Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A i ja i moj maz jesteśmy dla siebie pierwszymi, miałam wcześniej paru chłopaków ale nie wspolzylam z nimi, nie było tez żadnego rozbierania. Raz jak pojechałam do mojego byłego to otworzył mi w,samym ręczniku to kazalam mu się ubrać a dopiero potem weszlam.
I powiem wam ze mój maz bardzo to docenia ze jest moim pierwszym i ja,tez jestem szczęśliwa ze czekalam na niego, bo jest tego wartWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 13:20
Marlena24 lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Ale Zuza tez czasami wyjeżdża na wakacje z dziećmi bez męża i nie wierze ze wtedy sobie nie dogadza i nie wierze ze Zuza od 20 lat współżyje z mężem regularnie co 2-3 dni
Kuchcinka dlaczego we mnie nie wierzysz haha ?sheerah24, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super mama ginekolog to wymyśliła... Bardzo mi się podoba
Dziewczynki ale pocieszę Was, że pomimo tego że mój mąż prawdopodobnie tego nie robi to już Syn na sto procent robi to kilka razy w tygodniu hahasheerah24, Wojcinka, Bluebell1984, Marlena24, Natka2 lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Super mama ginekolog to wymyśliła... Bardzo mi się podoba
Dziewczynki ale pocieszę Was, że pomimo tego że mój mąż prawdopodobnie tego nie robi to już Syn na sto procent robi to kilka razy w tygodniu haha -
sheerah24 wrote:Zuza,dlaczego masz takie podejrzenia? może nie..
Tego jestem pewna na sto procent. Z kąpieli wychodzi bardziej spocony niż przed. A jak mu zmieniam pościel to nie są to plamy od jogurtu
A w dzień zamyka się w pokoju na klucz
Aa no i w komputerze ma pełno filmików z pielrgniarkami z wielkim cycemWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2017, 13:28
Wojcinka, Bluebell1984, Ink@, Natka2 lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Tego jestem pewna na sto procent. Z kąpieli wychodzi bardziej spocony niż przed. A jak mu zmieniam pościel to nie są to plamy od jogurtu
A w dzień zamyka się w pokoju na klucz
Aa no i w komputerze ma pełno filmików z pielrgniarkami z wielkim cycem -
Martynka1234 wrote:Moj tez jest moim pierwszym i tez jest z tego dumny, no a ja juz troche mniej, bo wolalabym zeby byl np 3
Ja też bym wolała..
Ja w gadaniu mocna jestem ale kiedyś jak przyszło co do czego i zaczął się do mnie gościu kleic i chciał coś od Zuzy to ona Spierdoliła czym prędzej do domu
Nie wiem jak ja bym miała z innym facetem do łóżka iść to gorzej niż pierwszy raz bym to przeżyłasheerah24 lubi tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:Aż,dziwne ze,tego nie ukrywa, ja bym się spaliła ze,wstydu co do plam na pościeli to może nie ma na to wpływu, może ma aktywne sny po prostu
Nie no on się nie wstydzi bo u nas w domu rozmawia się otwarcie o seksie. Oczywiście przy nas tego nie ogląda ale wie że my nie jesteśmy temu przeciwni bo uważamy że to normalne w jego wiekusheerah24, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Kurde zaczęliście gadać o waleniu konia no i się z mężem pokłóciłam, bo się przyznał
Podobno jeśli mężczyzna opróżnia się 21 razy z miesiącu to zmniejsza to ryzyko raka prostaty - takie jest jego tłumaczenie...
Zuza Twój syn już prawie dorosły jest więc w ogóle się nie dziwię -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:39
Zuza33, sheerah24, Bluebell1984, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
.
Zuza33, myszeczka89, Annie1981, Bluebell1984, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
.
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaa:) ściągnęłam sobie aplikacje picia wody tak wiem...dopiero ale ważne ze to zrobiłam jakaś znalazłam Żywiec zdrój.
Jeśli chodzi o męskie sprawy, to ja drążyła temat przed oddania nasienia do badania...bo tam kilku dniowa strzemezliwosc obowiązuje... niby twierdziłeś tego nie robiZuza33 lubi tę wiadomość