Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej
Dziewczyny ja może zadam pytanie które rozbawi Was do łez ale może choć poprawie komuś swoją głupota humor dziś
Wytłumaczcie mi jak działają testy owulacyjnych, tzn o odczyty ki chodzi kiedy się je robi itd. Czy jak kreski są mocne to znaczy ze owu? Myśle czy ich nie zrobić w tym miesiącu bo jestem ciekawa czy ja faktycznie mam owu w okolicach tych dziwnych boli j czy one są przed czy po czuba trakcie...Ewelina2605 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJako że jestem MISZCZEM painta to wam wstawiam zajebisty obrazek poglądowy mojego autorstwa xDDDDDDD
Wszystkie prawa zastrzeżone xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 11:42
Ink@, Zuza33, Natka2, stella_88, Wiktoria_20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staramy się 3 cykl ale tak na 100% to tylko jeden bo w pozostałe niestety ominely nas dni plodne ( z przyczyn technicznych musiałam wyjechac). A planujemy 5e dzieciątko i czy ostatnie o czas okaże. Same wiecie jakie to szczęście i każda z nich jest zupełnie inna a jednak podobna
-
MyE wrote:Dziewczynki czy któraś mogłaby mi jakoś logicznie wytłumaczyć co się dzieje z moją szyjką?
Kurcze nigdy czegoś takiego nie miałam i nie wiem czy coś mi się tam znów złego nie dzieje.
Otóż jestem 2 dnie przed @
Szyjka jest bardzo nisko, twarda i wypukła.
Wejście szyjki zawsze znajdowało się u mnie na jej szczycie, czyli na najbardziej wysuniętym miejscu.
A teraz szyjka jest wypukła a jej wejście znajduje się jakby pod nią. Aż się wystraszyłam, bo pierwszy raz ów wejścia znaleźć nie mogłam tak się schowało.
Miała tak któraś z was?
-
Foczka173 wrote:Staramy się 3 cykl ale tak na 100% to tylko jeden bo w pozostałe niestety ominely nas dni plodne ( z przyczyn technicznych musiałam wyjechac). A planujemy 5e dzieciątko i czy ostatnie o czas okaże. Same wiecie jakie to szczęście i każda z nich jest zupełnie inna a jednak podobna
-
Kuchcinka, tak wiem kolejne badanie plemników bez sensu, ale mąż powiedzial, ze pojdzie, chyba mu sie spodobalo hehe. te badania sa u urologa, wiec powiedzial, ze sprawdzi jeszcze jaderka, bo ponoc na usg wyszly jakies zylaki. a jak wyjdzie, ze ma zle nasienie, bo bedziemy przykladem, ze mozna zaciazyc ze zlymi wynikami a co do powtorki wynikow to chodzi mi bardziej o to, zeby nie zalamywac sie jak wyniki beda zle, tylko lepiej je powtorzyc i uniknąć niepotrzebngo stresu, bo jak widac wyniki mogą byc bardzo rozbieżne, nawet w tak krótkim okresie jakim sa 2 tyg7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
Charlutek wrote:Kuchcinka, tak wiem kolejne badanie plemników bez sensu, ale mąż powiedzial, ze pojdzie, chyba mu sie spodobalo hehe. te badania sa u urologa, wiec powiedzial, ze sprawdzi jeszcze jaderka, bo ponoc na usg wyszly jakies zylaki. a jak wyjdzie, ze ma zle nasienie, bo bedziemy przykladem, ze mozna zaciazyc ze zlymi wynikami a co do powtorki wynikow to chodzi mi bardziej o to, zeby nie zalamywac sie jak wyniki beda zle, tylko lepiej je powtorzyc i uniknąć niepotrzebngo stresu, bo jak widac wyniki mogą byc bardzo rozbieżne, nawet w tak krótkim okresie jakim sa 2 tyg
-
Lili91 wrote:
To dołączam sie z moim storczykiem, kwiatków starczy dla wszystkich
Mye minęłaś się z powołaniem powinnaś zostać artystką , ale ja się nie znam, więc niestety Ci nie pomogę.MyE lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sheerah! Każdy wynik nasienia można poprawić! To nie jest tragedia! Teraz będziesz musiała go faszerować wszelkimi witaminkami (szkolenie u Kuchcinki), jak przyjdą Ci ziółka to zmuś go też do ich picia. Koniecznie pilnuj, żeby nie nosił telefonu kom w spodniach i żeby nie trzymał laptopa bezpośrednio na kolanach. Nie wiem, jakie ma nawyki żywieniowe, ale może warto pomyśleć o wzbogaceniu posiłków.
Nie ma beznadziejnych sytuacji! Popatrz na Inę! Ona jest najlepszym przykładem :*
My tu wszyscy będziemy 3mać kciuki za Was :* -
myszeczka89 wrote:Sheerah! Każdy wynik nasienia można poprawić! To nie jest tragedia! Teraz będziesz musiała go faszerować wszelkimi witaminkami (szkolenie u Kuchcinki), jak przyjdą Ci ziółka to zmuś go też do ich picia. Koniecznie pilnuj, żeby nie nosił telefonu kom w spodniach i żeby nie trzymał laptopa bezpośrednio na kolanach. Nie wiem, jakie ma nawyki żywieniowe, ale może warto pomyśleć o wzbogaceniu posiłków.
Nie ma beznadziejnych sytuacji! Popatrz na Inę! Ona jest najlepszym przykładem :*
My tu wszyscy będziemy 3mać kciuki za Was :*