Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Sherah czyli przyspieszaja w Twoim przypadku te ziółka owulację. Ciekawe czy cykl bedziesz miala krótszy. Kurczę może ja powinnam zaeksperymentować. Przy moich długich cyklach byłoby to korzystne.
tak mi się wydaje, no a przynajmniej jestem pewna, że polepszają śluz. Co do terminu owu wydaje mi się, że w pon, dostanę najpóźniej, no ale zobaczymyMarlena24 lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Hej dziewczyny u mnie sytuacja taka że byłam u ginekologa i mimo małego wzrostu bety pojawił się zarodek i serduszko dziś mam 5t6d dostałam leki i kazała czekać...
P.s. Nie mówię bo ucieszylam się gdy zobaczyłam to pulsujace serduszko... -
Melduje ze Arturek już przyjechał, mamy na 19 rezerwacje stolika w Zatoce Sztuki w Sopocie z widokiem na morze zjemy romantyczna kolacje i dostanie prezent ♥️
sheerah24, Zuza33, Ink@, Annie1981, Viola999, Lili91, myszeczka89, anq05, Natka2, Bluebell1984, Bianka87, Bajkaaa, kania901 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sheerah24 wrote:Kochana super :* kiedy kolejna wizyta?
Dziekuje ale jeszcze próbuje studzic emocje... Więc nie ustawiam żadnego suwaczka... A wizyta w czwartek za tydzień... No co tydzień mam wizyty... Ogólnie zaczynam dobrze myśleć że może jednak zostanę mamę w tym rokusheerah24, Ink@, olciaa, Bluebell1984, Wojcinka, Lili91 lubią tę wiadomość
-
Bajkaa super wiadomość :* Teraz jest duża szansa, że wszystko będzie dobrze :*
Ja czytałam, że zioła też skracają długie cykle, więc Marlenka jak najbardziej dla Ciebie
Kuchcinka nie mogę się doczekać Twojej relacji z kolacji Tylko pamiętaj nie pij szampana, bo Ci nie wolno!
Ja się właśnie pokłocilam z mężem, bo ogolnie teraz mieszkamy u tesciowej, bo musimy się pod ich nieobecność psem opiekować i chyba nici z jakiegokolwiek bzykania:(Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
myszeczka89 wrote:Bajkaa super wiadomość :* Teraz jest duża szansa, że wszystko będzie dobrze :*
Ja czytałam, że zioła też skracają długie cykle, więc Marlenka jak najbardziej dla Ciebie
Kuchcinka nie mogę się doczekać Twojej relacji z kolacji Tylko pamiętaj nie pij szampana, bo Ci nie wolno!
Ja się właśnie pokłocilam z mężem, bo ogolnie teraz mieszkamy u tesciowej, bo musimy się pod ich nieobecność psem opiekować i chyba nici z jakiegokolwiek bzykania:(
Zamknij psa w piwnicy -
myszeczka89 wrote:tzn nici z bzykania nie przez psa tylko przez kłótnię Piesek akurat jest kochany
Zapamiętaj najważniejszą zasadę kobiet starających się.....
NIGDY nie kłóć się w dni płodne. Nawet jeśli cię mąż wkurzy zagrys zęby i odegraj się po owulacjisheerah24, olciaa, myszeczka89, Bluebell1984, Annie1981, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Hej dziewczyny u mnie sytuacja taka że byłam u ginekologa i mimo małego wzrostu bety pojawił się zarodek i serduszko dziś mam 5t6d dostałam leki i kazała czekać...
P.s. Nie mówię bo ucieszylam się gdy zobaczyłam to pulsujace serduszko...Bajkaaa, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
sheerah24 wrote:http://allegro.pl/ciaza-owulacja-100g-tylko5-5zl-ziola-sroki-nr-3-i6600598906.html
Ja stąd zamawiałam, najlepiej stosować od 1 dc, i są dwie szkoły, jedna że bierzesz od 1 dc do owulacji a potem odstawiasz, a druga że bierzesz 3 całe cykle a potem robisz minimum 1 miesiąc przerwy.
Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny.
Pić szklankę odwaru przed snem.
mieszankę nr 3 można pić na dwa sposoby :
1. całe 3 cykle i potem chociaż jeden cykl przerwy lub
2. pić tylko do owu (jeśli jest pewnosć ze owu była) i potem nic nie pić lub pić zioła na II fazę (w przypadku problemów z progesteronem)