Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Nawiazując do naszej rozmowy sprzed kilku dni, właśnie złożyłam wniosek o założenie konta wspólnego dla siebie i Artura. Oczywiście każde z nas bedzie miało nadal swoje konta indywidualne z których będziemy palcili swoje własne rachunki np za komórkę czy jakies kredyty (Artur - ja kredytów nie mam i nie zamierzam spłacać jego zobowiązań ) a na wspólne konto będziemy przelewać po 1500 miesięcznie i z tych pieniędzy będziemy płacili wspólne rachunki i robili zakupy do domu zobaczymy jak sie to sprawdzi
My tak właśnie mamy i u nas się to sprawdza jeszcze coś zostaje
Zuza Ty to miałaś sen żeby drożność tak sprawdzać hi hi oj podziekowalabym chyba ze chciałaś kilka spraw na raz sprawdzićZuza33 lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
mili_moli wrote:Ja przez 2dni miałam taką depresję i podły nastrój po @. Wyryczałam się. Mąż mnie uspokajał i jakoś już dziś jest lepiej. W tym cyklu mierzę temperaturę. Trzeba się podnieść i iść dalej chociaż wiary już coraz mniej. Jednak poddawać się nie zamierzam.
Kochana ja tez niedawno miałam załamanie każda jak tego potrzebuje musi się wypłacać napić zawsze jak już zrobi się test bete czy @ zobaczy się to człowiek traci nadzieję a potem człowiek próbuje się podnieść i od Nowa próbować i trzeba zawsze wierzyć że się uda nie możemy tracić wiary cycki do przodusheerah24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Annie1981 wrote:Jest piekny pecherzyk 2,5 cm i zarodek 0,66 cm z SERDUSZKIEM Wg mnie 6+6, wg USG 6+4. Jestem taka szczesliwa
Lozysko na przedniej scianie macicy, szyjka zamknieta, wszystko jest w porzadku
Dostalam dupka na wszelki wypadek, ale mam brac tylko przy ewentualnych krwiawieniach. Czuje sie dzieki temu bezpieczniej, bo w UK tego nie przepisuja nawet w razie zagrozenia (bylam w polskiej klinice).
Aniu piękny Twój Maluszek niech spokojnie rośnie u mamusi
4 cykl z CLO
2 IUI- -
olciaa wrote:U mnie w mieście matka zamordowała dwoje dzieci, a sama próbowała popełnić samobójstwo (nie udało jej się). I jak szłam z rana do sklepu to widziałam klepsydre na bloku (tych dzieci), Nawet nie zdawałam sobie sprawy, że taka tragedia rozegrała się tak blisko mnie.
Ojej straszne dzieci
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Bluebell1984 wrote:Jak pierwszy raz został sam na 2 tygodnie, to była masakra jeszcze jak wracałam, to dzwoniłam z lotniska i mówił mi, że w domu jest "trochę bałagan", bo nie zdążył posprzątać i że mnie uprzedza (bo wracałam akurat jak był w pracy). Po 24h podróży miałam tylko ochotę zjeść coś normalnego, wykąpać się i położyć do łóżka, ale jak weszłam do domu to pierwsze co zrobiłam, to poryczałam się z rozpaczy. Dom nie był odkurzony od 3 tygodni, kuchnia wyglądała jakby ktoś ją zarzygał (nie zmyślam!), w zlewie i dookoła było wszystko - jak mu skończyły się sztućce to używał szpikulców do founde. Wszystko rozsypane, porozlewane - kurfa pani Rozenek by się nie podjęła, żeby w tym domu program nakręcić. O łazience i kiblach nie wspomnę. A i w lodowce tylko światło zostało (oprócz spleśniałych rzeczy).
4 godziny zajęło mi ogarnięcie tego do etapu, od którego dopiero mogłabym zacząć sprzątać. W międzyczasie wrócił z pracy, to myślałam że go zabiję.
Za drugim razem było już o połowę lepiej, przynajmniej zakupy zrobił Teraz mu zostawię listę z rzeczami do zrobienia i kupienia przed moim powrotem ale ogólnie masakra. Wiem, że wiedziałam, co brałam, ale są pewne rzeczy, które powinny być oczywiste, a nie do pokazania palcem.
Kochana u mojego to samo wszystko trzeba pokażą palce masakra dla mnie też pewne rzeczy są oczywiste ale nie dla facetów. Ja tez się zastanawiam czasem czy facetom nie przeszkadza bałagan no i chyba nie kurczę jest zmywarka wystarczy wrzucić rzeczy i włączyć to nie bo po co jak się rozleje to po co wytrzeć oj masakra
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Bluebell1984 wrote:Potwierdzam, załamania trzeba odreagować jakoś. Wtedy żadne pocieszenie typu: nowy cykl, nowa nadzieja, nie pomagają. Przechodzi zazwyczaj po paru dniach
Mi poza tym ostatnio bardzo pomogło zaplanowanie paru rzeczy, które zrobię jeśli @ przyjdzie, a których nie mogłabym zrobić będąc w ciąży
Zgadzam się
Ewelinko z Tobą również
Ja co roku w Maju robię na komunie torty i ciasta na zamówienie.Teraz też ludzie dzwonią i ja zapisując ich myslę sobie :
"kurwa jak ja ogarnę 10 ciast jak będę w ciąży " Niby nie myślę ale za każdym razem przychodzi refleksjaBluebell1984, Ink@, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Ewelina2605 wrote:Kochana u mojego to samo wszystko trzeba pokażą palce masakra dla mnie też pewne rzeczy są oczywiste ale nie dla facetów. Ja tez się zastanawiam czasem czy facetom nie przeszkadza bałagan no i chyba nie kurczę jest zmywarka wystarczy wrzucić rzeczy i włączyć to nie bo po co jak się rozleje to po co wytrzeć oj masakra
U mnie jeśli chodzi o sprzątanie to ogólnie jest mały syfek ale kuchnia i podłoga wysprzątane na tip top bo mój maż nie lubi syfu ww kuchni i pasku na podłodzeBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:No No No, ja tu widzę ukryte talenty masz jakieś zdjęcia tych tortów?
Jak ogarniesz? Kupisz w cukierni i sprzedaż na wysokiej marży
Mam jakieś. Najgorsze jest to ,że u nas za bardzo nie rozwiniesz talentu bo ludzie nie stawiaja na jakość tylko żeby tanio i dużo było
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cdb5bc51f728.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa385b9e5596.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33effb51d78b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/749b7b84db3c.jpgInk@, Bluebell1984, Wojcinka, sheerah24, Mila123 lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Hahahahaha
Spoko, dla mnie może być penis - różowy albo niebieski w zależności od płci na panieńskim nie miałam, to przynajmniej na bociankowym sobie odbiję
To takiego twardego Ci zrobię, żebyś jeszcze użyła przedInk@, Bluebell1984, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:50
Bluebell1984, Zuza33, Ink@, sheerah24 lubią tę wiadomość
Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
20/11 Beta - 470 🥹