Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:30
-
co do braci Kuchcinki mi chyba bardziej ten wyższy, ze sterczącymi włosami a nie układanymi na bok bardziej się podoba
EDIT; znaczy ten z lewejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 10:35
Zuza33, isi_87, Wojcinka lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Kuchcinka wrote:A tam po co mu żona u mnie w rodzinie tylko ja jestem po ślubie Haha moi bracia się jakoś nie spieszą ten starszy dał chociaż 2 lata temu pierścionek zaręczynowy i ślub ma być podobno w wakacje 2018 - pożyjemy zobaczymy
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Ten po lewej dla mnie przystojniejszy, ale jakos mi sie wydawalo ze obaj wolni haha braci mi zabraklo
Zuza trzeba byc dobrej mysli, napewno da sie to wyleczyc cokolwiek by to nie byloZuza33, Martynka1234, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny
-
No i właśnie co osoba to opinie jednym się bardziej podoba Marcin innym Maciek dlatego pytanie o tego "bardziej przystojnego" jest mało sprecyzowane
-
Ewelina w sobotę beta, dobrze pamietam??? Który to będzie dpo ?
-
nick nieaktualnyAga czy do Ciebie w domu mąż też musi dużymi literami mówić żebyś coś zrozumiała?
ŁAP ZA KLAMKĘ Z DRUGIEJ STRONY.
Kuźwa co z Tobą?
Łeb jak sklep a półki puste...
Zuza33, Wojcinka, Viola999, Lili91, anq05, Marlena24, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:No i właśnie co osoba to opinie jednym się bardziej podoba Marcin innym Maciek dlatego pytanie o tego "bardziej przystojnego" jest mało sprecyzowane
Kuchcinka to Ty mow ze z nich dwoch to siostra najladniejsza a dla mnie to obaj przystojniWojcinka lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Kuchcinka wrote:No i właśnie co osoba to opinie jednym się bardziej podoba Marcin innym Maciek dlatego pytanie o tego "bardziej przystojnego" jest mało sprecyzowane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 11:06
27 lat, pierwsza fasolka
-
nick nieaktualny