Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:50
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Muszę to zacząć praktykować chyba
Moja mama kiedyś jak skarżyłam się na męża to ciągle mówiła: przestań ale pracowity jest.
To ja dalej ciągnęłam, że za dużo pracuje z dziećmi się nie widzi prawie wcale.
To ona swoje " Ale jest miły. Nie krzyczy nie bije
To już przestałam się skarżyć bo ona też na samych zaletach się skupiasheerah24, Ink@, Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Sheerah przypomnisz jak masz na imię? Mamy rozkminke co do kilku osób na fb i potrzebujemy pomocy
Chociaż inicjały podaj
Edit. Już wszystko wiemyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2017, 11:06
sheerah24, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:50
sheerah24, Bluebell1984, Zuza33, Ink@, kania901 lubią tę wiadomość
-
caroline29 wrote:Kochana to dosc dlugo sie staracie , robilas moze badanie droznosci a czy maz badal nasienie, moze pisalas byc moze nie doczytalam.
Tak ja po badaniu drożności - oki, nasienie dobre, tylko prolaktyna wysoka, chociaż ostatnio wyniku wyszły lepsze ale nadal powyżej normy.
Miałam też badania obu faz i wszystko inne oki. -
Ja nienawidzę jak ludzie (zwłaszcza młodzi) mówią ze nienawidzą Żydów. Wiec za każdym razem jak ktoś cos takiego palnie przy mnie to mowię "tak? Ojej a ja jestem zydowka". I potem tylko popcorn i obserwować miny najlepsze jest to ze jak poznałam mojego obecnego narzeczonego to tez ktoś w towarzystwie cos powiedział o Żydach i ja standardowo zaczęłam opowiadać o swoim żydowskim pochodzeniu itd. I pozniej całkiem o tym zapomniałam. No i po jakimś roku naszej znajomosci mój chłopak mnie pyta "a opowiedz mi cos o tych twoich żydowskich korzeniach". Hahah myslalam ze padnę, totalnie zapomniałam ze mu tego noe odkręciłam i rok żył w nieświadomości
No i hej wszystkim tak w ogóle ja dzisiaj pierwszy dzien w pracy po dluuuuugiej przerwie.Bluebell1984, sheerah24, Zuza33, olciaa, Wojcinka lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16