Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak w ogóle zauwazylam, ze ilość staraczek zaczyna się drastycznie zmniejszać, nie ma juz tyle testowania, bo juz większość jest w ciąży
Trochę szkoda, bo już nie ma tak ze np. Jednego dnia testuje 5 osób, ale przynajmniej czekają juz na swoje pociechyZuza33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysheerah24 wrote:Tak w ogóle zauwazylam, ze ilość staraczek zaczyna się drastycznie zmniejszać, nie ma juz tyle testowania, bo juz większość jest w ciąży
Trochę szkoda, bo już nie ma tak ze np. Jednego dnia testuje 5 osób, ale przynajmniej czekają juz na swoje pociechy
Za ile dni testujesz? Jakos za 12?sheerah24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej:)
Ja mam mieć @ za 5 dni, czyli w sobotę ale jeśli nie dostanę to najwcześniej za tydzień testuje bo u mnie cykl +- 2 dni więc poniedziałek befzie wystarczający:) ale coś czuję że nie doczekam do poniedziałku bo w sobotę jak w zegarku będzie @, a niestety ten cykl daje mi dużo nadzieji bo znowu czuje jajniki od owu ale wiem że co któryś cykl tak mam więc to żaden wyznacznik -
nick nieaktualny
-
Zuza kochanie, tak po clo mogą bolec jajniki- możliwe ze piękne pecherzyki Ci tam rosną
Ewelina trzymam mega mocno kciuki!!!
Ja dzisiaj odebrałam nowy paszport a pozneij pojechałam z mężem na mały shopping, szukaliśmy mu spodni ale oczywiście na ta żyrafę wszystko jest za krótkie i ciężko coś znaleźćZuza33 lubi tę wiadomość