Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, przeczytałam wszystko co napisałyście dziś
co do badania męża, może to bardziej mój strach że mi było by ciężko zrobić sobie dobrze w jakimś szpitalu
ale zgodził sie - w sumie oznajmiłam że ma pojechać a on powiedział że dobrze,
co do robienia sobie dobrze przez męża to wiem że mój też to robi o co miałam pretensje że zamiast mnie wykorzystać to on sam robił sobie dobrze, no ale widocznie lubi i to i to teraz już w to nie wnikam,
a dziś mam okropny dzień, cały dzień mam wysoki puls miałam nawet 106 w spoczynku a jak puls spadał to ciśnienie mi szło w górę, masakra, mam nadzieje że to nic poważnego mi się nie dzieje bo kolejnych leków nie chce brać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ink@ wrote:ni to mdlosci, ni to co..nie wiem jak to nazwac, no i mam strasznie wzdety brzuch, boli mnie i nie wiem juz co mam jesc i jak lezec.. jutro musze isc do apteki po cos na to, bo oszalec idzie musze zrobic porzadek z kiszkami swoimi hehe
On to współczuję odpoczywaj duzo oby szybko przeszło
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ink@ wrote:ni to mdlosci, ni to co..nie wiem jak to nazwac, no i mam strasznie wzdety brzuch, boli mnie i nie wiem juz co mam jesc i jak lezec.. jutro musze isc do apteki po cos na to, bo oszalec idzie musze zrobic porzadek z kiszkami swoimi hehe
Ink@, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Ktoś tu pytał o harrego Pottera, Harry się skoczył teraz co niedziela lecą gwiezdne wojny które właśnie oglądam
sheerah24, Effy lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie wynajmuje od jutra mieszkanie mojej innej koleżance. Powiedziałam jej ze tylko na 2 mies deklaruje bo to bedzie czas na to żebym sobie pomyślała czy sprzedaje itd i jej tez to pasuje wiec jestem zadowolona z obrotu sprawy, nie będą się kręcić jakies dziady tylko znów kobieca ręka bedzie czuwać
Wojcinka, Bluebell1984, sheerah24, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Sheerah i jak tam wrażenia po Wołyniu? Dałaś radę to do końca obejrzeć? Ja niestety nikomu tego filmu polecić nie mogę, do dzisiaj te sceny stają mi przed oczami
Ink@, współczuje Ci tych dolegliwości. Może dzisiaj już będzie lepiej?
Ja już od 3 godzin jestem w drodze do Hongkongu jeszcze jakieś 2 mi zostały i nie mogę się już doczekać jak tam przyjadę, bo te poprzednie widoki ze zdjęć to pikuś w porównaniu z HK. No i Facebook w końcu będzie odblokowany
Miłego dnia :*
Z HK tez prosimy o zdjęciaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 09:31
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Hej dziewczyny
no w koncu jeszcze kilka dni i zacznie sie goracy okres testowania ! bo juz brakowalo tutaj tych pozytywowo ktos jakies objawy ?
Ewelina na ktora dzis inseminacja ?
ja czuje sie bardzo dobrze ale musze brac sie za pisanie tej pracy magisterskiej. Do porodu zostalo dokladnie 59 dni, a ja leze i kwicze no takze ten ...
Ogolnie to postanowilam sobie nie obzerac sie i nie jesc slodyczy i juz 5 dzien trwam w postanowieniu czulam, ze moj przyrost wagi nie byl tylko i wylacznie zwiazany z ciaza i mialam racje - po odstawieniu slodyczy i przestaniu obzerania sie na noc, waga juz nie rosnie jak szalona, a nawet delikatnie spadla o 0,6 kg wiem, ze wiele z was powie ze w ciazy nie powinno sie odchudzac i ze trzeba sobie pozwalac, ale ja sie absolutnie nie odchudzam , a po prostu tez nie chce przytyc 30 kilogramow, a potem sie tlumaczyc ze to dziecko zreszta teraz czuje sie znacznie lepiej, nie jestem taka "ociezala", o ile w 8 miesiacu ciazy mozna nie byc ociezala
Bluebell czekamy na zdjecia z Honkongu
Inseminacja na 15 ale tak po 12 musimy być
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny