Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluebell1984 wrote:To się nazywa synestezja i ja też to mam
z wydarzeniami, z ludźmi, literkami, dźwiękami. Ale ani to nienormalne ani do niczego w życiu nie przydatne. Tu chodzi o jakieś połączenia między neuronami w mózgu, że zamiast zatrzymywać sygnał na jakimś etapie, przechodzi dalej 
Jejku jaka ładna nazwa. Teraz jak ktoś się zapyta czy ma córka Downa to powiem że NIE... To SYNTEZJA
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Effy wrote:Dzien kobiet dzien kobiet nie każdy sie dowie że dzis jest dzien kobiet !

WSZYSTKIEGO NAJWSPANIALSZEGO DLA KAŻDEJ Z NAS
Żeby kazda sie spełniła w jednej z najbardziej kobiecych spraw jakim jest macierzyństwo
!!!!
Czy ktoś dzis dostał jakis prezencik na mnie czekał rano w łazience pierścionek i kolczyki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42831cbea742.jpg
O MATKO I CÓRKO PIĘKNE
Ja dostałam kwiaty, więc przy twoim prezencie marnie to wygląda
Nooo ale dostałam jeszcze srerte naczyń, syf w domu
Effy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZuza33 wrote:O MATKO I CÓRKO PIĘKNE

Ja dostałam kwiaty, więc przy twoim prezencie marnie to wygląda
Nooo ale dostałam jeszcze srerte naczyń, syf w domu
Piekneee ja dostałam od teściowej wczoraj kwiatka....od męża nic...ino życzenia...ehhh może mnie jeszcze nad ranem jak wrócę z pracy czymś zaskoczy
Effy lubi tę wiadomość
-
kania901 wrote:Przyjaciółka mi wysłała.

Dla wszystkich fajnych babek:
JA, KOBIETA:
1. Nie czytam żadnych instrukcji. Wciskam guziki, aż zadziała.
2. Nie potrzebuje alkoholu, żeby narobić sobie obciachu. I bez alkoholu daję radę
3. Nie jestem rozkapryszona, tylko "emocjonalnie elastyczna"!
4. Najpiękniejsze słowa świata: "Idę na zakupy"
Zgadzam się z Tym
-
nick nieaktualny
-
A mi się rano płakać chciało!
Mój mąż jak zwykle dał kwiaty pierwszej córce. Ona się jak zwykle zawstydziła, ale taka była szczęśliwa
Mówi do mnie " Mamo Rafał nas chyba kocha "
Ja mówię " No pewnie ze kocha, jesteśmy jego piękne kobiety " Po chwili mówi do mnie " Ja go kocham najbardziej na świecie i jest moim przyjacielem, bohaterem i chłopakiem " Mówię do niej " nooo chłopakiem to jest moim znajdź se swojego...
A ta mi odpowiada " Gośka nie bądź taka i się podziel " haha
Bluebell1984, Marlena24, Ink@, kania901, olciaa, myszeczka89, anq05, Effy, Lili91, isi_87, Wiktoria_20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeheheh madrala hihihi masz z nią przebojeZuza33 wrote:A mi się rano płakać chciało!
Mój mąż jak zwykle dał kwiaty pierwszej córce. Ona się jak zwykle zawstydziła, ale taka była szczęśliwa
Mówi do mnie " Mamo Rafał nas chyba kocha "
Ja mówię " No pewnie ze kocha, jesteśmy jego piękne kobiety " Po chwili mówi do mnie " Ja go kocham najbardziej na świecie i jest moim przyjacielem, bohaterem i chłopakiem " Mówię do niej " nooo chłopakiem to jest moim znajdź se swojego...
A ta mi odpowiada " Gośka nie bądź taka i się podziel " haha
Zuza33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:34
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyE to jeszcze nie tragedia w porównaniu do moich 60 dniowych dopiero tak od dwóch miesięcy się trochę wyregulowalo może te zioła ojca sroki albo castagnus Ci pomoże.Marlena24 wrote:38 dniowe.

Natka nie denerwuj się.
Mi napisał mój tyko ze wszystkiego najlepszego zabciu. I żebym z obiadem nie czekala bo późno wróci z delegacji. Zajebiscie myślałam że mnie gdzieś weźmie. Ale nie ma co się ludzic. Poza tym pewnie mi kupi jak zwykle Rafaello albo coś w tym stylu. Będę jeszcze większą grubą świnia.
A byłaś z tym u lekarza?