Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka2 wrote:Zuza aparatka z tej Twojej cory
Ja juz zaplakana od rana. Nie dosc, ze wczoraj sie pogniewalam na meza to dzisiaj nawet sie nie odezwal, syn jedyna czysta bluze do szkoly uwalil cala pasta do zebow nie mam pojecia co zrobil i w dodatku z nerwow rzucilam telefonem i sie ekran rozebal... Takze fajnie mam, bo oprocz waszych zyczen nikt nie pamieta... No moze tatus
Nie denerwuj się bo złością nic nie zdzialasz a telefon da się naprawić mój też jeden leży z wielkim pajakiem na ekranie -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:34
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:Lekarka mi powiedziała że jest ok jak są reguarlne. A ja mam regularne. Poza tym ta faza lutealna też trwa 14 dniem taka niby uroda. Boję się trochę tych ziół. Żeby jeszcze mi się nie wydłużył te cykle.
Marlena24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Dziewczynki mam juz ponad 50 ankiet wypelnionych niewiem czy to moi znajomi pomogli, czy moze to ktorejs z was zasluga, ale tak sie ciesze ) balam sie ze zajmie mi z miesiac , a tu prosze
mi dopiero teraz udało się wejsc na kompa i poszło:) -
Wszystkiego najlepszego babeczki! Dużo siły dla nas wszystkich bo potrzebna na codzień ale tez uśmiechu i pozytywnego nastawienia zeby sobie ze wszystkim radzić
Ewelina, Marlena, Olcia wiosna przed nami, musi sie niedługo udać!
Kuchcinka ale jaja haha historia rzeczywiscie jak z filmu, najpewniej amerykańskiego ale tylko sie cieszyć, koleżanka po pierwszym szoku tez na pewno bedzie szczęśliwa. Dużo zdrówka dla waszych fasolinek
Ja sie wam muszę pochwalić dziewczyny, zbliżają sie moje urodziny i mój narzeczony kupił mi w prezencie bilet na koncert Eda Sheerana w Londynie! Wiec nie dość ze koncert to jeszcze pare dni w Anglii spędzimy, strasznie sie ciesze!Ink@, olciaa, Bluebell1984, Zuza33, Bianka87, Natka2, sheerah24, myszeczka89, Marlena24, isi_87, Wojcinka, Effy lubią tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
Ewelina2605 wrote:Marlenka mnie tez dzien kobiet powodzia powital kurna ja juz powoli przestaje wierzyc Olcia dawaj pozytywaStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:Lili92 zazdroszcze!!! Uwielbiam edda sherana
Ja tez uwielbiam dlatego to jest najlepszy prezent jaki mógł mi zrobic, az nie wierze chyba sie zorientował ze słucham jego nowej płyty w kółko ostatnio hahasheerah24 lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
nick nieaktualny
-
Lili narzeczony na medal! Super prezent
-
nick nieaktualny