X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
Odpowiedz

Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...

Oceń ten wątek:
  • Effy Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anq05 wrote:
    To w tej chwili dzieli nas jakies 6-7km :p ja mieszkam we wsi obok ;D

A gdzie docelowo jedziecie? :)
    Hehe super !;)

Wesele jest w jakiejś stodole w Rzepiska/ Rzepiskiej ? :P

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bluebell1984 wrote:
    No to dobrze :) trzeba teraz myśleć pozytywnie! Pracujesz, czy będziesz w domu przez ten czas?

Nie ja jestem bezrobotna bo w grudniu skończyła mi się umowa i teraz miałam iść na staż ale jak dowiedziałam się że jestem w ciąży powiedziałam prawdę bo ja nie umiem i nie lubię kombinować więc źr stażu nici ale nie żałuję byle tylko urodzić zdrowe dziecko i będzie najlepiej e świecie

Wybaczcie nie jestem w stanie ogarnąć co u której bo jestem w takim szoku dzisiaj...

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Effy Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Nie ja jestem bezrobotna bo w grudniu skończyła mi się umowa i teraz miałam iść na staż ale jak dowiedziałam się że jestem w ciąży powiedziałam prawdę bo ja nie umiem i nie lubię kombinować więc źr stażu nici ale nie żałuję byle tylko urodzić zdrowe dziecko i będzie najlepiej e świecie

Wybaczcie nie jestem w stanie ogarnąć co u której bo jestem w takim szoku dzisiaj...
    Bedzie dobrze nic sie nie martw ;)

Bajkaaa lubi tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 18:35

Effy lubi tę wiadomość

• myszeczka89 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam góralskie klimaty <3 Effy zazdroszczę :)

Effy lubi tę wiadomość

hchy3e3kyk7nftnx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2017, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuchcinka super pomysł i super miejsce!
    Effy ja bywam często w Bukowinie w Białce w Zakopanem... bo ja z Krakowa a tez nie znam tego miejsca :)

Effy lubi tę wiadomość

• Effy Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki za te nieprecyzyjne inf ale ja spałam cała drogę i nie znam dokładnie nazw a zapytać kierowcy nie moge bo on niewiadomo czy byłby zadowolny że ja pisze wszystko na internatach wiec pisałam z głowy :D tak w Rzepiskach Hihi ;)

Ink@, sheerah24 lubią tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Bluebell1984 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 16:51

Ink@ lubi tę wiadomość

uwo93e3kugumthmw.png
  • sheerah24 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wasze zdrowie kochane, za staraczki i ciężarówki, żeby marzec i kwiecień były dla staraczek szczęśliwe :)

<PIJE LIKIER O SMAKU KRÓWKI MLECZNEJ>

:D

myszeczka89, Marlena24, Zuza33, Ink@ lubią tę wiadomość

klz9df9hm3p6vj95.png
  • myszeczka89 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy Kuchcinka nie musi teraz cucić Artura, który zemdlal z wrażenia :P

sheerah24, Ink@, Natka2, Wojcinka, Bluebell1984 lubią tę wiadomość

hchy3e3kyk7nftnx.png
  • KateA92 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2017, 12:04

sheerah24, Zuza33, Effy lubią tę wiadomość

• sheerah24 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateA92 wrote:
    Bajka skoro pojawił się zarodek i serduszko to Twoje maleństwo jest bardzo silne i tego się trzymajmy ! :) wszystko będzie dobrze, musi ! :)

Effy dobrej zabawy ! :)

Kuchcinka czekamy na relację hehe :D

Podeslalam dzisiejsza fotkę na priv. Te które nie otrzymały a chcą to zaakceptować zaproszenie do przyjaciółek proszę i napisać na priv ;)
    napisałsm na priv, CHCĘ :D

klz9df9hm3p6vj95.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2017, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 18:35

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateA92 wrote:
    Bajka skoro pojawił się zarodek i serduszko to Twoje maleństwo jest bardzo silne i tego się trzymajmy ! :) wszystko będzie dobrze, musi ! :)

Tak staram się myśleć! Dziękuję

P s. Też jestem ciekawa jak mąż Kuchcinki zareagował :)

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Effy Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszeczka89 wrote:
    Ciekawe czy Kuchcinka nie musi teraz cucić Artura, który zemdlal z wrażenia :P
    Powiedział : kobieto co to Ty miałem mieć zajebistą stewardessę w łożku w mundurku, kobietę sukcesu przynosząca kase do domu a tu co ?! Matka Polka z brzuchem No kurwa ;D

...
    Nie żartuje ofc :D

myszeczka89, sheerah24, Natka2, Ink@, Wojcinka lubią tę wiadomość

ckai3e3kx36ebscz.png
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effy wrote:
    Powiedział : kobieto co to Ty miałem mieć zajebistą stewardessę w łożku w mundurku, kobietę sukcesu przynosząca kase do domu a tu co ?! Matka Polka z brzuchem No kurwa ;D

...
    Nie żartuje ofc :D

Mój pewnie powiedział by coś w tym stylu dla żartu haha :)

A dziewczyny wiecie dostałam luteine dopochwowo i nawet nie wiedziałam że yo się tak aplikuje dziwnie... Boże człowiek uczy się całe życie

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Zuza33 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    Mój pewnie powiedział by coś w tym stylu dla żartu haha :)

A dziewczyny wiecie dostałam luteine dopochwowo i nawet nie wiedziałam że yo się tak aplikuje dziwnie... Boże człowiek uczy się całe życie

Ja też pierwszy raz ją biorę i nie lubię tego uczucia ;)

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też czekam na relację Kuchcinki, ale dziś tam pewnie zbyt dużo emocji i się nie doczekamy ;) Trzeba im dać czas, niech się cieszą :)

sheerah24, Ink@, KateA92 lubią tę wiadomość

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ekhem a wiec :D

Pojechaliśmy do zatorki sztuki, cudowna restauracja, super klimat, stolik z widokiem na morze i molo No bajka.
    Miałam ze sobą w siatce "prezent" dla Artura , zapytał co to ale powiedziałam mu ze jedna dziewczyna zostawiła coś na kursie i ma po to do restauracji podejść bo blisko mieszka, wiec nie dopytywał więcej.
    Usiedliśmy, zamówiliśmy Dania na wypasie i podczas jedzenia zajebistej zupki rybnej Artur powiedział ze chce się napić winka i ze może weźmiemy butelkę, ściemniłam ze nie mam ochoty pic bo dzień wcześniej wypiłyśmy z Paulą 2 butelki wiec powiedziałam żeby wziął sobie kieliszek to stwierdził - OK PO KIELISZKU (już rozkminialam jak będę udawała ze pije bez picia :P)
    W tym momencie Arturek NA SZCZĘŚCIE powiedział ze idzie do wc i jak tylko wyszedł zawołałam kelnerkę, dałam jej szybko "prezent" z instrukcja żeby go przyniosła jak skończymy jeść i żeby przyniosła 2 kieliszki wina ale w jednym zamiast wina żeby był sok porzeczkowy bo mąż jeszcze nie wie ze jestem w ciąży :P kelnerka się mega podjarala jak załapała co się swieci i od razu pobiegła.
    Arturek wrócił, kelnerka przyniosła wino i "wino" ;) i drugie danie. Zjedliśmy sobie na spokojnie w super atmosferze, Artur zachwycał się winem jak tez udawałam ze jest super ;) No i w końcu wróciła kelnerka żeby zabrać talerze.
    My sobie dalej saczylismy winko i soczek ;) No i zobaczyłam ze kelnerka już niesie "prezent".
    Postawiła go przed Arturem, i życzyła mu wszystkiego najlepszego i odeszła. Artur totalnie zaskoczony nie wiedział co jest grane. Otworzył prezent (nie miałam jak nagrać bo było za ciemno i nic nie było widać) i od razu zauważył krzyżówkę, zaczął sobie rozwiązywać śmiejąc się i nie wiedząc o co kaman No i jak doszedł do trzeciego pytania to od razu znał rozwiązanie, uśmiechnął się od ucha do ucha, otworzył resztę, wyjął testy i śpioszki , papa mu się cieszyła strasznie , wstał uściskał mnie, dał mi buzi :)
    No i potem już sobie siedzieliśmy jeszcze z 40 min przy tym winku i soczku i gadaliśmy o minionym tygodniu, o tym jak to było, o ciąży mojej i Pauli , o dalszych planach itd :)
    Ogólnie bardzo się ucieszył ale oczywiście wiadomo ze na wybuch euforii trzeba czekać do porodu ;) hehe
    wróciliśmy do domu, ucałował mój brzuszek i poszedł spać a ja się teraz uczę na jutro :P
    THE END ♥️

KateA92, Bianka87, sheerah24, myszeczka89, anq05, Annie1981, Lili91, olciaa, Bluebell1984, Ink@, kania901, onaa123 lubią tę wiadomość

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 córeczka z 2cs 💛
    2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 4cs - 20/11 ⏸️
    20/11 Beta - 470 🥹
    22/11 Beta - 1151 😍🥹
    19/12 - miś Haribo CRL 2,15 ♥️ 182bpm
    17/01 - prenatalne 🙏🤞

age.png

preg.png
  • Wojcinka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2017, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:15

sheerah24, Bluebell1984, Ink@ lubią tę wiadomość

Życie na pustyni📍Abu Dhabi
    34 👩 🧔‍♂️31
    2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
    2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
    🌸 córeczka z 2cs 💛
    2024 - starania o rodzeństwo
    🌸 4cs - 20/11 ⏸️
    20/11 Beta - 470 🥹
    22/11 Beta - 1151 😍🥹
    19/12 - miś Haribo CRL 2,15 ♥️ 182bpm
    17/01 - prenatalne 🙏🤞

age.png

preg.png
‹‹ 2124 2125 2126 2127 2128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ