Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Zuza kochanie, tak po clo mogą bolec jajniki- możliwe ze piękne pecherzyki Ci tam rosną
Ewelina trzymam mega mocno kciuki!!!
Ja dzisiaj odebrałam nowy paszport a pozneij pojechałam z mężem na mały shopping, szukaliśmy mu spodni ale oczywiście na ta żyrafę wszystko jest za krótkie i ciężko coś znaleźć
Mam nadzieję, że zrobiłaś tak jak ja zawsze robię.....
" Ojej nic na Ciebie Kochany nie pasuję, to sobie coś kupię żebyśmy na darmo po sklepie nie chodzili "
sheerah24, Tasza, Wojcinka, Annie1981, myszeczka89, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:Ech. Chciałabym żeby juz był 12dpo
Też bym chciała
A w ogóle to właśnie przeczytałam straszna historie jednej z dziewczyn z pamiętnika i powiem wam że w następnym cyklu idę raz jeszcze sprawdzić czy ze mną wszystko ok i badania zrobię wcześniej w sumie mam czas a wystraszylam się... No i męża jak tylko będzie możliwe to wyślę na badanie bo chyba wolę wiedzieć na czym stoję...Tasza lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Też bym chciała
A w ogóle to właśnie przeczytałam straszna historie jednej z dziewczyn z pamiętnika i powiem wam że w następnym cyklu idę raz jeszcze sprawdzić czy ze mną wszystko ok i badania zrobię wcześniej w sumie mam czas a wystraszylam się... No i męża jak tylko będzie możliwe to wyślę na badanie bo chyba wolę wiedzieć na czym stoję...sheerah24, Zuza33, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
A mnie brzuch boli od 1 dnia cyklu praktycznie cały czas..dziś 8 dc, a nie bolał chyba tylko w sobotę;/ i pobolewa mnie lewy jajnik, wczoraj tak zakuł że aż się zgięłam jak szłam do łazienki.
Strasznie jestem dziś niewyspana, do pracy na 6, nie mogłam spać pół nocy a jeszcze muszę siedzieć i przygotować materiały na konferencję jutrzejszą a najchętniej bym wzięła prysznic, położyła się i już nic nie robiła..
Ewelina trzymam mocno kciuki! -
Hej dziewczyny ja już w domu kurczę tyle czasu to zajęło. Ogólnie dziś zabieg trwał trochę dłużej i trochę bolało bo gin nie mógł cennikiem w szyjki trafić bo szyjka się przekrecila ale spoko jakos wytrzymałam do tego siku mi się mega chciało. Wyniki meza buły dziś duzo lepsze bo miał 11 milionów plemników i 94% ruchliwych ogólnie gin był zadowolony i na usg gin mówił ze pecherzyki właśnie pękają więc teraz pozostaje czekanie od środy luteina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 18:41
sheerah24, Zuza33, Marlena24, Wojcinka, olciaa, isi_87, kania901, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Zuza33 wrote:Ewelinka super
W takim razie cierpliwie czekamy
Tak jest kurczę to jakoś do do 3lub4 marzec oj nic staram się czymś zająć żeby nie myśleć
A kto teraz testuje bo jakoś przydałyby się pozytywne wibracje
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Ewelina jako ze ja chwilo w ciąży nie chce być to całą moja energię skupiam teraz na trzymaniu kciuków za Ciebie
(Za resztę tez, ale tym razem za Ewelinkę trochę bardziej ) wyniki męża świetne!!
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Ewelina2605 wrote:Hej dziewczyny ja już w domu kurczę tyle czasu to zajęło. Ogólnie dziś zabieg trwał trochę dłużej i trochę bolało bo gin nie mógł cennikiem w szyjki trafić bo szyjka się przekrecila ale spoko jakos wytrzymałam do tego siku mi się mega chciało. Wyniki meza buły dziś duzo lepsze bo miał 11 milionów plemników i 94% ruchliwych ogólnie gin był zadowolony i na usg gin mówił ze pecherzyki właśnie pękają więc teraz pozostaje czekanie od środy luteina
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Ewelina jako ze ja chwilo w ciąży nie chce być to całą moja energię skupiam teraz na trzymaniu kciuków za Ciebie
(Za resztę tez, ale tym razem za Ewelinkę trochę bardziej ) wyniki męża świetne!!
Dzięki nie chce się nakrecac bo ja z tych co woli się miło zaskoczyć
A wiesz jak to jest czasami z tym nie chce teraz a tu bach ale życzę Ci aby ułożyło Co się tak jak chcesz bo pracę nasz super bardzo ciekawa tym bardziej ze to Twoje marzenie podziwiam
Olcia kochanie ja za Ciebie i wszystkie tu trzymam kciuki:) Nie martw się będzie dobrze zobaczysz jutro u lekarza ja też nie raz się bałam najgorsze to czekanie alecwierze ze będzie dobrze u Ciebie daj koniecznie znaćolciaa lubi tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Zuza33 wrote:Ewelinko jak się czujesz zapłodniona?
Dziewczynki strasznie mnie boli jajnik jak na owulację. Możliwe że to po CLO?
Tak to możliwe ze ok clo ja na początku brania też czułam pobolewanie teraz zresztą też co jakiś czas czułam tylko u mnie ta lewa strona zawsze się odzywa
4 cykl z CLO
2 IUI- -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:40
-
olciaa wrote:Jak ktoś chce i ma ochotę to niech trzyma za mnie chociaż jednego kciuka. Tak se boje jutra...Niby wizytę mam o 18:05, ale zwykle jest minimum godzinę opóźnienia
olciaa lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Przytocz historie ale powiedz który pamiętnik
Tytuł "czynnik męski" a autor EwkaKonewka o ile dobrze popatrzylam, historii nie będę opisywać bo to 4 strony między innymi o problemach z lekarzami, klinikach in vitro itp...ale kobiecie osobiście współczuję -
Ewelina2605 wrote:Hej dziewczyny ja już w domu kurczę tyle czasu to zajęło. Ogólnie dziś zabieg trwał trochę dłużej i trochę bolało bo gin nie mógł cennikiem w szyjki trafić bo szyjka się przekrecila ale spoko jakos wytrzymałam do tego siku mi się mega chciało. Wyniki meza buły dziś duzo lepsze bo miał 11 milionów plemników i 94% ruchliwych ogólnie gin był zadowolony i na usg gin mówił ze pecherzyki właśnie pękają więc teraz pozostaje czekanie od środy luteina
W którym momencie zrobiono ci usg przed podaniem nasienia czy już po ? -
Ewelina2605. Bardzo dobre wiadomości. Parametry męża się poprawiły no i pękające pęcherzyki. Czego chcieć więcej, musi być dobrze
olciaa. Trzymam kciuki za Ciebie!
Kuchcinka. Tobie pewnie takiego odpuszczenia trzeba Życzę tego „zawodu”
olciaa lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔