Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka1234 wrote:Kochane, przesylam wam ten link do mojej ankiety.
Mamn nadzieje ze moge liczyc tez na wasze ewentualne uwagi, np jesli zobaczycie bledy, jesli cos uznacie za kiepskie czy cos , promotor mi ja zatwierdzil ale wiadomo ze fajnie wiedziec co mysla tez inni
Osoby mieszkajace zagranica - w pytaniu ile pieniedzy przeznaczacie na ubrania miesiecznie - prosze o przeliczenie kwoty np jesli jest to 25 Euro - to wtedy 100 zl mam tez ankiete po niemiecku jesli ktos wolalby taka
jeszcze raz bardzo wam juz z gory dziekuje za pomoc )
pierwszy raz ja robie, wiec nawet nie bardzo wiem jak to dziala, ale wysylam link :
http://ankiety.interaktywnie.com/ankieta/58bebcda3a443/ -
Ankietka wypełniona mi się wszystko podoba tez w pierwszej chwili myślałam ze te dane powinny być na początku, ale w sumie co za różnica dla antkietowanego
Ja już w domku po zajęciach -
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:33
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
isi_87 wrote:Kuchcinka gratulacje! przyznaj się jakie miałaś objawy?
Także myśle ze mogę śmiało powiedzieć ze moim pierwsyzm objawem ciąży jest brak miesiączki -
Natka2 wrote:I jak, duzo nauki?
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:33
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Bajkaaa wrote:Hej dziewczyny ja po wizycie i jestem w kropce... Pokazało się ciałko (nie pamiętam jak to się nazywa) w każdym razie w pecherzyku coś uroslo... Tylko ta beta... Masakra mam iść w czwartek znowu zobaczyć co się dzieje, widzieliście kiedyś żeby ktoś miał tak jak ja? Jak już nastawilam się na koniec to znowu mi kurwa nadzieja urosła...
sheerah24 lubi tę wiadomość
7 cs - 1.03 dwie kreseczki (juupi)
30.10.2017 - Levi
https://www.helloforest.pl -
sheerah24 wrote:no moja koleżanka z pracy w 6 tygodniu ciąży już poszła na zwolnienie, bo non stop wymiotowała,
obyś Ty Kuchcinka miała spokojną ciążęsheerah24 lubi tę wiadomość
-
Martynka ankieta zrobiona bardzo łatwa i przyjemna pytania zrozumiałe i logiczne
Bajka kurna nie wiem co tam się dzieje w Twoim brzuszku bardzo bym chciała żeby było dobrze kochana spokoju i wytrwałości życzę współczuję stresów
A u mnie jakieś plania się zaczęły od południa i nie może się zdecydować kuwa i nie wiem od kiedy liczyć 1dcMarlena24 lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Ewelinka, mam to samo. Wczoraj delikatne coś, niewiadomo co. Dzisiaj już ostrzej ale dalej takie nie wiadomo co trochę malutkich strzępków, jednym słowem chuj wie co to.
Jutro powinno sie rozkręcić. Ale nigdy nie mialam 2-dnioweog plamienia. Raczej pierwszy dzien delikatny już okres, a drugi dzień zalewało niczym potop. Wiec znowu cos się popierdoliło. Oszaleje.
Marzenka i jak Ty to liczysz kurczę mam problem bo od 3 dc mam brać clo a nie wiem kiedy to liczyć mam
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Niby mowia zeby tych plamień nie liczyć... Ja w ostatnim cyklu ten swój pierwszy dzień takiego normalnego plamienia/okresu policzyłam. Teraz tych dni nie bede liczyc na pewno bo są dziwne. Ty jak masz brać leki od konkretnego dnia to może zadzwoń do przychodni i zapytaj? Nie chcę Ci źle doradzić.
No właśnie ja chodzę prywatnie w sumie to chyba ten dzień odpuszczę bo teraz byłam w wc i na podpasce prawie nic tylko jak podcieram to sluz niby w krwią ale szału nie ma pewnie jutro się rozkreci wogole brzuch mnie nie boli. Wkurzam się bo zawsze miałam normalnie a dziś wiem ze @ idzie tylko dojść nie może
4 cykl z CLO
2 IUI-