X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate92 nie dobieraj sobie do głowy przy wizycie u lekarza powiedz mu o tym ale mi się wydaje że to jest właśnie pozycja z brzuszka i tyle napewno to nie napiecie mięśni czy coś ...dzidzia najwyraźniej tak czuję się najlepiej ale warto o to zapytać lekarza co by się nie stresować :-)

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane :)
    Tak dobrze rozumiem co czujecie, pamiętam jakie to uczucie gdy @ się pojawia, taka piekielna bezradność... Bardzo bym chciała by sypały się tutaj pozytywne testy jeden za drugim, ale to niestety nie zależy od naszego widzi mi się.
    Dombrusia nie tak sobie Ciebie wyobrażałam :D super, że robisz badanie nasienia...
    Kate a nie ma Fabianek żadnych boleści brzuszka, że tak się zwija? Może coś mu dokucza i tak mu lepiej...

27 lat, pierwsza fasolka :)
    Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
    rg50skjo5rku753a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ina90 wrote:
    Witajcie Kochane :)
    Tak dobrze rozumiem co czujecie, pamiętam jakie to uczucie gdy @ się pojawia, taka piekielna bezradność... Bardzo bym chciała by sypały się tutaj pozytywne testy jeden za drugim, ale to niestety nie zależy od naszego widzi mi się.
    Dombrusia nie tak sobie Ciebie wyobrażałam :D super, że robisz badanie nasienia...
    Kate a nie ma Fabianek żadnych boleści brzuszka, że tak się zwija? Może coś mu dokucza i tak mu lepiej...
    A jak :-)?

• Ewelina2605 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluebell1984 wrote:
    Ewelina, ja mam to samo teraz :( jestem zmęczona i zestresowana już tym tematem. Rano nawet zastanawiałam się, czy by tych starań nie przerwać na dobre. Gdybym była parę lat młodsza, to mna bank bym to zrobiła.

Uwierz mi ze gdyby nie te kata tez bym tak zrobila ale musze comiesiac chodzic po lakarzach bo za jakis czas moze byc za pozno :(

Wiem dziewxzynki ze chcecie pocieszyc i dac kopa zeby wiary nie tracic tylko powiem Wam ze ciezko jest z takim entuzjazmem podchodzic do kolejnego cyklu wiadomo w srodku mam nadzieje ale ciezkojest po takim czasie no nic dzialam dalej bo coz

bfaregz28gz5h2oi.png
    31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
    4 cykl z CLO
    2 IUI- :(
  • Ewelina2605 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a33f99fb197e.jpg

A to ja i mój mały szkrabek cioci ukochane serduszko <3 (sorki że taka bez makijażu ale szkoda używać czegokolwiek przy małym)

Oooo jaki fajniutki :) a ciocie jaka laske ma :) wcale Ci makijaz nie jest potrzebny ladniutka jestes :)

Dombrusia lubi tę wiadomość

bfaregz28gz5h2oi.png
    4 cykl z CLO
  • 19ina90 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dombrusia wrote:
    A jak :-)?
    jasniejsze włosy, niebiskie oczy i bledsza :D

rg50skjo5rku753a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2017, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina2605 wrote:
    Uwierz mi ze gdyby nie te kata tez bym tak zrobila ale musze comiesiac chodzic po lakarzach bo za jakis czas moze byc za pozno :(

Wiem dziewxzynki ze chcecie pocieszyc i dac kopa zeby wiary nie tracic tylko powiem Wam ze ciezko jest z takim entuzjazmem podchodzic do kolejnego cyklu wiadomo w srodku mam nadzieje ale ciezkojest po takim czasie no nic dzialam dalej bo coz

Ty no mój mąż w piątek mówi do mnie po wszystkiemu "a teraz nogi do góry i leż" a ja popatrzyłam na niego i mówię....ale po co jak i tak nic z tego. Biedny popatrzył na mnie westchnął i polozylismy się jakby nigdy nic....wiem że chce dla mnie dobrze ale jakoś nie mam chęci do tego wszystkiego....

• Ewelina2605 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate ja nie pomoge ale synus sliczniutki :)

bfaregz28gz5h2oi.png
    4 cykl z CLO
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2017, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    19ina90 wrote:
    jasniejsze włosy, niebiskie oczy i bledsza :D
    Hehehehe karnacja nabrała pigmentu po tamtym roku w solarium włos czarny ale bardziej ciemny brąz bo po rozjasnianiu nie trzyma koloru i się szybko wypłukuje Hehehhe

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola i Tasza odzywały się ?

rg50skjo5rku753a.png
  • KateA92 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 11:54

• Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 19:49

uwo93e3kugumthmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluebell1984 wrote:
    Nie ma sprawy ;)
    Ale nie denerwuj się Kochana, wszystko będzie dobrze :*
    MUSI BUC DOBRZE nic zbieram się w kupę i biorę za cokolwiek najpierw kąpiel później ogarnę mieszkanie bo druga zmiana niestety :-/

• Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

uwo93e3kugumthmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateA92 wrote:
    Ina nie wydaje mi się, żeby coś go bolało bo on tak sobie śpi naprawdę spokojniutko, widać że mu dobrze :) może tak reaguje, bo przed oczami mam cały czas bratanicę męża jak była malutka - jak ja położyłas tak leżała jak lalka :P a mój Fabianek to się zawsze musi po swojemu ułożyć, pokrecic się zanim zasnie

Dombrusia to żeś chłopa zgasila... on Ci dobrze mówi! proszę mi tu wspomagać żołnierzy i nogi w górę! :D

Dziewczyny nie traćcie wiary ! No kiedyś w końcu MUSI się udać! Macie macice, mężowie plemniory także za którymś razem no musi w końcu się udać! życie tylko taką suką trochę jest i testuje naszą cierpliwość :P także dziewczynki zrozumiem wasze zniecierpliwienie ale brak wiary już nie! ;)
    Masz rację życie to taka sucza nie miła no ale musi być dobrze wiara czyni cuda trzeba wierzyć że się uda :-) mąż już ma stress przed jutrem ale to nic da sobie radę w razie co pomogę ;-)

Bluebell1984 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2017, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 12:47

Bluebell1984 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2017, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 12:47

• Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2017, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

uwo93e3kugumthmw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2017, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluebell1984 wrote:
    A powiedz - będziecie wieźć z domu, czy oddaje na miejscu?
    Ja zaraz będę dzwonić do kliniki u nas, żeby mojego zapisać.
    Z domu wioze lab mam na przeciwko po przekątnej więc już ubrana będę czekać na pudełko zawine w ręcznik wsiadam w auto i w ciągu minuty jestem pod lab mój się wstydzi iść do laboratorium nie zmuszam i nie protestuje niech zrobi to w domu święty spokój nie będę się nawet odzywać ciul że muszę wykonywać himalajskie akrobacje żeby dowieźć je jeszcze ciepłe ale to już nie ważne ważne że chce oddac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 10:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena24 wrote:
    Dombrusia ostatnio też czytałam że kończenie jednak mega orgazmem jest przydatne bo wtedy mięśnie macicy wspomagają połykanie pleminkow;)
    I rzeczywiście po sobie zauważyłam że w czasie owulacji nie miałam ochoty i bardziej się zmuszalam. Tym samym każdy seks kończył się dla mnie lekko mówiąc średnio nie miałam mega orgazmu to zawsze duuzo spermy wypływało że mnie mimo że nogi dawałam do góry. Z kolei po owulacji (niesttey ) miałam dobry seks z mega orgazmem, mąż oczywiście zakończył we mnie i powiem Wam że prawie nic że mnie nie wypłynęło albo małe ilości. Więc już powiedziałam mężowi że będzie musiał bardzo się starać albo moja psychika musi się zmienić. Ta mące muszę zamówić też żeby jednak libido było cały czas wysokie niezależnie od dnia cyklu.

Tak poza tematem tDombrusia jesteś bardzo ładna i masz super cerę zazdroszczę ;) i chłopiec też słodziutki ;*

Kate, ja również nie pomogę w tej kwesti. Może jednak do specjalisty się wybierz żeby być spokojnym. Co jak co ale internista może nieraz zbagatelizować obawy. ;)
    No u mnie niestety orgazm w czasie seksu jest bardzo rzadko więc musi mnie doprowadzić przed ale ja robię np jeszcze inaczej. Ja wtedy podczas seksu pre....to znaczy staram się maksymalnie otworzyć no nie wiem jak wam to wytłumaczyć....hmmm no w każdym razie mam uczucie że szyjka jest wtedy niżej i ułatwia wplyniecie spermy głębiej bo jak się rozluznie to ona Spowrotem jest np. Wysoko i wyobrażam sobie to tak jakby ona była tam taka wystającą blokada która nie wpuszczą płynu dalej....no każdy ma swój sposob

Marlena24, Ewelina2605 lubią tę wiadomość

‹‹ 1964 1965 1966 1967 1968 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ