Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Taka akcja a mnie tu nie ma
Powiem Wam tylko, że hormony ciążowe to jakaś masakra. Ja ostatnio wypożyczyłam 6 ksiązek do czytania, wróciłam do domu i do męża się rozbeczałam jak dziecko, że jest tyle książek w bibliotece i ja ich wszystkich nie będę miała okazji przeczytać :D
na drugi dzień jak mi mąż to przypomniał to lałam się z tego jak nie wiem
a swoją drogą to nawet teraz mogłabym się rozpłakać bo chce mi sie siku a nie chce mi się iść
co słychać dziewczynki?
teskniłyscie za mna? przyznawac sieWojcinka, Effy, Viola999, kania901, Zuza33, Lili91, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
19ina90 wrote:Taka akcja a mnie tu nie ma
Powiem Wam tylko, że hormony ciążowe to jakaś masakra. Ja ostatnio wypożyczyłam 6 ksiązek do czytania, wróciłam do domu i do męża się rozbeczałam jak dziecko, że jest tyle książek w bibliotece i ja ich wszystkich nie będę miała okazji przeczytać :D
na drugi dzień jak mi mąż to przypomniał to lałam się z tego jak nie wiem
a swoją drogą to nawet teraz mogłabym się rozpłakać bo chce mi sie siku a nie chce mi się iść
co słychać dziewczynki?
teskniłyscie za mna? przyznawac sie
Pewnie ze sie stesknilismy mi bez ciazychce sie plakac jak mam isc siku w pracy hi19ina90, Zuza33 lubią tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:29
-
♥️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 21:20 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 28 lutego 2017, 18:21
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w pracy nie zawsze mam czas pisać, choc sprawdzam co się u Was dzieje. Natomiast w domu tym bardziej nie mam czasu bo musze książki czytac
Ewelina imienniczko moja droga, nie mów hop ze bez ciąży27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
.
-
nick nieaktualny
-
19ina90 wrote:w pracy nie zawsze mam czas pisać, choc sprawdzam co się u Was dzieje. Natomiast w domu tym bardziej nie mam czasu bo musze książki czytac
Ewelina imienniczko moja droga, nie mów hop ze bez ciąży
No fakt nie mowie sluchajcie ja to juz se wkrecam ze mam.jakis niesmak w buzi naprawde go czuje ale wiem ze nie moge sie dac tak zwariowac mam juz omamy hi a gdzie tu jeszcze do soboty
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Oj trudne pytanie bo pamietam ze jak wrzuciłam zdj to zdania były podzielone co do tego który jest hot a który jest not Haha
Ale ogólnie to ten WYŻSZY i straszy brat spodziewa się teraz fasolki, ten który ma już dwuletnia Amelcie
Drugiemu urodziła się Polcia w grudniu
-
.
Effy, anq05, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:Zuza trzymam kciuki za wyniki mamy. Ale serio rok 'to trwa? Masakra...
2 tygodnie teraz jeszcze czekac w jakims stresie? Nie da sie tam podjechac i jakos ich odebrac czy cos?
Chciałam dziś odebrać ale powiedziała mi że osobiście po uprzednim zapisaniu się i koniec.
Mamie nic nie mówię i czekamy.
Dokładnie rok temu była pierwszy raz u lekarza jak pierwsza zmiana na nosie się zrobiła. -
.D
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
stella_88 wrote:Zuza- bedzie dobrze! To ze wzywaja po wyniki jeszcze nic nie znaczy! Teraz odkad wszedl "pakiet onkologiczny" zawsze to tak wyglada. Niestety niedawno przerabialam to z siostra!
Dla pocieszenia- pierwsza biopsja- wynik- nowotomwor złośliwy. Skierowanie na biopsja gruboiglowa i wynik- guz bez cech złośliwości! Usunięty bez problemu
Oby i u Was tak było. Trzymam kciuki :-*
-
Kuchcinka wrote:No wiesz rychło w czas - jeden skończy w tym roku 37 a drugi 33 lata
dla porównania mój brat rocznik '80 ma 2 letnia córeczkę, a siostra mojego Artura ten sam rocznik ma 20 letnia córeczkę HeheheWojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
-
Kuchcinka wrote:Dobra łapcie
Ten po lewej starszy ma Amelkę i spodziewa się teraz drugiego dziecka, ten po prawej został ojcem w grudniu
Teraz trzymamy kciuki za chłopca bo dziewczynek już nam starczy a ktoś musi pociągnąć dalej nazwisko
Zuza33 lubi tę wiadomość