Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lili ja też czekam
Annie widzę, że u Ciebie podobnie jak u mniemdłości znikome
Wiesz co, ja przed ciążą żyłam można powiedzieć herbatą, bo kawy nie piję ( może raz na miesiąc gdzie więcej mleka), a od pewnego czasu mam taki wstręt do herbaty, że ledwo do śniadania wypije. I powiem Ci, że jak lubiłam wode tak teraz przez gardło nie przechodzi. Najbardziej soki pomaranczowe mi smakują. Także witam w drużynie
Byłam wczoraj na wizycie, dzidzia ma 6,6 cm i skacze w brzuchu jak szalonaBluebell1984, Bajkaaa, Kaaarooolina89, Lili91, sheerah24, Wojcinka lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Lili. Przykro mi. Trzymam kciuki za nastepny cykl.
Ina. O to milo, ze ktos tak ma jak jaNie bardzo rozumiem dlaczego tak sie dzieje, ze od herbaty odrzuca, przeciez w ziolowych nie ma kofeiny.
W ogole odrzuca mnie od zdrowych rzeczy. Np smarowalam sobie kanapke avocado zamiast masla a teraz jest to dla mnie gorzkie. Na kanapke tez sypalam pietruszke, bo witaminki a teraz nie moge patrzec. Za to ciagnie mnie do fastfoodow. Masakra
Super, ze malenstwo tak brykaloJa sie tez nie moge doczekac az to zobacze
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Lili trzymam kciuki za nastepny cykl
Dziewczyny ja chyba jutro zatestuje aczkolwiek na 99% będzie negatyw. A jak nadal okresu nie będę miała to za dwa tygodnie idę do lekarza. Bo wtedy już 2 miesiące będę bez okresu, a to już chyba nie normalne. A narazie cierpliwie czekam i się nie zamartwiam -
ok, kolejna próba - u mnie, tak jal pisałyście 7 cykl okazał sie szczęśliwy! rano dwie kreski! z objawów to miałam 2 dni po owulce cos jakby zapalenie pęcherza, pozniej bardzo dziwny śluz, bardzo gęsty i nie wypływał, tylko zalegal w środku, ból brzucha jak na @ tylko delikatniej. trzymam kciuki za kolejne pozytywy
Effy, Annie1981, Kaaarooolina89, Bluebell1984, olciaa, Wojcinka lubią tę wiadomość
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl