Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKate92 nie dobieraj sobie do głowy przy wizycie u lekarza powiedz mu o tym ale mi się wydaje że to jest właśnie pozycja z brzuszka i tyle napewno to nie napiecie mięśni czy coś ...dzidzia najwyraźniej tak czuję się najlepiej ale warto o to zapytać lekarza co by się nie stresować
-
Witajcie Kochane
Tak dobrze rozumiem co czujecie, pamiętam jakie to uczucie gdy @ się pojawia, taka piekielna bezradność... Bardzo bym chciała by sypały się tutaj pozytywne testy jeden za drugim, ale to niestety nie zależy od naszego widzi mi się.
Dombrusia nie tak sobie Ciebie wyobrażałam super, że robisz badanie nasienia...
Kate a nie ma Fabianek żadnych boleści brzuszka, że tak się zwija? Może coś mu dokucza i tak mu lepiej...27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
nick nieaktualny19ina90 wrote:Witajcie Kochane
Tak dobrze rozumiem co czujecie, pamiętam jakie to uczucie gdy @ się pojawia, taka piekielna bezradność... Bardzo bym chciała by sypały się tutaj pozytywne testy jeden za drugim, ale to niestety nie zależy od naszego widzi mi się.
Dombrusia nie tak sobie Ciebie wyobrażałam super, że robisz badanie nasienia...
Kate a nie ma Fabianek żadnych boleści brzuszka, że tak się zwija? Może coś mu dokucza i tak mu lepiej... -
Bluebell1984 wrote:Ewelina, ja mam to samo teraz jestem zmęczona i zestresowana już tym tematem. Rano nawet zastanawiałam się, czy by tych starań nie przerwać na dobre. Gdybym była parę lat młodsza, to mna bank bym to zrobiła.
Uwierz mi ze gdyby nie te kata tez bym tak zrobila ale musze comiesiac chodzic po lakarzach bo za jakis czas moze byc za pozno
Wiem dziewxzynki ze chcecie pocieszyc i dac kopa zeby wiary nie tracic tylko powiem Wam ze ciezko jest z takim entuzjazmem podchodzic do kolejnego cyklu wiadomo w srodku mam nadzieje ale ciezkojest po takim czasie no nic dzialam dalej bo coz
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Dombrusia wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a33f99fb197e.jpg
A to ja i mój mały szkrabek cioci ukochane serduszko (sorki że taka bez makijażu ale szkoda używać czegokolwiek przy małym)
Oooo jaki fajniutki a ciocie jaka laske ma wcale Ci makijaz nie jest potrzebny ladniutka jestesDombrusia lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyEwelina2605 wrote:Uwierz mi ze gdyby nie te kata tez bym tak zrobila ale musze comiesiac chodzic po lakarzach bo za jakis czas moze byc za pozno
Wiem dziewxzynki ze chcecie pocieszyc i dac kopa zeby wiary nie tracic tylko powiem Wam ze ciezko jest z takim entuzjazmem podchodzic do kolejnego cyklu wiadomo w srodku mam nadzieje ale ciezkojest po takim czasie no nic dzialam dalej bo coz
Ty no mój mąż w piątek mówi do mnie po wszystkiemu "a teraz nogi do góry i leż" a ja popatrzyłam na niego i mówię....ale po co jak i tak nic z tego. Biedny popatrzył na mnie westchnął i polozylismy się jakby nigdy nic....wiem że chce dla mnie dobrze ale jakoś nie mam chęci do tego wszystkiego.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Ina nie wydaje mi się, żeby coś go bolało bo on tak sobie śpi naprawdę spokojniutko, widać że mu dobrze może tak reaguje, bo przed oczami mam cały czas bratanicę męża jak była malutka - jak ja położyłas tak leżała jak lalka a mój Fabianek to się zawsze musi po swojemu ułożyć, pokrecic się zanim zasnie
Dombrusia to żeś chłopa zgasila... on Ci dobrze mówi! proszę mi tu wspomagać żołnierzy i nogi w górę!
Dziewczyny nie traćcie wiary ! No kiedyś w końcu MUSI się udać! Macie macice, mężowie plemniory także za którymś razem no musi w końcu się udać! życie tylko taką suką trochę jest i testuje naszą cierpliwość także dziewczynki zrozumiem wasze zniecierpliwienie ale brak wiary już nie!Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBluebell1984 wrote:A powiedz - będziecie wieźć z domu, czy oddaje na miejscu?
Ja zaraz będę dzwonić do kliniki u nas, żeby mojego zapisać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2017, 10:41
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:Dombrusia ostatnio też czytałam że kończenie jednak mega orgazmem jest przydatne bo wtedy mięśnie macicy wspomagają połykanie pleminkow;)
I rzeczywiście po sobie zauważyłam że w czasie owulacji nie miałam ochoty i bardziej się zmuszalam. Tym samym każdy seks kończył się dla mnie lekko mówiąc średnio nie miałam mega orgazmu to zawsze duuzo spermy wypływało że mnie mimo że nogi dawałam do góry. Z kolei po owulacji (niesttey ) miałam dobry seks z mega orgazmem, mąż oczywiście zakończył we mnie i powiem Wam że prawie nic że mnie nie wypłynęło albo małe ilości. Więc już powiedziałam mężowi że będzie musiał bardzo się starać albo moja psychika musi się zmienić. Ta mące muszę zamówić też żeby jednak libido było cały czas wysokie niezależnie od dnia cyklu.
Tak poza tematem tDombrusia jesteś bardzo ładna i masz super cerę zazdroszczę i chłopiec też słodziutki ;*
Kate, ja również nie pomogę w tej kwesti. Może jednak do specjalisty się wybierz żeby być spokojnym. Co jak co ale internista może nieraz zbagatelizować obawy.Marlena24, Ewelina2605 lubią tę wiadomość