X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2017, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Dziewczyny ja może zadam pytanie które rozbawi Was do łez ale może choć poprawie komuś swoją głupota humor dziś :)
    Wytłumaczcie mi jak działają testy owulacyjnych, tzn o odczyty ki chodzi kiedy się je robi itd. Czy jak kreski są mocne to znaczy ze owu? Myśle czy ich nie zrobić w tym miesiącu bo jestem ciekawa czy ja faktycznie mam owu w okolicach tych dziwnych boli j czy one są przed czy po czuba trakcie...

Ewelina2605 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2017, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jako że jestem MISZCZEM painta to wam wstawiam zajebisty obrazek poglądowy mojego autorstwa xDDDDDDD
    Wszystkie prawa zastrzeżone xD

wlvg1t.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2017, 11:42

Ink@, Zuza33, Natka2, stella_88, Wiktoria_20 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2017, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę mi ucieło moje dzieło ale chyba zrozumiecie o co mni chodzi :D

Ink@ lubi tę wiadomość

• Foczka173 Znajoma

Wysłany: 1 marca 2017, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staramy się 3 cykl ale tak na 100% to tylko jeden bo w pozostałe niestety ominely nas dni plodne ( z przyczyn technicznych musiałam wyjechac). A planujemy 5e dzieciątko i czy ostatnie o czas okaże. Same wiecie jakie to szczęście i każda z nich jest zupełnie inna a jednak podobna

4 przecudowne córeczki. ❤
    i 2 aniołki
    46146d448c8291e79b006e9e0c218e76.png
  • sheerah24 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są wyniki. Jestem załamana...

klz9df9hm3p6vj95.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MyE wrote:
    Dziewczynki czy któraś mogłaby mi jakoś logicznie wytłumaczyć co się dzieje z moją szyjką?
    Kurcze nigdy czegoś takiego nie miałam i nie wiem czy coś mi się tam znów złego nie dzieje.
    Otóż jestem 2 dnie przed @
    Szyjka jest bardzo nisko, twarda i wypukła.
    Wejście szyjki zawsze znajdowało się u mnie na jej szczycie, czyli na najbardziej wysuniętym miejscu.
    A teraz szyjka jest wypukła a jej wejście znajduje się jakby pod nią. Aż się wystraszyłam, bo pierwszy raz ów wejścia znaleźć nie mogłam tak się schowało.
    Miała tak któraś z was?
    Ja niestety nie wiem o czym mówisz nigdy nie robiłam zadnych takich dziwnych badań :D nie pomogę

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foczka173 wrote:
    Staramy się 3 cykl ale tak na 100% to tylko jeden bo w pozostałe niestety ominely nas dni plodne ( z przyczyn technicznych musiałam wyjechac). A planujemy 5e dzieciątko i czy ostatnie o czas okaże. Same wiecie jakie to szczęście i każda z nich jest zupełnie inna a jednak podobna
    Dopytuje bo ja na jednym chce na razie zakończyć :D jestem pełna podziwu ;P

ckai3e3kx36ebscz.png
  • sheerah24 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wrócę to wam wstawie zdjęcia, ale 47% ponad plemnikow jest nieruchomych, a 93.33% maja wadę budowy :(

klz9df9hm3p6vj95.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sheerah24 wrote:
    Są wyniki. Jestem załamana...
    Co sie stalo:-/?

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Charlutek Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka, tak wiem kolejne badanie plemników bez sensu, ale mąż powiedzial, ze pojdzie, chyba mu sie spodobalo hehe. te badania sa u urologa, wiec powiedzial, ze sprawdzi jeszcze jaderka, bo ponoc na usg wyszly jakies zylaki. a jak wyjdzie, ze ma zle nasienie, bo bedziemy przykladem, ze mozna zaciazyc ze zlymi wynikami ;) a co do powtorki wynikow to chodzi mi bardziej o to, zeby nie zalamywac sie jak wyniki beda zle, tylko lepiej je powtorzyc i uniknąć niepotrzebngo stresu, bo jak widac wyniki mogą byc bardzo rozbieżne, nawet w tak krótkim okresie jakim sa 2 tyg

7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
    30.10.2017 - Levi <3
    atdc9vvjd3din0tt.png
    https://www.helloforest.pl
  • Effy Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Charlutek wrote:
    Kuchcinka, tak wiem kolejne badanie plemników bez sensu, ale mąż powiedzial, ze pojdzie, chyba mu sie spodobalo hehe. te badania sa u urologa, wiec powiedzial, ze sprawdzi jeszcze jaderka, bo ponoc na usg wyszly jakies zylaki. a jak wyjdzie, ze ma zle nasienie, bo bedziemy przykladem, ze mozna zaciazyc ze zlymi wynikami ;) a co do powtorki wynikow to chodzi mi bardziej o to, zeby nie zalamywac sie jak wyniki beda zle, tylko lepiej je powtorzyc i uniknąć niepotrzebngo stresu, bo jak widac wyniki mogą byc bardzo rozbieżne, nawet w tak krótkim okresie jakim sa 2 tyg
    Hah I tak nie rozumiem tych powtorzen badan :D

ckai3e3kx36ebscz.png
  • myszeczka89 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili91 wrote:
    2ivbr5v.jpg

To dołączam sie z moim storczykiem, kwiatków starczy dla wszystkich :P
    Lili czy to jest prawdziwy storyczk? Piękny :*
    Mye minęłaś się z powołaniem powinnaś zostać artystką :), ale ja się nie znam, więc niestety Ci nie pomogę.

MyE lubi tę wiadomość

hchy3e3kyk7nftnx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2017, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ika wszystkie prawa do mojego dzieła zastrzeżone, co by w podręcznikach do biologi się nie pojawiło :D haha

myszeczka89, Ink@ lubią tę wiadomość

• Effy Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sheerah24 wrote:
    Jak wrócę to wam wstawie zdjęcia, ale 47% ponad plemnikow jest nieruchomych, a 93.33% maja wadę budowy :(
    A to sa na pewno złe wyniki ?

Bluebell1984 lubi tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:27

MyE, Ink@ lubią tę wiadomość

uwo93e3kugumthmw.png
  • myszeczka89 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sheerah! Każdy wynik nasienia można poprawić! To nie jest tragedia! Teraz będziesz musiała go faszerować wszelkimi witaminkami (szkolenie u Kuchcinki), jak przyjdą Ci ziółka to zmuś go też do ich picia. Koniecznie pilnuj, żeby nie nosił telefonu kom w spodniach i żeby nie trzymał laptopa bezpośrednio na kolanach. Nie wiem, jakie ma nawyki żywieniowe, ale może warto pomyśleć o wzbogaceniu posiłków.
    Nie ma beznadziejnych sytuacji! Popatrz na Inę! Ona jest najlepszym przykładem :*
    My tu wszyscy będziemy 3mać kciuki za Was :*

hchy3e3kyk7nftnx.png
  • myszeczka89 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuźwa ja się tu rozpisałam jak głupia a wyniki są dobre tak? haha :D wybaczam Ci :*

Bluebell1984, sheerah24 lubią tę wiadomość

hchy3e3kyk7nftnx.png
  • Effy Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszeczka89 wrote:
    Sheerah! Każdy wynik nasienia można poprawić! To nie jest tragedia! Teraz będziesz musiała go faszerować wszelkimi witaminkami (szkolenie u Kuchcinki), jak przyjdą Ci ziółka to zmuś go też do ich picia. Koniecznie pilnuj, żeby nie nosił telefonu kom w spodniach i żeby nie trzymał laptopa bezpośrednio na kolanach. Nie wiem, jakie ma nawyki żywieniowe, ale może warto pomyśleć o wzbogaceniu posiłków.
    Nie ma beznadziejnych sytuacji! Popatrz na Inę! Ona jest najlepszym przykładem :*
    My tu wszyscy będziemy 3mać kciuki za Was :*
    Ale te wyniki sa bardzo w normie :D

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 16:27

myszeczka89, sheerah24, Lili91, Zuza33 lubią tę wiadomość

uwo93e3kugumthmw.png
  • Charlutek Autorytet

Wysłany: 1 marca 2017, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, jeszcze jak ilość, objętość czy co tam jeszcze jest sie mieści w normie to jest git!

7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
    30.10.2017 - Levi <3
    atdc9vvjd3din0tt.png
    https://www.helloforest.pl
‹‹ 2071 2072 2073 2074 2075 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ