Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
A.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 21:26
-
.
Natka2 lubi tę wiadomość
-
.
-
Kuchcinka wrote:Ah dziewczyny normalnie muszę to napisać - ale ja Wam ZAZDROSZCZĘ! Na sama myśl o tym ze mogłabym zobaczyć dwie kreski na teście kręci mi sie łezka w oku z jednej strony wiem ze to na pewno w końcu nastąpi, z drugiej nie potrafię sobie wyobrazić ze to kiedykolwiek nastąpi... Rok temu jak rozpoczynaliśmy starania byłam pewna ze na swoje kolejne urodziny (30.10) będę juz albo miała dziecko, a jak nie to ze na 100% będę w ciazy. Byłam pewna ze święta 2016 będę juz spędzała z nowym członkiem rodziny a tu dupa chciałabym moc chociaż na chwile spojrzeć w przyszłość i zobaczyć w miej siebie z dzieckiem
Kuchcinka Ja czuje to samo, niby wierzę ze kiedyś się uda ale jakoś nie umiem sobie wyobrazić ze zobacZę te dwie kreseczki. Podobnie myślałam jak zaczęliśmy starania ze pod koniec roku albo będę miała dzidzie albo będę w ciąży a tu tylko nadzieja, no ona umiera ostatnia
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
kania901 wrote:A u mnie jakiś dziwny cykl. Po owu cały czas mnie bolały jajniki i piersi a teraz wszystko ustało. Jutro albo w środę termin @ a ja nie mam żadnych objawów.
Kania ni tez ból piersi ustał kilka dni po owulacji i udalo sięWojcinka lubi tę wiadomość
-
Caroline gratuluje Ci serdecznie :*
Natka ja teraz będę mniej pisac bo chodzę do pracy i nie mam tyle czasu Moja temp byla tez zaburzona przez moja chorobę i gorączkę wiec wykres moze nie byc wiarygodny
Dziewczyny do konca roku mam nadzieje zmienimy wątek na ciężarówkiNatka2 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny! W końcu odbyła się moja wizyta u specjalisty od niepłodności, czekałam chyba 2-3 miesiące? I między czasie z grubsza czytałam Wasze wpisy na ile mi czas pozwalał Dowiedziałam się, że prawdopodobnie mam endometriozę. No i przez ten mój niedrożny jajowód mam mieć laparo. W pierwszym dniu cyklu mam skontaktować się z lekarzem i ustali mi termin. Kurde znowu COŚ ale przynajmniej wiem co i jak i może w końcu coś ruszy.
Lekarz dokładnie mnie przebadał, pochwalił że mam super faceta hehe bo ma dobre plemniki; zrobił mi USG tarczycy, piersi i brzucha i dokładnie wszystko omówił. Skierował na jeszcze 11 badań (z krwi i wymazy). Jestem zadowolona z wizyty, powiedział że nie ma na co czekać, szkoda mojego czasu i nerwów oraz pieniędzy tylko trzeba działać bo hormonalnie u mnie wszystko gra W niedzielę za tydzień mam mieć okres więc wtedy się dowiem kiedy zabieg.
Caroline gratulacje! Na takie wpisy czekamy na tym forum:) Oby takich jak najwięcej!Starania od czerwca 2015
Po laparo- przed histero
Oba jajowody drożne
Nie ma endometriozy:)
Bromergon 1/2 tabl.- wysoka PRL
Czeka mnie 1 cykl z Clo + Symletrol+Oviatrelle -
Natka2 wrote:Aj tam choroba... Już któryś wykres zakończony ciąża widzę spadek 4 dpo daj mi się nacieszyć nadzieja do @ haha żartuje
Wiem wiem, że chodzisz do pracy, tylko się oszczędzaj -
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Rozowy Kordonek jak ty sie odnalazlas na tym forum? Ja elasnie nie potrafilam chyba za duzo tam dziewczyn, za duzo postow i jakos nie potrafilam tak nic odnalezc. Tu jednak nas zdecydowanie mniej
Tu dziewczyn mniej, ale stron więcej Jak przychodzę po 2 dniach to tam mam do nadrobienia 3 strony tu 13 Może też kwestia tego, że termin mam na początek kwietnia, więc aktywna jestem na tamtym forum w zasadzie od 2 strony, zaraz kiedy powstało. Gdybym dołączyła "w połowie" pewnie tez byłoby mi się ciężko połapaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 18:20
Najbliższa wizyta 15.03
-
nick nieaktualny
-
Ja w dni płodne tez miałam mega osłabienie bo bylam przeziębiona. Dziewczyny lucze ze i wy przekazecie dobre wieści o ll kreseczkach. Australia jesli masz chwile to zagląda częściej do nas. Moze wreszcie sie lekarz dobrze zajmie i szybciutko uda ci sie zafasolkowac. A ja zapisalam sie na piątek po poludniu do gin.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 18:39
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Ewelina2605 wrote:TusiA nie martw się ja mam to samo odczucie, ze wszystkie zajda tylko nie ja i coraz częściej tak myślę
Natka2 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyAustralia, najważniejsza jest dobra diagnoza i leczenie. Niestety endometrioza to podstępna choroba. Ze swoją walczę od prawie 4 lat (w listopadzie minie 4 lata od diagnozy, właśnie zdałam sobie sprawę, że to już tyle trwa ), ale nadzieja umiera ostatnia i wciąż walczę. Czasami tracąc nadzieję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 19:13