Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Ja juz nie spie Caroline czekam na dobre wiesci a w ogole tak sie zastanawiam nad ta luteina. Nie powinnas brac jej, az nie zrobisz teatu? I jesli wyjdzie negatywny to wtedy odstawic, zeby miesiaczka przyszla, a jak pozytywny to wtedy brac dalej na podtrzymanie ciazy?
-
nick nieaktualnyTusia_87 wrote:I ja też nie śpię Caroline czekam na dobre wieści.
Wstałam zakatarzona pobolewa mnie żołądek coś znowu i do tego głowa, dzien nienajlepiej się zaczął ... -
Witaj Myszeczka jesli 89 to Twój rok urodzenia to jestesmy rowiesniczkami Życzę powodzenia i 3mam kciuki :*
Tusia cos często masz rewolucje zoladkowe moze trzeba to sprawdzić?
Martynka a dzis jak się czujesz? Ja w pt miałam gorszy dzien z pracy wrocilam taka umordowana ze jak się położyłam tak lozka nie opuszczalam i bardzo wcześnie poszłam spać. Nawet wykąpać sie nie dalam rady
Caroline jak tam? Dobre wieści?
Viola niedobry ten Twój mąż -
nick nieaktualny
-
NAtka nie smutaj ja w najbliższym otoczeniu mam 3 świeże ciężarne. Na początku tez tak do męża mówiłam. Ale teraz ochłonełam nie ma co się wspinać. Rozumiem co czujesz smutek pomieszany troche z zazdrością. Uda sie teraz wierze w wasze dwie kreseczki kochane i w swoja też. Więc nie ma co się spinac tylko spokój nas uratuje.
Natka2 lubi tę wiadomość
ostatnia @ 05.11
6 cs. O pierwsza fasolkę
27 lat. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widzisz juz lepsze masz podejście ja tez łapie co jakiś czad doły. U mnie jest ten problem że odtani @ sie straszenie spóźnił i już nie wiem kiedy będą płodne dni. Obsewuje śluz ale nie wiem co z tego wyjdzie. Staram sie regulnie przytulać z mezem. Jak nie wyjdzie to mam wizyte u ginekologa. Wtedy moze się cos dowiem dlaczego tak u mnie jest. Tylko sie martwię zebym wtedy nie dostała @...ostatnia @ 05.11
6 cs. O pierwsza fasolkę
27 lat. -
Natka2 wrote:Viola niby wiem, ale dol sam przychodzi a jak jeszcze do tego dochodzi brak wsparcia to juz wgl, dlatego wam pisze, bo chyba tylko wy mnie zrozumiecieostatnia @ 05.11
6 cs. O pierwsza fasolkę
27 lat. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:49
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
/.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:28