X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Effy Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili91 wrote:
    Jestem dziewczynki, przepraszam.

U mnie niestety negatyw, wybaczcie ze nie otworzyłam marca lepiej :) następny cykl bedzie mój!
    Ajajaj :(:(

ckai3e3kx36ebscz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 18:36

• Effy Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    Lili. Przykro mi. Trzymam kciuki za nastepny cykl.

Ina. O to milo, ze ktos tak ma jak ja ;) Nie bardzo rozumiem dlaczego tak sie dzieje, ze od herbaty odrzuca, przeciez w ziolowych nie ma kofeiny.
    W ogole odrzuca mnie od zdrowych rzeczy. Np smarowalam sobie kanapke avocado zamiast masla a teraz jest to dla mnie gorzkie. Na kanapke tez sypalam pietruszke, bo witaminki a teraz nie moge patrzec. Za to ciagnie mnie do fastfoodow. Masakra ;)
    Super, ze malenstwo tak brykalo :) Ja sie tez nie moge doczekac az to zobacze :)
    Mnie tak ciągnie do herbaty jak nigdy

ckai3e3kx36ebscz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2017, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 18:36

olciaa, Lili91 lubią tę wiadomość

• 19ina90 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    Lili. Przykro mi. Trzymam kciuki za nastepny cykl.

Ina. O to milo, ze ktos tak ma jak ja ;) Nie bardzo rozumiem dlaczego tak sie dzieje, ze od herbaty odrzuca, przeciez w ziolowych nie ma kofeiny.
    W ogole odrzuca mnie od zdrowych rzeczy. Np smarowalam sobie kanapke avocado zamiast masla a teraz jest to dla mnie gorzkie. Na kanapke tez sypalam pietruszke, bo witaminki a teraz nie moge patrzec. Za to ciagnie mnie do fastfoodow. Masakra ;)
    Super, ze malenstwo tak brykalo :) Ja sie tez nie moge doczekac az to zobacze :)
    o ja jak pomyślę o big macu to aż mi ślina cieknie :D
    w sumie całe szczęści, że do McDonalda mam 30 km :)

Annie1981, Ink@ lubią tę wiadomość

27 lat, pierwsza fasolka :)
    Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
    rg50skjo5rku753a.png
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sheerah24 wrote:
    A ja jestem wściekła, mój maz stoi w korkach i nie zdąży chyba na to badanie :/
    Jejciu ja bym zadzwoniła tam o ile to możliwe i powiedziała ze jedzie, ze będzie tylko biedak w korku stoi :( :(

sheerah24 lubi tę wiadomość

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• Charlutek Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do badania nasienia, to pamiętajcie, żeby powtorzyc badanie po ok 2 tygodniach. pierwsze badanie mojego były zle, za mało plemników w ejakulacie. 2 tyg później kolejne badanie wyniki super... moj mąż nie brał żadnych suplementów, nic. w czwartek ma kolejne badanie, ale to juz chyba formalnosc..

7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
    30.10.2017 - Levi <3
    atdc9vvjd3din0tt.png
    https://www.helloforest.pl
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foczka173 wrote:
    Dziewczyny wczoraj widzialam extra plodny sluzik wieczorem a dzis jest mentny biały.dzis ciągnął jajniki.czy owulka była wczoraj czy jest szansa na dziś jeszcze? Tempka nie mierzona. Dzięki
    trudno powiedzieć. Szansa zawsze jest trzeba działać :)

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• Foczka173 Znajoma

Wysłany: 1 marca 2017, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foczka173 wrote:
    Dziewczyny wczoraj widzialam extra plodny sluzik wieczorem a dzis jest mentny biały.dzis ciągnął jajniki.czy owulka była wczoraj czy jest szansa na dziś jeszcze? Tempka nie mierzona. Dzięki
    Proszę czy któraś udzieli mi informacje? Jestem z dzieckiem od tyg w szpitalu i nie ma możliwości mierzenia tempki i sexu, więc stąd moje pytanie....czy szczyt śluzu jest razem z owulka bo jeśli tak to ten cykl znów mam stracony

4 przecudowne córeczki. ❤
    i 2 aniołki
    46146d448c8291e79b006e9e0c218e76.png
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sheerah. Nie no, maz musi zdazyc ;)

Anq. Te rece to moze po teinie w herbacie. Mnie odrzucilo od ziolowych a tam tego nie ma.
    Dobrze, ze Ci przeszlo. Mi tez slaba wejdzie jedna albo dwie.

Effy. Hehe, no widzisz, kazda ma inaczej ;)

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • Foczka173 Znajoma

Wysłany: 1 marca 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olciaa wrote:
    trudno powiedzieć. Szansa zawsze jest trzeba działać :)
    Dzieki Olciaa. Ma nadzieję że jeszcze nic straconego bo dzis mamy niby już wysc do domku więc jeśli nie jest za późno to może by się udało...czasami myślę że kolejny bejbik nie jest mi pisany bo wciąż coś staje nam na drodze I kiedy jest czas na owulke I potencjalny sex to mnie nie ma.:( ech

i 2 aniołki
  • Effy Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foczka173 wrote:
    Proszę czy któraś udzieli mi informacje? Jestem z dzieckiem od tyg w szpitalu i nie ma możliwości mierzenia tempki i sexu, więc stąd moje pytanie....czy szczyt śluzu jest razem z owulka bo jeśli tak to ten cykl znów mam stracony
    Jak nie miałaś seksu od tygodnia to co za różnica czy miałaś dzis czy wczoraj owulacje ?
    Szczyt śluzu moze byc przed w trakcie albo po owulacji tu nie ma jakiejś reguły. Z tego co wiem częściej jest przed niż po ale kto wie jak jest u Ciebie ? Byc moze Ty wiesz jak jest mając juz jedna pociechę :) my nie wiemy :(
    Edit :4 pociechy :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 09:10

Zuza33 lubi tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Ewelina2605 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili no nic szkoda ale nastepny cykl jest Twoj :) w sumie to @ jeszcze nie masz :)
    Kania gratuluje brykajacego bobaska :)

bfaregz28gz5h2oi.png
    31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
    4 cykl z CLO
    2 IUI- :(
  • Effy Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foczka173 wrote:
    Dzieki Olciaa. Ma nadzieję że jeszcze nic straconego bo dzis mamy niby już wysc do domku więc jeśli nie jest za późno to może by się udało...czasami myślę że kolejny bejbik nie jest mi pisany bo wciąż coś staje nam na drodze I kiedy jest czas na owulke I potencjalny sex to mnie nie ma.:( ech
    Ja bym na pewno próbowała bo moze sie okazać ze masz owulacje za 3 dni dopiero

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Charlutek Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak już mi nie urywa postów to pisze dalej ;) w tym cyklu pierwszy raz korzystalam z żelu na plemniczki Ritex. to niemiecki produkt z zameldowanym patentem, nie wiem czy skład różni sie od innym żeli, ale wydaje mi sie ze w moim przypadku pomógł (a moze to tylko przypadek).w tym cyklu bralam również żelazo, bo okazało sie, ze mam mega niedobór, moze to tez mialo wplyw

isi_87, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
    30.10.2017 - Levi <3
    atdc9vvjd3din0tt.png
    https://www.helloforest.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili słońce Ty moje!
    Czekam z niecierpiwością na następny miesiąc aż w końcu zobaczę Twój pozytyw.

I pozytyw Zuzy (tak, tak specjalnie jesteś pierwsza :* )
    I Kuchcinki
    I Bluebell
    I Marlenki
    I Myszeczki
    I Sheerah
    I Olci
    I Pauli
    I Ewelinki
    I Wiktori
    I Bianki
    I Dombrusi
    I Isi
    I Martki
    I Mamusi kawusi
    I Tusi
    No i Romcia

I będę tu siedzieć i czekać aż wszystkie urodzicie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 09:17

isi_87, Lili91, olciaa, Bluebell1984, myszeczka89, Ink@, Zuza33, sheerah24, Wojcinka, Wiktoria_20, szygas lubią tę wiadomość

• isi_87 Przyjaciółka

Wysłany: 1 marca 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Charlutek wrote:
    ok, kolejna próba - u mnie, tak jal pisałyście 7 cykl okazał sie szczęśliwy! rano dwie kreski! z objawów to miałam 2 dni po owulce cos jakby zapalenie pęcherza, pozniej bardzo dziwny śluz, bardzo gęsty i nie wypływał, tylko zalegal w środku, ból brzucha jak na @ tylko delikatniej. trzymam kciuki za kolejne pozytywy
    Koniecznie pochwal się tymi kreseczlami! Masz możliwość żeby wstawić zdjęcie?

l8kdxuunma1nuf2r.png
  • Foczka173 Znajoma

Wysłany: 1 marca 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak tylko starałam się już dobre parę razy i zawsze udawało się od razu i szczerze powiedziawszy nie pamiętam jak było z tym sluzikiem. Wydaje mi się że jest już po owulacji ale pytam tak na w razie co...no cóż trudno w tym miesiącu moja najmłodsza cora była najwazniejsza

i 2 aniołki
  • Effy Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foczka173 wrote:
    No tak tylko starałam się już dobre parę razy i zawsze udawało się od razu i szczerze powiedziawszy nie pamiętam jak było z tym sluzikiem. Wydaje mi się że jest już po owulacji ale pytam tak na w razie co...no cóż trudno w tym miesiącu moja najmłodsza cora była najwazniejsza
    A ile jeszcze planujesz dzieci :)? I ile czasu sie staracie

ckai3e3kx36ebscz.png
  • caroline29 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie a gdzie Martka10 , Paula24 , mamusia ksawusia ???

MyE lubi tę wiadomość

Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
    Nasz synek - nasza mala wielka miłość
‹‹ 2069 2070 2071 2072 2073 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ