Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Effy wrote:Wkurwilam sie dzis bo wszystkie bluzki sa za małe na mnie wyglądam jak Heniek który opił sie piwa i ma za małe koszulki !!!
No i zamówiłam właśnie 5 bluzeczek zalando.pl 625 zł 40 gr dziekuje nie mam pytań
Heniek kuźwa tyle pieniędzy!!! Na piwo Ci nie starczyEffy, enne90, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Zuza33 wrote:Heniek kuźwa tyle pieniędzy!!! Na piwo Ci nie starczy
Patrząc na to że jeszcze kilka dni i popadłabym w głęboka depresje nie wychodziłabym z domu bo nie miałabym sie w co ubrać a nie miałabym sie w co ubrać bo nie wychodziłabym z domu pozniej droga terapia u psychologa drogie leki psychotropowe i wiadomo inne skutki uboczne okazuje sie ze te 600 zł to nic !sheerah24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:25zl 40 gr czy 625zl 40gr? bo nie wiem czy dobrze widze jak Ty to zrobilas haha no niestety, nie pociesze Cie , za dwa miesiace bedzie ciut gorzej, a w 8 miesiacu juz te bluzki za 625 mozliwe ze beda za male
-
nick nieaktualny
-
Lili91 wrote:Zuza witam w klubie, u mnie tez angina... trzymam kciuki zeby Twoje pocherzyki jeszcze podrosły i cykl sie po prostu troche wydłużył. Moze akurat sie wykurujesz i zdążysz przed owu
Dzięki Annie, trzymaj kciuki pojutrze za mnie i za Sheerah
Kuchcinka dołączam sie do Twoich pozdrowieńLili91 lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualnyHej dziewczynki zaraz do pracy ale mi się nie chce na szczęście mało pracy bo wchodzi nowy samochód i stoimy z koleżanką ni szukamy przewodów na stanowiska także 8 godzin leci. Mąż co chwile łazi za mną ze musi mnie bzykać bo ma na mnie ochotę niestety ja nie wspolzyje ani podczas miesiączki ani jak mam infekcje po raz że bardzo mnie boli po dwa że mam mega sucho a po trzy mój ode mnie zawsze coś tam weźmie i w kółko zakazanie się nawzajem byliśmy już leczeni oboje przez urologa póki co odpukać ustalo jutro endo o 15.30 gin mi odpisał w mailu na moją wiadomość :
Wyniki progesteronu wskazują na odbytą owulację
Androstendion podwyższony - jeżeli jest owulacja to cykl przebiega prawidłowo - nic do zrobienia
Poziomy pozostałych badań w granicach normy
Proszę oznaczać progesteron w 2 następnych cyklach
Zobaczymy co powie endu na wyniki buziaczki dziewczynki i miłego dnia skarby -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki i Romcio
Taka się dyskusja zaczęła a ja zniknęłam
No więc u nas przy infekcji leczymy się oboje, bo dzięki obserwacji doszliśmy do tego, że mąż jest na tyle podatny, że zawsze później to on mnie zaraża z powrotem.
U niego nie występują żadne objawy grzybka. Nic kompletnie.
Za to u mnie objawia się to wręcz tragicznie. Wszystko jest tak opuchnięte, że skóra nie daje rady i pęka. Nie będę tu za bardzo opisywać i obrzydzać wam śniadania, ale już samo włożenie palca to spory wyczyn niestety.
Bardzo chciałabym zajść w ciąże, to oczywiste, ale nawet gdybym mogła to bałabym się, że infekcja/dalsze leczenie wpłynie na płód i jego uszkodzenie. No i ten ból.. A w życiu!
No ale seks nie kończy się przecież na wkładaniu ptasia do dziurki. Jakoś się pobawiliśmy, ale dziecka z tego nie będzie niestety. Chyba, że jakiś żołnierz był na tyle uparty, że zeskoczył z palucha, ominął prawa grawitacji i jakimś cudem dotarł na miejsce. Co oczywiście nie tylko brzmi absurdalnie, ale i takie jest
Co najlepsze po płodnych infekcja postanowiła sobie ze mnie zakpić i nagle zniknęła. No nic jakoś to przeżyje, chyba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 08:26
szygas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny