprawy. U córki w ośrodku same encyklopedie chodzą, zawsze pomogą
Możesz sama sprawdzić. Niemowlaki te które mają napięcie mięśniowe lub wiotkie mięśnie najlepiej sprawdzić jak śpią bo wtedy nie bronią się przed każdym dotykiem.
Fabianek usnie głębokim snem to możesz wtedy podnosić po kolei ręce, nogi lub całego. Jak będzie się ciało mocno spinało ale tylko z jednej strony to wtedy może być coś na rzeczy.Bo ogólnie jak będzie się cały spinał to normalne
U nas córka miała obniżone napięcie to musieliśmy ją w koce zawijać bo ciężko było ją wziąść na ręce bo takie wiotkie ciało miała
Jak by cie coś niepokoilo to pisz.
-
A ja dziś byłam u Gastrologa. Uwielbiam państwowe kolejki.Dzien jest wtedy taki piękny. Nie ogarniasz domu w dwie godziny tylko pół. Obiad robisz w godzinę a nie w dwie. Ogólnie masz czas na przemyślenia u w poczekalni. Super naprawdę polecam ;)Miałam na 9.40 a weszłam dwie godziny później.
Ink@, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:Nie mogę właśnie, bo ten tydzień jeszcze jest w domu. Ale będę sprawdzać owulację wszystkimi możliwymi sposobami, jeśli wypadnie w czasie wstrzemięźliwości, to odwołam badanie i będę dziecko robić zamiast
Bluebell1984, olciaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:A ja dziś byłam u Gastrologa. Uwielbiam państwowe kolejki.Dzien jest wtedy taki piękny. Nie ogarniasz domu w dwie godziny tylko pół. Obiad robisz w godzinę a nie w dwie. Ogólnie masz czas na przemyślenia u w poczekalni. Super naprawdę polecam ;)Miałam na 9.40 a weszłam dwie godziny później.
-
Bluebell płodne ważniejsze Plemniczki zdąży jeszcze zbadać
Inka widzę, że masz wizytę 15.02 ciesze się i się doczekać nie mogę
a a ina ma jutro drugą ale Wam dziewczyny zazdroszczę
Mój piekarnik też jest jakiś dziwny zawsze jak nastawiam np. na 150 stopni to grzeje tak jak na 180 i wiecie jak to się kończy
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:W przychodniach powinno byc Wifi darmowe to jeszcze bys rachunki poplacila
Współczuję, ale dobrze ze juz po.
Wszystko okej z żołądkiem?
I jak tam Twój mąż, ogarnął się?
Tak ok. Ja mam problem z bilirubiną. Jest ciągle powyżej normy i nie wiadomo dlaczego. Ale ogólnie lubię chodzić do Pana doktora mojego ( 39 lat może, przystojny, miły, gadatliwy )
Mój mąż Kochana to będzie ogarnięty chyba na emeryturze i to nie daje ręki za niego uciąćBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:A miałam miałam kilka miesięcy temu gastroskopie, kolanoskopie
A dziś byłam po leki
Pierdolę nie robię już nic w domu znowu coś złapałam bo mam ciekły katar woda z nosa i głowa zaczyna boleć...pięknie po prostu -
nick nieaktualnyNie chce mi się masakrycznie iść do pracy jestem bez życia ej...no szok po prostu ja sobie nie wyobrażam jutro tak wcześnie wstać no nie wiem....nic idę się powoli pakować do pracy ja pierdziele ale słaby dzień po prostu masakra...może szybko minie oby....