Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate No to pięknie nas załatwiłaś ja szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie pozostawić bez komentarza tego co Agnieszka pisala bo czasem na chamstwo trzeba zareagować zawsze w grupie sie zdarzają nieporozumienia, na forum tez ale wiadomo, co człowiek to opinia. Nie strasz nas tak wiecej bo myslalam juz przez chwile ze moze Fabiankowi sie cos stało i za niego mamy trzymac kciuki. Ucałuj go tal przy okazji
A wracając do tematów staraczkowych: Kuchcinka ty planujesz testować tego 4.03 czy nie?Wojcinka lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olciaa wrote:Super, już dziś zaciskam kciuki.
Dzięki mój zapał troche ostudza to ze zupełnie mnie nie bolą cycki, a w udanym cyklu mnie bolały juz kilka dni przed testowaniem (prawie tydzień przed) i jakos tal to zapamiętałam jako wyznacznik. No ale ta niteczka krwi pare dni temu świadczy na plus wiec na dwoje babka wróżyła
A ty Olcia juz za tydzień! Mam dobre przeczucieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2017, 13:39
Wojcinka lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualnyLili91 wrote:Dzięki mój zapał troche ostudzamto ze zupełnie mnie nie bolą cycki, a w udanym cyklu mnie bolały juz kilka dni przed testowaniem (prawie tydzień przed) i jakos tal to zapamiętałam jako wyznacznik. No ale ta niteczka krwi pare dni temu świadczy na plus wiec na dwoje babka wróżyła
Trzymam bardzo mocno kciuki będę tu czatować od rana na pozytywny wynik. :*
Lili91 lubi tę wiadomość
-
Lili91 wrote:Dzięki mój zapał troche ostudza to ze zupełnie mnie nie bolą cycki, a w udanym cyklu mnie bolały juz kilka dni przed testowaniem (prawie tydzień przed) i jakos tal to zapamiętałam jako wyznacznik. No ale ta niteczka krwi pare dni temu świadczy na plus wiec na dwoje babka wróżyła
A ty Olcia juz za tydzień! Mam dobre przeczuciesheerah24, olciaa lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Lili91 wrote:Dzięki mój zapał troche ostudza to ze zupełnie mnie nie bolą cycki, a w udanym cyklu mnie bolały juz kilka dni przed testowaniem (prawie tydzień przed) i jakos tal to zapamiętałam jako wyznacznik. No ale ta niteczka krwi pare dni temu świadczy na plus wiec na dwoje babka wróżyła
A ty Olcia juz za tydzień! Mam dobre przeczucie
Nasza Wiolę tez nie bolały nawet je określiła "piersi flaki"
-
nick nieaktualny