Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:45
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
isi_87 wrote:Koniecznie pochwal się tymi kreseczlami! Masz możliwość żeby wstawić zdjęcie?7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Natka2 wrote:Martka nie ma czasu, woli ten czas przeznaczyc synkowi, Paula sie zegnala ostatnio, ze sie juz nie stara, a mamusia nie mam pojecia...Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Charlutek wrote:ok, kolejna próba - u mnie, tak jal pisałyście 7 cykl okazał sie szczęśliwy! rano dwie kreski! z objawów to miałam 2 dni po owulce cos jakby zapalenie pęcherza, pozniej bardzo dziwny śluz, bardzo gęsty i nie wypływał, tylko zalegal w środku, ból brzucha jak na @ tylko delikatniej. trzymam kciuki za kolejne pozytywy
Właśnie mnie dziś rano jak jechałam do pracy tak bolało jak na @ tylko delikatniej niby w dole brzucha ale raczej z prawej strony. Jak dotarłam do pracy jeszcze przez jakieś 20 min czułam, teraz ustało . Ciekawe czy tego bólu sobie nie wkręcam
-
ja tez sie balam, ze wszystkie objawy sobie wkrecam... ale jednak czulam, ze jest inaczej niz zawsze... i tez mnie bolalo bardziej z jednej strony... olciaa trzymam kciuki! btw. jesteśmy w tym samym wieku i jestem twoja imienniczka... hmmm zbieg okolicznosci? nie sadze
olciaa lubi tę wiadomość
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Dzięki dziewczyny, piękne emocje od rana mam nadzieje ze za miesiąc powtórzymy tylko juz z dwoma kreskami tak jak wam pisałam nie nastawiałam sie jakos bardzo wiec podchodzę do tego na luzie. To był dopiero pierwszy cykl po poronieniu, moze drugi bedzie szczęśliwszy (co nie Myszeczka? )
MyE piękna lista tylko zapomniałaś tam o swoich dwóch kreseczkach! Wiec Ci przypominam i uświadamiam, ze ja na Twoje tez czekam
Olcia z objawami wiesz jak to jest, moga byc i na to i na to ja akurat wierze ze u Ciebie zakończy sie pozytywem jak najbardziej, ale staraj sie choć troszke moze zająć myśli czymś innym (niełatwe, wiem hehe) zeby nie zwariować. Juz niedługo!MyE lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
MyE wrote:Lili słońce Ty moje!
Czekam z niecierpiwością na następny miesiąc aż w końcu zobaczę Twój pozytyw.
I pozytyw Zuzy (tak, tak specjalnie jesteś pierwsza :* )
I Kuchcinki
I Bluebell
I Marlenki
I Myszeczki
I Sheerah
I Olci
I Pauli
I Ewelinki
I Wiktori
I Bianki
I Dombrusi
I Isi
I Martki
I Mamusi kawusi
I Tusi
No i Romcia
I będę tu siedzieć i czekać aż wszystkie urodzicie.
Miło mi Kochana że jestem pierwsza ale na moje dwie kreski musisz poczekać co najmniej do kwietnia;)Ink@ lubi tę wiadomość
-
Witam Was
Wiecie co? Mój storczyk, który rzadko kwitnie puszcza kwiatki. Tym razem będzie ich wyjątkowo dużo (chyba rekord w jego wykonaniu), bo aż 9! Ja sobie to tłumaczę, że każdy pączek oznacza dzidziusia na naszym forum (wiem, że jest więcej staraczek niż 9, mogę kupić drugiego storczyka jak coś):* Nadchodzi wiosna piękny czas na fasolki i tego się trzymam :* marzec jest nasz!!Ink@, Zuza33, sheerah24, Wojcinka, kania901, Lili91, MyE, Bluebell1984, isi_87, olciaa, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
Ink@ wrote:Zuzaa niezgadzam sie.. dwie krechy poprosze w prezencie urodzinowym tego 14go :*
Niestety moje jajniki w tym miesiącu zastrajkowały...
Trochę jestem zła bo myślałam że będę miała prezent dla męża na urodziny a tak muszę coś kupićsheerah24, Bluebell1984, stella_88 lubią tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:Maz zdążył i czekany na wyniki. Maja wysłać na maila
A ja mam taki zapierd... ze nie wiem jak się nazywam. Zabralam się za robienie samych najgorszych spraw i się bujam dziś z komornikami.
Ja za to na urlopie do 12.03 i już nie wiem, co z sobą począć :pWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 11:02
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:28
sheerah24, Lili91, Ink@ lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:28
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki czy któraś mogłaby mi jakoś logicznie wytłumaczyć co się dzieje z moją szyjką?
Kurcze nigdy czegoś takiego nie miałam i nie wiem czy coś mi się tam znów złego nie dzieje.
Otóż jestem 2 dnie przed @
Szyjka jest bardzo nisko, twarda i wypukła.
Wejście szyjki zawsze znajdowało się u mnie na jej szczycie, czyli na najbardziej wysuniętym miejscu.
A teraz szyjka jest wypukła a jej wejście znajduje się jakby pod nią. Aż się wystraszyłam, bo pierwszy raz ów wejścia znaleźć nie mogłam tak się schowało.
Miała tak któraś z was?