Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynka1234 wrote:Zuza a wiesz ze czytajac ta ksiazke pomyslalam o Tobie bo wlasnie zastanowilo mnie czy faktycznie dzieci z zespolem downa maja takie zachowania jak w tej ksiazce? Ze np zwiazane z tym kolorem ?
Jesli to za osobiste pytanie nie odpowiadaj
Właśnie dlatego mi się podobała że była w niej zawarta prawda jeśli chodzi o Downa.
Rozpoznają ludzi ze złymi zamiarami a jeśli chodzi o kolory to też prawda.
Mało tego córka ma kolory powiązane z danymi wydarzeniami. Nie wiem jak to robi ale tak jest
Martynka1234 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, moja współlokatorka Paula zrobiła właśnie test...
Tez jest w ciąży Hahahahaha scenariusz na jakiś kiepski film tu się tworzyBianka87, caroline29, Bluebell1984, olciaa, Annie1981, kania901, Martynka1234, Zuza33, anq05, Natka2, stella_88, Ink@, myszeczka89, Bajkaaa, Lili91, sheerah24, isi_87, szygas, Viriki, Wiktoria_20, Lisa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem na połowie leczenia pabi dexahemthasonem i owulacja wystąpiła 10dc w tamtym miesiącu @ przyszła jak w zegarku a w tym owulacje miałam 10dc wydaje mi się to troszkę za wcześnie no ale cóż dzisiaj idę na 15sta do pracy wracam o 3 rano mam zamiar wykorzystać męża ale zobaczymy jak bedzie.
Pisałyście o książce o dziecku z zespołem Downa fajna jest też książka która brałam jako lekturę w gimnazjum "Myszka" również o dziewczynce z zespołem Downa bardzo poruszająca książka i bardzo ciekawa świat widziany z perspektywy tej dziewczynki polecam przeczytać
Kuchcinka gratulacje
Tak jak pisałaś najlepiej wrzucić na luz ja tak mam od dwóch miesięcy nie myślę o tym mam szereg szczegółowych badań wykonany wiem na czym stoję aczkolwiek nie dobieram sobie nic do glowy. Nie jem żadnych wiesiolkow kwasów ovarinow nie mierzę temp nie robię testów owu jem co popadnie nie oszczędzam się w pracy po prostu żyje tak jakbym się nie starała może tym sposobem zaskoczę marzec to miesiąc mojego nazwiska więc może jak raz aczkolwiek mam wesele w czerwcu i chyba jednak wolałabym nie być na ten czas w ciąży pieron wie jak ja będę przechodzić
Wczoraj patrzę na witaminy męża i mówię " dlaczego nie jesz witaminek ? Zobaczysz pójdziesz do doktora K***** oddać nasienie" na co mój mąż " o popatrz widzisz jak jem ojej jakie dobre mniam mniam,o widzisz zjadłem witaminki " hahhaha uśmiałam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 07:25
Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:Dzień dobry, moja współlokatorka Paula zrobiła właśnie test...
Tez jest w ciąży Hahahahaha scenariusz na jakiś kiepski film tu się tworzy -
Marlena24 wrote:Ja mam super prezent na dzień kobiet. Potop szwedzki
Marlena24 lubi tę wiadomość
-
Dombrusia wrote:No to super dlaczego kiepski film? Tylko się cieszyć po tylu miesiącach to jest coś pięknego i fajna data dzień kobiet będzie koleżanka napewno wspominać tą datę co rok
Martwi się bo żeby wziąć udział w szkoleniu do wizzair odeszła z pracy i na chwile obecna nie ma zatrudnienia. Jedyne co może zrobić to ukrywać ciąże jeszcze przez 2 miesiące, w połowie maja podpisać umowę z wizzair a to już będzie 15tc i od razu podwiedzić o ciąży żeby ja w burze posadzili bo latać nie będzie już mogła - chodzi mi o prace stewardesy No jako pasażerka oczywiście latać by mogła żeby była jasność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuchcinka wrote:No ona się na razie niestety niecieszy za bardzo w jej przypadku mówimy a szalonej nocy z narzeczonym która skończyła się fasolka a nie o planach na macierzyństwo
Martwi się bo żeby wziąć udział w szkoleniu do wizzair odeszła z pracy i na chwile obecna nie ma zatrudnienia. Jedyne co może zrobić to ukrywać ciąże jeszcze przez 2 miesiące, w połowie maja podpisać umowę z wizzair a to już będzie 15tc i od razu podwiedzić o ciąży żeby ja w burze posadzili bo latać nie będzie już mogła - chodzi mi o prace stewardesy No jako pasażerka oczywiście latać by mogła żeby była jasność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:Oby tak było jak mówicie na razie jestem trochę przybita tym wszystkim. ;(
Kuchcinka, rzeczywiście niesamowity zbieg okoliczności ale tak widocznie musiało być. Nic tylko się cieszyć. Kariera poczeka.Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Mnie dziś zaleje, jutro to wręcz pewne. Jednak będę musiała odwiedzić rossnanna bo z 2 tamponami zbyt wiele nie zdziałam. Najgorsze ze dziś środa, a rejestracja do lekarza jest pon-sr, ale chyba zadzwonię wieczorem i już się zapisze.
Najgorsze jest to ze ja nie chciałam nigdy dziecka z grudnia ;( chyba będę się zabezpieczać
Kuchcinka z koleżanka to było pewne:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 08:21
Bianka87 lubi tę wiadomość
-
Dzien kobiet dzien kobiet nie każdy sie dowie że dzis jest dzien kobiet !
WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO DLA KAŻDEJ Z NAS
Żeby kazda sie spełniła w jednej z najbardziej kobiecych spraw jakim jest macierzyństwo !!!!
Czy ktoś dzis dostał jakis prezencik na mnie czekał rano w łazience pierścionek i kolczyki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42831cbea742.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 08:33
Bluebell1984, Zuza33, Ink@, myszeczka89, Wojcinka, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Hej dziewczynki, najlepszego!!
Kuchcinka ale jaja!
Marlenka przykro mi razem z Ewelina zaczniecie nowy, mam nadzieje ostatni cykl.
Olciaa nie mow hop , zobaczymy jak to bedzie moze jeszcze okres nie przyjdzie
Effy ja tez dostalam prezent, ale na mnie w kuchni czekal sterta brudnych naczynBluebell1984, Martynka1234 lubią tę wiadomość