Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluebell1984 wrote:To się nazywa synestezja i ja też to mam z wydarzeniami, z ludźmi, literkami, dźwiękami. Ale ani to nienormalne ani do niczego w życiu nie przydatne. Tu chodzi o jakieś połączenia między neuronami w mózgu, że zamiast zatrzymywać sygnał na jakimś etapie, przechodzi dalej
Jejku jaka ładna nazwa. Teraz jak ktoś się zapyta czy ma córka Downa to powiem że NIE... To SYNTEZJABluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Effy wrote:Dzien kobiet dzien kobiet nie każdy sie dowie że dzis jest dzien kobiet !
WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO DLA KAŻDEJ Z NAS
Żeby kazda sie spełniła w jednej z najbardziej kobiecych spraw jakim jest macierzyństwo !!!!
Czy ktoś dzis dostał jakis prezencik na mnie czekał rano w łazience pierścionek i kolczyki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42831cbea742.jpg
O MATKO I CÓRKO PIĘKNE
Ja dostałam kwiaty, więc przy twoim prezencie marnie to wygląda
Nooo ale dostałam jeszcze srerte naczyń, syf w domuEffy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:O MATKO I CÓRKO PIĘKNE
Ja dostałam kwiaty, więc przy twoim prezencie marnie to wygląda
Nooo ale dostałam jeszcze srerte naczyń, syf w domu
Piekneee ja dostałam od teściowej wczoraj kwiatka....od męża nic...ino życzenia...ehhh może mnie jeszcze nad ranem jak wrócę z pracy czymś zaskoczyEffy lubi tę wiadomość
-
kania901 wrote:Przyjaciółka mi wysłała.
Dla wszystkich fajnych babek:
JA, KOBIETA:
1. Nie czytam żadnych instrukcji. Wciskam guziki, aż zadziała.
2. Nie potrzebuje alkoholu, żeby narobić sobie obciachu. I bez alkoholu daję radę
3. Nie jestem rozkapryszona, tylko "emocjonalnie elastyczna"!
4. Najpiękniejsze słowa świata: "Idę na zakupy"
Zgadzam się z Tym -
nick nieaktualny
-
A mi się rano płakać chciało!
Mój mąż jak zwykle dał kwiaty pierwszej córce. Ona się jak zwykle zawstydziła, ale taka była szczęśliwa
Mówi do mnie " Mamo Rafał nas chyba kocha "
Ja mówię " No pewnie ze kocha, jesteśmy jego piękne kobiety " Po chwili mówi do mnie " Ja go kocham najbardziej na świecie i jest moim przyjacielem, bohaterem i chłopakiem " Mówię do niej " nooo chłopakiem to jest moim znajdź se swojego...
A ta mi odpowiada " Gośka nie bądź taka i się podziel " hahaBluebell1984, Marlena24, Ink@, kania901, olciaa, myszeczka89, anq05, Effy, Lili91, isi_87, Wiktoria_20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:A mi się rano płakać chciało!
Mój mąż jak zwykle dał kwiaty pierwszej córce. Ona się jak zwykle zawstydziła, ale taka była szczęśliwa
Mówi do mnie " Mamo Rafał nas chyba kocha "
Ja mówię " No pewnie ze kocha, jesteśmy jego piękne kobiety " Po chwili mówi do mnie " Ja go kocham najbardziej na świecie i jest moim przyjacielem, bohaterem i chłopakiem " Mówię do niej " nooo chłopakiem to jest moim znajdź se swojego...
A ta mi odpowiada " Gośka nie bądź taka i się podziel " hahaZuza33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:34
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarlena24 wrote:38 dniowe.
Natka nie denerwuj się.
Mi napisał mój tyko ze wszystkiego najlepszego zabciu. I żebym z obiadem nie czekala bo późno wróci z delegacji. Zajebiscie myślałam że mnie gdzieś weźmie. Ale nie ma co się ludzic. Poza tym pewnie mi kupi jak zwykle Rafaello albo coś w tym stylu. Będę jeszcze większą grubą świnia.
A byłaś z tym u lekarza?