Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka. Widze, ze nie rozumiesz, ale nie bede tego wyjasniac i zasmiecac dziewczynom forum.
Napisze tylko tyle, ze wiekszosc dziewczyn napisala to samo co Ty, ale mnie to nie zabolalo.
Skonczmy to prosze, bo nie dojdziemy do porozumienia. Jak ktos juz tu napisal, Ty zawsze musisz miec racje i niech tak zostanie.Agnieszka93, Viriki lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dziewczyny mowie tu do Annie i Agnieszki, nie wiem jak Wy uchowałyscie sie w życiu realnym, jak załatwiałyście sprawy w urzędzie, dyskutowałyście z szefem, jak rozmawiałyście z koleżankami, jak prowadziliście konwersacje u lekarzy specjalistów albo jak wspópracowałyście z klientem we własnej pracy. Ale naprawde wymiana zdań, często różnych zdań w dyskusji jest elementem życia każdego człowieka żyjącego w społeczeństwie. Tacy jesteśmy -RÓŻNI. Nie można płakać przez 35 lat z tego powodu, że ktoś powiedział Ci w pracy że spierdoliłaś raport albo koleżanka z pracy że nie ubrałaś sie na imprezę firmową adekwatnie do okazji. I proponuję jesli rzeczywiście sie jest baaardzo słabym psychicznie po prostu NIE WCHODZIĆ w dyskusje a jeśli się ma wyjebane dyskutować z kulturą, i traktować to jak właśnie rozwiązywanie 'konfliktów', bo do tego przeznaczona jest dyskusja. Czy ja Annie zaatakowałam Cię jak w dosyć protekcjonalny sposób zapytałaś mnie jak moge pytać za co kochać zwierzęta i o co w ogóle chodzi ?! Czy z życzliwością próbowałam wytłumaczyć moj punkt widzenia, bo założyłam, że może moja wypowiedź nie była do końca jasna. Każdemu się zdarza tutaj wyjechanie z jakims głupim tekstem, czasem prowokacyjnym. Ale wszystko jest w granicach rozsądku i nie róbmy z tego afery.
Zuza33, kania901, Wojcinka, Natka2, stella_88, Lili91, anq05, Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Kurwa!!!!!
Dziś się dowiedziałam że moja mama może być bardzo chora. Jestem smutna i zła na maxa. Ale muszę to napisać!!!
Martynka to jedna z kilku osób które piszą szczerze co myślą.
Nikogo nie uraziła, nie wyzwała.
Często też mamy nią odmienne zdanie ( choćby o wadach genetycznych)
ALE uwielbiam kiedy ktoś wyraża swoje zdanie. Kiedy z pełną świadomością pisze o co jej chodzi.
Zgadzam się całkowicie z jej wypowiedzią.
Choć bym nie wiem jak chciała to z grzybem dziecka bym nie robiła i tyle.
Jeśli Ty Annie chciałaś to nikt Ci tego nie bronił. Musisz tylko pamiętać że może to się odbić na płodzie ( Choć pewności nie ma)
Nikt Ci nie zwracał uwagi gdy kilkukrotnie pisałaś o testach i innych rzeczach. Każdy uszanował Twoje zdanie.
My nie jesteśmy tu po to żeby się kłócić. Mamy się wspierać, żartować i możemy mieć odmienne zdanie. Ale najważniejsze KULTURA OSOBISTA musi być na pierwszym miejscu.
Agnieszko ile w tobie jadu jak piszesz. Bądź milsza bo zawiść jeszcze nikomu nie pomogła.Natka2, stella_88, anq05, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Kurwa!!!!!
Dziś się dowiedziałam że moja mama może być bardzo chora. Jestem smutna i zła na maxa. Ale muszę to napisać!!!
Martynka to jedna z kilku osób które piszą szczerze co myślą.
Nikogo nie uraziła, nie wyzwała.
Często też mamy nią odmienne zdanie ( choćby o wadach genetycznych)
ALE uwielbiam kiedy ktoś wyraża swoje zdanie. Kiedy z pełną świadomością pisze o co jej chodzi.
Zgadzam się całkowicie z jej wypowiedzią.
Choć bym nie wiem jak chciała to z grzybem dziecka bym nie robiła i tyle.
Jeśli Ty Annie chciałaś to nikt Ci tego nie bronił. Musisz tylko pamiętać że może to się odbić na płodzie ( Choć pewności nie ma)
Nikt Ci nie zwracał uwagi gdy kilkukrotnie pisałaś o testach i innych rzeczach. Każdy uszanował Twoje zdanie.
My nie jesteśmy tu po to żeby się kłócić. Mamy się wspierać, żartować i możemy mieć odmienne zdanie. Ale najważniejsze KULTURA OSOBISTA musi być na pierwszym miejscu.
Agnieszko ile w tobie jadu jak piszesz. Bądź milsza bo zawiść jeszcze nikomu nie pomogła.
Zuza co sie stało u mamy ???
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:35
Lili91, anq05, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Martynka. Widze, ze nie rozumiesz, ale nie bede tego wyjasniac i zasmiecac dziewczynom forum.
Napisze tylko tyle, ze wiekszosc dziewczyn napisala to samo co Ty, ale mnie to nie zabolalo.
Skonczmy to prosze, bo nie dojdziemy do porozumienia. Jak ktos juz tu napisal, Ty zawsze musisz miec racje i niech tak zostanie.Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effy wrote:Zuza co sie stało u mamy ???
Miała jakieś zmiany na twarzy i nosie. Od roku woziłam ja po różnych onkologach którzy twierdzili że to od słońca. Ciągle się coś z tego Sączy. Ostatnio wreszcie wzięli z tego wycinek. Dziś do mnie zadzwoniła że jak najszybciej się zgłosić bo jest wynik i nie mogą go wysłać pocztą tylko osobiście. Noo i jak najszybciej mamy na 13 marca. Nie wiem chyba jej nie powiem. Wezmę ja zawioze tego 13. Nerwów jej zaoszczedze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:Miała jakieś zmiany na twarzy i nosie. Od roku woziłam ja po różnych onkologach którzy twierdzili że to od słońca. Ciągle się coś z tego Sączy. Ostatnio wreszcie wzięli z tego wycinek. Dziś do mnie zadzwoniła że jak najszybciej się zgłosić bo jest wynik i nie mogą go wysłać pocztą tylko osobiście. Noo i jak najszybciej mamy na 13 marca. Nie wiem chyba jej nie powiem. Wezmę ja zawioze tego 13. Nerwów jej zaoszczedze.
Polska służba zdrowia takaa piękna.
Jak najszybciej = 2 tygodnie.
To ja chyba ide jak najszybciej posprzątać w domu. Na za 2 tyg powinnam sie wyrobić.
Co za kurna absurd. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:35
MyE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszka93 wrote:Dobra Kuchta To jest forum i kazdy moze sie udzielac i szczerze w dupie mam twoje zdanie bo po tym co opisywalas jaka bylas to naprawde nie licze sie z takimi osobami
Hamuj piętą laska, bo troszkę się chyba zagalopowałaś. Jak nie miałam zamiaru się wtrącać tak już zaczyna z Ciebie wchodzić prostakZuza33, Wojcinka, kania901, stella_88, anq05, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieszka93 wrote:Dobra Kuchta To jest forum i kazdy moze sie udzielac i szczerze w dupie mam twoje zdanie bo po tym co opisywalas jaka bylas to naprawde nie licze sie z takimi osobami
Zuza33, anq05 lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Miała jakieś zmiany na twarzy i nosie. Od roku woziłam ja po różnych onkologach którzy twierdzili że to od słońca. Ciągle się coś z tego Sączy. Ostatnio wreszcie wzięli z tego wycinek. Dziś do mnie zadzwoniła że jak najszybciej się zgłosić bo jest wynik i nie mogą go wysłać pocztą tylko osobiście. Noo i jak najszybciej mamy na 13 marca. Nie wiem chyba jej nie powiem. Wezmę ja zawioze tego 13. Nerwów jej zaoszczedze.
Na szczęście zmiany jakies skórne na twarzy są zazwyczaj najłatwiej i najskuteczniej wyleczalne (chodzi o rodzaj nowotworu nawet złośliwego ).
Nic sie nie martw wytnie sie i juz !!!! Jak u Hugha JackmanaZuza33 lubi tę wiadomość