X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Wiktoria_20 Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 19:07

13 cs , eutyrox 75 , wiesiołek , wit D ,
    zyakc6a9uwx4jz03.png
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynka. Widze, ze nie rozumiesz, ale nie bede tego wyjasniac i zasmiecac dziewczynom forum.
    Napisze tylko tyle, ze wiekszosc dziewczyn napisala to samo co Ty, ale mnie to nie zabolalo.
    Skonczmy to prosze, bo nie dojdziemy do porozumienia. Jak ktos juz tu napisal, Ty zawsze musisz miec racje i niech tak zostanie.

Agnieszka93, Viriki lubią tę wiadomość

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • Effy Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mowie tu do Annie i Agnieszki, nie wiem jak Wy uchowałyscie sie w życiu realnym, jak załatwiałyście sprawy w urzędzie, dyskutowałyście z szefem, jak rozmawiałyście z koleżankami, jak prowadziliście konwersacje u lekarzy specjalistów albo jak wspópracowałyście z klientem we własnej pracy. Ale naprawde wymiana zdań, często różnych zdań w dyskusji jest elementem życia każdego człowieka żyjącego w społeczeństwie. Tacy jesteśmy -RÓŻNI. Nie można płakać przez 35 lat z tego powodu, że ktoś powiedział Ci w pracy że spierdoliłaś raport albo koleżanka z pracy że nie ubrałaś sie na imprezę firmową adekwatnie do okazji. I proponuję jesli rzeczywiście sie jest baaardzo słabym psychicznie po prostu NIE WCHODZIĆ w dyskusje a jeśli się ma wyjebane dyskutować z kulturą, i traktować to jak właśnie rozwiązywanie 'konfliktów', bo do tego przeznaczona jest dyskusja. Czy ja Annie zaatakowałam Cię jak w dosyć protekcjonalny sposób zapytałaś mnie jak moge pytać za co kochać zwierzęta i o co w ogóle chodzi ?! Czy z życzliwością próbowałam wytłumaczyć moj punkt widzenia, bo założyłam, że może moja wypowiedź nie była do końca jasna. Każdemu się zdarza tutaj wyjechanie z jakims głupim tekstem, czasem prowokacyjnym. Ale wszystko jest w granicach rozsądku i nie róbmy z tego afery.

Zuza33, kania901, Wojcinka, Natka2, stella_88, Lili91, anq05, Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Zuza33 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa!!!!!
    Dziś się dowiedziałam że moja mama może być bardzo chora. Jestem smutna i zła na maxa. Ale muszę to napisać!!!

Martynka to jedna z kilku osób które piszą szczerze co myślą.
    Nikogo nie uraziła, nie wyzwała.
    Często też mamy nią odmienne zdanie ( choćby o wadach genetycznych)
    ALE uwielbiam kiedy ktoś wyraża swoje zdanie. Kiedy z pełną świadomością pisze o co jej chodzi.
    Zgadzam się całkowicie z jej wypowiedzią.
    Choć bym nie wiem jak chciała to z grzybem dziecka bym nie robiła i tyle.
    Jeśli Ty Annie chciałaś to nikt Ci tego nie bronił. Musisz tylko pamiętać że może to się odbić na płodzie ( Choć pewności nie ma)
    Nikt Ci nie zwracał uwagi gdy kilkukrotnie pisałaś o testach i innych rzeczach. Każdy uszanował Twoje zdanie.
    My nie jesteśmy tu po to żeby się kłócić. Mamy się wspierać, żartować i możemy mieć odmienne zdanie. Ale najważniejsze KULTURA OSOBISTA musi być na pierwszym miejscu.

Agnieszko ile w tobie jadu jak piszesz. Bądź milsza bo zawiść jeszcze nikomu nie pomogła.

Natka2, stella_88, anq05, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

• Effy Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2017, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:
    Kurwa!!!!!
    Dziś się dowiedziałam że moja mama może być bardzo chora. Jestem smutna i zła na maxa. Ale muszę to napisać!!!

Martynka to jedna z kilku osób które piszą szczerze co myślą.
    Nikogo nie uraziła, nie wyzwała.
    Często też mamy nią odmienne zdanie ( choćby o wadach genetycznych)
    ALE uwielbiam kiedy ktoś wyraża swoje zdanie. Kiedy z pełną świadomością pisze o co jej chodzi.
    Zgadzam się całkowicie z jej wypowiedzią.
    Choć bym nie wiem jak chciała to z grzybem dziecka bym nie robiła i tyle.
    Jeśli Ty Annie chciałaś to nikt Ci tego nie bronił. Musisz tylko pamiętać że może to się odbić na płodzie ( Choć pewności nie ma)
    Nikt Ci nie zwracał uwagi gdy kilkukrotnie pisałaś o testach i innych rzeczach. Każdy uszanował Twoje zdanie.
    My nie jesteśmy tu po to żeby się kłócić. Mamy się wspierać, żartować i możemy mieć odmienne zdanie. Ale najważniejsze KULTURA OSOBISTA musi być na pierwszym miejscu.

Agnieszko ile w tobie jadu jak piszesz. Bądź milsza bo zawiść jeszcze nikomu nie pomogła.

Zuza co sie stało u mamy :(???

ckai3e3kx36ebscz.png
  • kania901 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 14:21

• Wojcinka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:35

Lili91, anq05, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 córeczka z 2cs 💛
    2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 4cs - 20/11 ⏸️
    20/11 Beta - 470 🥹
    22/11 Beta - 1151 😍🥹
    19/12 - miś Haribo CRL 2,15 ♥️ 182bpm
    17/01 - prenatalne 🙏🤞

age.png

preg.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    Martynka. Widze, ze nie rozumiesz, ale nie bede tego wyjasniac i zasmiecac dziewczynom forum.
    Napisze tylko tyle, ze wiekszosc dziewczyn napisala to samo co Ty, ale mnie to nie zabolalo.
    Skonczmy to prosze, bo nie dojdziemy do porozumienia. Jak ktos juz tu napisal, Ty zawsze musisz miec racje i niech tak zostanie.
    No i dobra i tak mozemy to zakończyć (i bez płaczu i odchodzenia z forum), bo wszystkie jednak jedziemy na tym samym wózku i jesteśmy wsparciem.

Bluebell1984 lubi tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurfa, dziewczyny, ale wam hormony buzuuuuja.
    Zarządzam krótka przerwe na coś słodkiego, ewentualnie twardego i spokojny powrót do dyskusji.

<3 <3 <3

Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

• Zuza33 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effy wrote:
    Zuza co sie stało u mamy :(???

Miała jakieś zmiany na twarzy i nosie. Od roku woziłam ja po różnych onkologach którzy twierdzili że to od słońca. Ciągle się coś z tego Sączy. Ostatnio wreszcie wzięli z tego wycinek. Dziś do mnie zadzwoniła że jak najszybciej się zgłosić bo jest wynik i nie mogą go wysłać pocztą tylko osobiście. Noo i jak najszybciej mamy na 13 marca. Nie wiem chyba jej nie powiem. Wezmę ja zawioze tego 13. Nerwów jej zaoszczedze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 21:23 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 28 lutego 2017, 18:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2017, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:
    Miała jakieś zmiany na twarzy i nosie. Od roku woziłam ja po różnych onkologach którzy twierdzili że to od słońca. Ciągle się coś z tego Sączy. Ostatnio wreszcie wzięli z tego wycinek. Dziś do mnie zadzwoniła że jak najszybciej się zgłosić bo jest wynik i nie mogą go wysłać pocztą tylko osobiście. Noo i jak najszybciej mamy na 13 marca. Nie wiem chyba jej nie powiem. Wezmę ja zawioze tego 13. Nerwów jej zaoszczedze.

Polska służba zdrowia takaa piękna. ;)
    Jak najszybciej = 2 tygodnie.
    To ja chyba ide jak najszybciej posprzątać w domu. Na za 2 tyg powinnam sie wyrobić.

Co za kurna absurd.

• Wojcinka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:35

MyE lubi tę wiadomość

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 córeczka z 2cs 💛
    2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 4cs - 20/11 ⏸️
    20/11 Beta - 470 🥹
    22/11 Beta - 1151 😍🥹
    19/12 - miś Haribo CRL 2,15 ♥️ 182bpm
    17/01 - prenatalne 🙏🤞

age.png

preg.png
  • kania901 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 14:21

Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pragn

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 08:41

Viola999, Zuza33, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2017, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka93 wrote:
    Dobra Kuchta :D To jest forum i kazdy moze sie udzielac :) i szczerze w dupie mam twoje zdanie bo po tym co opisywalas jaka bylas to naprawde nie licze sie z takimi osobami :)

Hamuj piętą laska, bo troszkę się chyba zagalopowałaś. Jak nie miałam zamiaru się wtrącać tak już zaczyna z Ciebie wchodzić prostak

Zuza33, Wojcinka, kania901, stella_88, anq05, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2017, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka93 wrote:
    Dobra Kuchta :D To jest forum i kazdy moze sie udzielac :) i szczerze w dupie mam twoje zdanie bo po tym co opisywalas jaka bylas to naprawde nie licze sie z takimi osobami :)
    O prosze, potulna Agnieszka juz nie taka potulna :-)

Zuza33, anq05 lubią tę wiadomość

• Effy Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2017, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza33 wrote:
    O masz nie da sie chociaz tego wyniku wcześniej odebrać zeby nerwy zaoszczędzić ?! Czemu wynik do odebrania tak późno ?
    Na szczęście zmiany jakies skórne na twarzy są zazwyczaj najłatwiej i najskuteczniej wyleczalne (chodzi o rodzaj nowotworu nawet złośliwego ).
    Nic sie nie martw wytnie sie i juz !!!! Jak u Hugha Jackmana

Zuza33 lubi tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Zuza33 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MyE wrote:
    Hamuj piętą laska, bo troszkę się chyba zagalopowałaś. Jak nie miałam zamiaru się wtrącać tak już zaczyna z Ciebie wchodzić prostak

Hahahaha KOCHAM CIĘ

MyE lubi tę wiadomość

• Ewelina2605 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuza oby u mamy tylko na strachu sie skonczylo trzymam mocno kciuki kuwa ta nasza sluzba zdrowia :( :(
    Kania widze ze jutro wizyta daj konieczne znac jak z Maluszkiem :)

Zuza33 lubi tę wiadomość

bfaregz28gz5h2oi.png
    31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
    4 cykl z CLO
    2 IUI- :(
‹‹ 2052 2053 2054 2055 2056 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ