Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuza33 wrote:Olciaa Kochana mów jak w Zakopanym.?
Moje marzenie, nigdy nie byłam to chociaż poczytam
Pogodę mamy piękna. Oby jutro tez taka była, chociaż wracamy popołudniu.
Powiem Wam ze z jazda na nartach jest jak z jazda na rowerze i to nie mit. Nie wiem jak to sie dzieje ale ciało wie co robić, śmieje sie ze to instynkt jak u kota. Obliczyłam...i nie jeździłam na nartach przez 13 lat. Bo była matura, sesja na studiach, pózniej jakoś brak czasu. Za rok powtórzymy! Nawet jak mam z wózkiem po stoku śmigać Mój tata bardzo dbał i od maleńkości spędzaliśmy zarówno lato jak i zimę w Zakopanym.
W Bieszczadach nigdy nie byłam
Mamy tez bardzo fajny pokój 10 minut spacerkiem od Krupówek same plusy. Zuza polecam :* jak sie teraz nie uda to przynajmniej znajdź kilka dni wiosna/latemsheerah24, Ink@, Natka2, Zuza33, Viola999, Bluebell1984, Mila123 lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Niech pomoże - już tu parę takich było, co w chorobie zaszło
Też kupuję przez net, ale chciałam sobie coś na wyjazd jeszcze dokupić i nic nie ma.
A męża nie wykorzystałam. Zresztą w obecnej sytuacji to i tak nie ma sensu.
Co nie ma sensu? Powtórzę jeszcze raz wystarczy 1 plemnik! Ina miała gorsze wyniki niż Wy, a w ciazy jest!!!!sheerah24, Ink@, Zuza33, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlciaa Ty chyba dostalas ostatnio miesiaczke? Zaczelas nowy cykl?kuchcinka wzywam cie do uaktualnienia tabelki! U Natki brak chlopca, a i w starajacych chyba widac braki a no i Tusi z nami nie ma juz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 19:40
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:Olciaa Ty chyba dostalas ostatnio miesiaczke? Zaczelas nowy cykl?kuchcinka wzywam cie do uaktualnienia tabelki! U Natki brak chlopca, a i w starajacych chyba widac braki a no i Tusi z nami nie ma juz.
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Siemanko chcialam napisac ze jutro was nadrobie dzis padam na ryjek ... I love was :*
Błagam Cie!!! Nie kłam.
Toć ciąża to nie choroba. Mąż cie we wszystkim wyręcza... Czego chcieć więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 20:00
-
Bluebell1984 wrote:Olciu, darling :* Kochana jesteś ja niby to wiem, ale dzisiaj mam jakiś dzień załamania. Muszę to sobie poukładać w głowie.
A wczoraj wlasnie próbowałam poszukać na forum tych wyników jakie Ina miała, dla porównania, ale na tylu stronach to jak szukanie igły w stogu siana albo ruchawego plemnika w jądrach mego męża
Bluebell napisz do niej na fejsie to Ci prześlę te wyniki dla porównaniaBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Viola999 wrote:Wiesz ze on mnie do lozka nosi razem ze sniadaniem.. kuzwa poszedl chlac tyle mam wolnego
Mój właśnie dzwonił i pyta co jutro będziemy robili.
Mówię mu że ja to nie wiem ale on pewnie będzie pił jak to w niedzielę się zdarza.... Obraził się śmiertelnie i się rozłączył -
Bluebell1984 wrote:Wziął witaminki, nawet bez gadania w ogole od wczoraj zmiana o 180 stopni, normalnie jak by mi ktoś go w nocy podmienił. Jest taki czuły i troskliwy, słucha mnie jak do niego gadam, pociesza... Nie chcę zapeszać, ale naprawdę w obliczu tej całej sytuacji, to dzisiaj nie mogę o nim złego słowa powiedzieć
Może on wczoraj przeczytał co o nim pisałyśmy?
Mój cynku nie chciał brać to mu rano w herbacie rozpuszczamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 20:26
Ink@, Bluebell1984, sheerah24, olciaa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:49
Ink@, Bluebell1984, sheerah24, olciaa, Natka2 lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Olciu, darling :* Kochana jesteś ja niby to wiem, ale dzisiaj mam jakiś dzień załamania. Muszę to sobie poukładać w głowie.
A wczoraj wlasnie próbowałam poszukać na forum tych wyników jakie Ina miała, dla porównania, ale na tylu stronach to jak szukanie igły w stogu siana albo ruchawego plemnika w jądrach mego męża
Bardzo sie cieszę ze maz sie ogarnąłBluebell1984 lubi tę wiadomość