Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Dzis 34 dc tzn jest druga blada kreska
Ja mazowieckie okolice Radomia. -
Dzieki dziewczyny aby to to
wyslalam mężowi sms ze sie udalo ze zrobiłam test i juz wrócił pocalowal i przytulil. Musze zrobić bete moze jutro po poludniu do szpitala pojadę i zapisu sie do gin bo podbrzusze ćmi ale lżej jak na @ wzięłam luteine chyba nie zaszkodzi?
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
caroline - to nie jest blada kreseczka! Chyba mojej nie pamiętasz! Matko jak się cieszę! Bardzo Ci dopingowałam! Brzuszkiem się nie martw, mnie też ćmiło, ale oczywiście idź do gina jeśli bierzesz jakieś leki
HURAA!! czerwcówka? Dobrze liczę? Na belly widziałam już wątek dla czerwcowych mamuś, gnaj tam!
Najbliższa wizyta 15.03
-
Wracam z zakupów a tu takie wieści!
Caroline SUPER!!! Gratulacje
Z niecierpliwością czekam na wynik betywiesz w którym dc miałaś owu?
-
NAtka lubie czytac twoje wpisy.,
ten cykl należy do Ciebie. Następne zdjęcie będzie dwóch kreseczek będzie twoje. I ptrosze nie czytaj bo sie nie potrzebnie nakręcasz. Grunt to dobre podejście.
Natka2 lubi tę wiadomość
ostatnia @ 05.11
6 cs. O pierwsza fasolkę
27 lat. -
A ja dzisiaj przy okazji zakupów w Piotrze i Pawle wstąpiłam do rossmana po zapas testów ciążowych Haha przydadzą sie w kolejnym cyklu po inseminacji
caroline29 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:26
zuzu lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Wracam z zakupów a tu takie wieści!
Caroline SUPER!!! Gratulacje
Z niecierpliwością czekam na wynik betywiesz w którym dc miałaś owu?
Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
caroline29 wrote:Zostaje z wami tu jest wspaniale wsparcie.
ja miałam na myśli udzielanie się na obu forachFajnie czytać czego się dziewczyny dowiedziały na najbliższym usg bo wiesz na co się nastawić, fajnie zapytać czy ktoś ma podobne objawy na tym etapie ciąży co Ty itd. Ja się bardzo dużo dowiaduję z wątku o kwietniówkach, choćby kiedy jakie badania i co jest normą
Nie namawiam, ale zachęcam
Najbliższa wizyta 15.03
-
nick nieaktualnyRóżowy_Kordonek wrote:ja miałam na myśli udzielanie się na obu forach
Fajnie czytać czego się dziewczyny dowiedziały na najbliższym usg bo wiesz na co się nastawić, fajnie zapytać czy ktoś ma podobne objawy na tym etapie ciąży co Ty itd. Ja się bardzo dużo dowiaduję z wątku o kwietniówkach, choćby kiedy jakie badania i co jest normą
Nie namawiam, ale zachęcam
chyba za duzo tam dziewczyn, za duzo postow i jakos nie potrafilam tak nic odnalezc. Tu jednak nas zdecydowanie mniej
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Oj Zuzu chyba nie tak szybko
właśnie przeczytałam, że tu u mnie jak się stara 2 lata o dziecko i nic to dopiero kierują do kliniki i wgl, ale inseminacja pierwsza jest np za darmo. I każą albo kłamać, że już się 2 lata starszy, albo błagać w przychodni, żeby cię wysłali na wszystkie badania. Mi pozostaje blagac jak w tym cyklu nie wyjdzie, bo mają mnie w papierach, że poronilam w lutym...
)
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka oby Ci taki zapas nie był potrzebny
chyba tylko może po to by potwierdzić pierwszy bo nie uwierzysz
W każdym bądź radzie mam nadzieję, ze Tobie szybko się uda
dalej kobietki przekazujcie nam dobre wiadomości
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-