Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
caroline29 wrote:Hey:)
MyE i lili cieszę sie z waszego powrotu:)
Ewelina kiedy idziesz na betę?
Hej wszystkim
Ja na bete w sobote mam isc 4 marca ale teraz siedze w pracy i tak mnie podbrzusze boli ze szok takue jak by skurcze nie wiem o co chodzi nie chce sie nakrecac ale nie chce mi sie do toalety a kuje mnie caly czas od 15 min kurcze a tak sue staram nie myslec
A Ty Caroline jak Twoj Stas kopie mame
Martynka a Ty jak sir czujesz Agatka daje Ci prace pisac coraz mniej czasu masz
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Martynka1234 wrote:Eee no ale przeciez faceta mozna tez zarazic wiec ja sobie nie wyobrazam akurat...
Ink@, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Effy ja rowniez bym sie wstrzymala.
Aaa i Ewelina trzymam kciuki za bete
Dzieki normalnie boje sie robic bete najchetniej bym na @ czekala ale biore luteine i jak nie odstawie toza rok i niedostane.
Ooo az 27 ston to zaszalalas ne no jeszcze troche czasu masz dasz rade obrotna babka jestes
4 cykl z CLO
2 IUI- -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:34
-
Kuchcinka wrote:Ewelina luteina nie blokuje @ może ewentualnie opóźnić o kilka dni ale jak ma przyjść to i tak przyjdzie. Ja mimo luteiny czy dupka dostawałam zawsze @ idealnie w terminie.
Aha czyli teoretycznie jak bym ja dalej stosowala to @ bym dostala nawet jak biore. Ja w ostatnio po odstawieniu kika dniozniej dostalam. Nie bede kombinowac pojde w sobote na krew i tyle co ma byc to bedzie
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Eee no ale przeciez faceta mozna tez zarazic wiec ja sobie nie wyobrazam akurat...
Gdybym ja miala odpuszczac starania przy kazdej infekcji to na pewno teraz nie bylabym w ciazy
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka mądrze gada
Martynka1234 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Annie moze dlatego tak ciagle mialas infekcje. Facet normalnie powinien byc przeleczony rowniez tabletkami bo wprawdzie nie musza miec oni objawow ale moga byc nosicielami. I dalej zarazac.
I podejrzewam ze stad u ciebie te infekcje nawracajace, wspolzyliscie bez zabezpieczenia i co sie wyleczylas to facet od razu cie zarazal. Ja raz w zyciu mialam grzybice i od razu maz rowniez dostal tabletki a w tym czasie nie uprawialismy seksu, dopiero pare dni po.
Dopiero jak zaczelismy sie starac to infekcje zrobily sie czestsze, tak samo jak zapalenie pecherza. Przeczytalam, ze to sie bardzo czesto zdarza przy staraniach.
W kazdym razie ja nie zaluje, ze tak robilam, przynajmniej szybciej jestem w ciazy
Jezeli chodzi tabletki dla faceta to chyba malo ktory lekarz o tym wie. Przewaznie nic dla niego nie zapisywali a jak ja sie dopytywalam to dostawalam tylko krem. Zaznacze, ze jako nastolatka mialam bardzo czesto te infekcje i chodzilam do roznych lekarzy. Ani razu nie dostalam dla faceta tabletek, conajwyzej krem jak pisalam. Czesto mowili, ze w ogole nic nie trzeba.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny