Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Effy haha sorki tak to fajnie zabrzmialo, w sumie racja, zamiast leczyc partnera to mozna go po prostu zmienic ale rozumiem oczywiscie o co chodzi
Na szczęście nie zaraził mnie hiv albo innym gownem!!
robiłam badania i wyszło mi ze mam w krwi opryszczkę narządów płciowych mąż nie ma!! wiec to tez od tego fajfusa i rzeczywiście często kobieta sie łatwiej zaraza bo ma mikrourazy albo nawet duże obtarcia podczas stosunku i jak rana jest otwarta to jakis syf murowany. Nie miałam nigdy zadnych objawów ale przy porodzie moze byc groźne wiec musze o tym poinformować lekarza i jeszcze musze to potwierdzić.
Ale jak juz facet jest chory to często zaraża kobietę bo od kiedy jestem z teraźniejszym partenerem nie miałam ani razu zapalenia pochwy ani pęcherza ..a z tamtym fajfusem pożal sie boze
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Annie, tak pisalas, ze nie leczylas faceta tabletkami.
Effy o matko...masakra to co piszesz. Ja nigdy na szczesie NIE DOWIEDZIALAM sie ze bylam zdradzona (czyli zakladam ze nie bylam ale glowy sobie nie dam uciac bo zycie to jest zycie) no ale to musi byc szok. No i cale szczescie ze innym gownem Cie nie zarazil
Lepiej chyba nie wiedzieć z drugiej strony wtedy łatwiej przejrzeć na oczy ... ale i tak lepiej nie wiedzieć
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:34
-
Tez uwazam, ze ta dyskusja jest bez sensu. Ja napisalam swojego posta, zeby pokazac, ze infekcja NIE WPLYWA NA ZAJSCIE. I tylko tyle. Nikogo nie zmuszam do seksu podczas leczenia.
Martynka. Caly czas pisze, ze meza leczylam kremem. Nie dostalam od lekarza dla niego zadnych tabletek, wiec jak mozesz miec do mnie pretensje, ze nie leczylam go tabletkami?
To sa pytania retoryczne, skonczmy juz ta dyskusje. Kazdy robi jak uwaza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2017, 18:26
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hej dziewczyny u mnie niestety choroba wróciła ze zdwojona siła i mam anginę dzisiaj mnie troche ćmił brzuch jak na @ wiec pewnie niedługo wszystko sie okaże a reszta jak tam? Juz dawno testowania tu nie było to moze początek marca nas rozrusza trocheAniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
Martynka. Nie odniosę się do tego co napisałaś, bo nie chcę już ciągnąć tej dyskusji i zaśmiecać dziewczynom forum taką atmosferą. Myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie jak potraktujesz mnie jak kiedyś Agnieszkę tj. nie będziesz odnosiła się do moich postów.
Ja sobie nie radzę z Twoimi komentarzami, było już kilka takich sytuacji, a na prawdę nie chcę na fora wchodzić po to, aby się stresować. Dziękuję.Agnieszka93, Viriki lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Lili kochana zdrówka życzę jak najszybciej współczuję bardzo
Myszeczka oby ziola pomogły:)
A ja u siebie zauważyłam od czasu do czasu taki sluz dziwny taki Ala kremowy rozciagliwy i trochę bo tam w środku mam jak wkładam tabletki
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Dzieki dziewczyny, mam wolne do końca tygodnia to moze sie jakos wykuruje. Nie wierze ze pojutrze juz testuje, strasznie szybko mi ten cykl minął
Bluebell z Oskarami rzeczywiscie jaja, ja tez nie wierze ze to było przypadkowe - na karcie wyraźnie napisane co innego a on czyta inny tytuł? No błagam
Ewelina podobają mi sie Twoje objawy ale wiem ze ty na spokojnie starasz sie podejsc wiec nie nakręcam tylko troszke mocniej zaciskam kciukiBluebell1984 lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16