Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:40
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:35
-
nick nieaktualny
-
Coś się dzieje z ta strona bo przez godzinę nie mogłam wejść na forum ja tam myśle ze każdy ma gdzieś zapisany los. I co ma być to będzie jak Kuchcince pisane dziecko już teraz to w tym czy następnym cyklu zaskoczy.
Nie wiem jak to napisać by nie zabrzmiało głupio (bo tu jednak wszyscy pragniemy dziecka) ale ja bym chciała byś sobie trochę polatała i sprawdziła czy ta praca spełnia Twoje oczekiwania...czy to jest to o czym marzysz, czy tak wlasnie jest jak sobie wyobrażałas. Nie zmienia to faktu ze życzę Ci dziecka nawet tu i teraz mam nadzieje ze wiesz o co mi chodziWojcinka, Natka2, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
-
.
-
Kuchcinka a mam pytanie takie techniczne, bo ja to zawsze tak
Czy Twoj tata placi co Miesiac za Ciebie ubezpieczenia spoleczne, zdrowotne i podatek od Twojego przychodu, jeśli masz umowe o prace?
Czy to ma sens ? W sensie z ekonomicznego punktu widzenia
-
.
-
Kuchcinka wrote:tak płaci za mnie wszystkie składki normalnie jak to na umówię o prace Jedyne co to wypłaty na konto nie dostaję (szkoda ) No pewnie się nie opłaca, ale chodzi o to żebym miała ubezpieczenie, a ponieważ staram się o dziecko to przede wszystkim o to żebym właśnie dostawała później macierzyński. Zatrudnił mnie jak zaszłam w ciąże bo pracowałam wtedy na zleceniu i nic by mi się nie nazlezalo. Potem jak poroniłam postanowiliśmy ze skoro dalej się staramy z Arturem o dziecko to nie ma sensu likwidować tego zatrudnienia chyba ze dostanę prace gdzieś indziej. Nikt się nie spodziewał ze tak się sprawy potoczą i będzie to trwało w nieskonczońosc...
No ale jak powiedziałaś kto wiedział, ze tak sie sprawy potoczą ...to życzę Ci, żebyś jednak podpisała chociZ juz umowę z wizzairem, wtedy i łatwiej bedzie wrócić i zasiłek bedzie i tata nie bedzie bulił. Chociaz moze miesiąc sie wstrzymajcie )Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Kuchcinka a nie myslalas zeby ubezpieczyc sie u meza? Ja tak jestem ubezpieczona.
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:36
-
Annie1981 wrote:Ewelina2605. Bardzo dobre wiadomości. Parametry męża się poprawiły no i pękające pęcherzyki. Czego chcieć więcej, musi być dobrze
olciaa. Trzymam kciuki za Ciebie!
Kuchcinka. Tobie pewnie takiego odpuszczenia trzeba Życzę tego „zawodu”
No też mi się wydaje ze w tym cyklu ładnie się ułożyło ale natura bywa przewrotna i kieruje się swoimi prawami
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
olciaa wrote:Jak ktoś chce i ma ochotę to niech trzyma za mnie chociaż jednego kciuka. Tak se boje jutra...Niby wizytę mam o 18:05, ale zwykle jest minimum godzinę opóźnienia
olciaa lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Co tu takie pustki?
U Tusi co słychać, ma ktos z nią kontakt?
MyE znikla ...
Paula a u ciebie jak sytuacja wygląda, widzę ze po jutrze testujesz, akurat wypada tlusty czwartek to i krechy musza byc tluste?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 09:20
Effy, sheerah24, Ink@ lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość