Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka. Ja podczas staran mialam TSH 1.8, potem nie badalam. Mdlosci mam bardzo niewielkie, nie wymiotowalam tez ani razu
Zycze, aby u Ciebie bylo podobnie
Ewelina. Plamienia to jeszcze koncowka poprzedniego cyklu. 1 dzien dopiero jak krwawienie sie rozpocznie.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Marlena24 ja ostatnio totalnie się nie spodziewałam @, no poza tym, ze temp. ewidentnie wskazywała na @, miałam dostać @ gdzieś 2.03 albo 3.03 a tu niespodzianka, dostałam 28.02, gdyby nie mierzenie temp. nigdy bym nie przypuszczała, ze tak się pospieszy
no i miałam wtedy plamienie z samego rana, nic na papierze, parę godzin później to samo, trochę plamienia a na wieczór dopiero koło 17 się zaczęło... a kolejnego dnia to już w ogóle potop szwedzkiMarlena24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zapisałam się na sobotę na usg ginekologiczne, jestem ciekawa jak tam moja owulka przy tych ziołach Sroki się rozwinie. Czuję czasem takie bóle delikatne, których - wydaje mi się, że wcześniej przed owu nie odczuwałam i to z prawej i lewej strony. Wczoraj chyba czułam lewą stronę a dziś wyraźniej prawą.
Mąż mi powiedział, że jego koleżanka z pracy powiedziała mu parę miesięcy temu, ze czuje, że ja zajdę w ciążę w kwietniu i co dziwne, on w to wierzy. A jakby się teraz udało... testowałabym jakoś w naszą pierwszą rocznicę ślubu, także ten miesiąc byłby piękny )Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2017, 18:52
myszeczka89, Ink@ lubią tę wiadomość
-
Ewelina2605 wrote:Marzenka i jak Ty to liczysz kurczę mam problem bo od 3 dc mam brać clo a nie wiem kiedy to liczyć mam
U mnie ostatnio gin pytałem. Mówiła że plamienie się nie liczy tylko dopiero jak się krwawienie lekkie pojawia. ( u mnie plamienie brązowe)sheerah24, Marlena24 lubią tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:No i kurcze, po tych ziołach chyba śluz jest lepszy, po @ raczej była susza, a już drugi dzień po okresie i ewidentnie z zewnątrz jest śluz, kurcze, mam nadzieję, ze się zmienia u mnie na lepsze, no i cykle coraz krótsze
sheerah24 lubi tę wiadomość
-
myszeczka89 wrote:OO jestem bardzo ciekawa Twoich pęcherzyków też mi się wydaje, ze ziolka działają na śluz, chociaz z nim raczej ostatnio problemów nie miewam. Czyli rozumiem, że starania nie są przerwane?
Ja też jestem ciekawa, chcę się upewnic, że jest ok. Nigdy zresztą nie byłam na usg przed owu wiec zobaczę, jak to wygląda
Rozmawiałam poważnie z mężem i wydaje mi się, że poskutkowało, ma teraz kolejny egzamin w czwartek i uczy się, trzymam za niego kciuki i już mi mówi, co kiedy ma, obiecał że już nie będzie tego ukrywał.
I jakoś tak inaczej jest. W weekend się do niego nie odzywałam, w niedzielę porozmawialiśmy wieczorem i myślę, że już jest lepiejolciaa, myszeczka89, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Muszę go też pochwalić - w weekend kupiłam piersi z kurczaka, ogórki na mizerię, a męża prosiłam wczoraj o kupienie ziemniaków, a on mi napisał smsa jak byłam w pracy: piersi z kurczaka w lodówce pewnie kupiłaś na kotlety, więc je zrobiłem, ziemniaki kupiłem, ugotowałem, wszystko czeka na odgrzanie, jedynie mizerii nie zrobiłem, bo nie zdążyłem
Marlena24, myszeczka89, olciaa, Wojcinka, Effy, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Marlena24 wrote:Niby mowia zeby tych plamień nie liczyć... Ja w ostatnim cyklu ten swój pierwszy dzień takiego normalnego plamienia/okresu policzyłam. Teraz tych dni nie bede liczyc na pewno bo są dziwne. Ty jak masz brać leki od konkretnego dnia to może zadzwoń do przychodni i zapytaj? Nie chcę Ci źle doradzić.
U mnie kiedyś plamienia wyglądały w ten sposób ze leciało ze mnie coś brązowego gęstego...śmiałam się ze to takie błoto. Za to po ostatnim moim cyklu okres wyglądał bardziej jak plamienie (opisywane przez większość osób) czyli jakaś tam krew, ale na cały dzień 1 podpaska w zupełności by wystarczyła. Miałam brać clo i brałam...bo to nigdy się nie rozkręciło, a wręcz przeciwnie, z godziny na godzinę było mniej.
x
Bajka nawet nie wiem co pisać. Myślę że czas pokaże. Życzę Ci byś dała radę tą sytuacje przetrwać.
x
Martyna
Ankietę wypełniłam.
-
Marlena24 wrote:Ewelinka to witam w klubie. Tylko ja w przeciwieństwie do Ciebie, mam już te bóle menstruacyjne. W zasadzie od wczoraj tak czuję się typowo na okres. Dzisiaj też mnie boli podbrzusze, ale tak raczej od czasu do czasu.
Na podpasce mam delikatne plamienie... ok 15 było większe. Jak jutro nie przyjdzie to się wkurwię
Tak czy siak zaczniemy podobnie nowy cykl
I razem szczęśliwie zakończymyMarlena24 lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Annie1981 wrote:Kuchcinka. Ja podczas staran mialam TSH 1.8, potem nie badalam. Mdlosci mam bardzo niewielkie, nie wymiotowalam tez ani razu
Zycze, aby u Ciebie bylo podobnie
Ewelina. Plamienia to jeszcze koncowka poprzedniego cyklu. 1 dzien dopiero jak krwawienie sie rozpocznie.
Właśnie tylko gdzie te krwawienie niech szybko się rozpoczyna hi dziękiAnnie1981 lubi tę wiadomość
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Zuza33 wrote:U mnie ostatnio gin pytałem. Mówiła że plamienie się nie liczy tylko dopiero jak się krwawienie lekkie pojawia. ( u mnie plamienie brązowe)
Aha tylko ja na podpasce Mam małe brązowe plamki a jak podetre się to widzę trochę krwi to czekam moze się coś rozkreci mocniej
4 cykl z CLO
2 IUI- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny