Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:51
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Pamiętajcie ze cynk godzine przed, lub godzine po kwasie foliowym
Ja cynku zjadłam kilka opakowań, w tym cyklu odstawiłam...by nie przedawkować włosy jak wypadały tak wypadaj, ale za to paznokcie mam tak mocne i twarde nawet po hybrydach ( ale ja robię sama wiec ich nie zadzieram jak co niektóre kosmetyczki).
Cynk jest dobry dla facetów i na ich plemnikisheerah24, Wojcinka, Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Coś Sheerah się nie chwili tym sushi a ja bym chętnie sobie zjadła Dla mnie dużą wadą jakbym miała być w ciąży jest właśnie to, że nie wolno jeść sushi
Jakby tylko cynk miał pomóc na trądzik, to byłabym przeszczęśliwa, ja z nim walczę od gimnazjum i naprawdę miałam z tym duży problem, na tyle, ze leczyłam się tabletkami antykoncepcyjnymi, ale one naprawdę pomogły. No i musiałam baaardzo ograniczyć słodycze.
Inka jaką pizzę jedliście, że Wam żyrandol w aucie wyrósł ?Ink@ lubi tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Dla mnie też, ale poświęcę się
Niestety kurna okazało się, że mój mąż znowu w marcu wyjeżdża na miesiąc. Jak mi to dzisiaj powiedział, to aż się poryczałam z tej bezradności. I oczywiście wściekła byłam, bo wiedział o tym od piątku, ale dopiero dzisiaj przypomniało mu się, żeby mi o tym powiedzieć. Obiecał mi, że jak będę w Chinach, to zrobi badanie nasienia, ale szczerze w to wątpię. Wymyśli pewnie milion powodów później, dla których nie miał czasu
Miesiąc szybko zleci :* To przecież tak jak jeden cyklBluebell1984, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Prawie zgadłaś pracuje na statkach i platformach, zajmuje się systemami sterowania, nawigacji, radarów itp.
Kurde taki fach w ręku a nie może włączyć nawigacji i wysterować jednego małego plemnika
Bluebell ja mam tak samo. Nie jest mi smutno. Jestem wkurwiona na maxa i jeszcze w takich chwilach jak dziś bo się z durniem poklocilam... Mam dość.
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Ink@ wrote:u siebie do gina prywatnie.. przy okazji jest on ordynatorem w naszym szpitalu moze bedzie ok chociaz sprzet do usg ma sredni
Matko z Tobą jak z babą w ciąży
Mieszkasz gdzieś blisko więc na priv napisz GDZIE (MIEJSCE, ADRES, KOD POCZTOWY) cokolwiek
Ink@ lubi tę wiadomość