Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blubell. Trafilas chyba na dobrego lekarza. Najwazniejsze to miec plan. Trzymam kciuki
Sheerah. Super, ze ziolka tak dobrze na Ciebie podzialaly. Trzeba juz dzialac
MyE. Bardzo mi przykro. Gin nie jest od leczenia nieplodnosci, wiec klinika to dobry pomysl. Zrobia bardziej szczegolowe badania i cos wiecej sie dowiesz. Slyszalam o mutacji genu, ktory rozzedza krew i wtedy ciaza nie moze sie utrzymac. Daja na to np Acard i wszystko sie dobrze konczy.
Nie mowie, ze to masz tylko podalam jako przyklad, ze cos glebiej jest nie tak nawet przy dobrych podstawowych wynikach.
Myszeczka. Dla mnie pozytywny. DzialajcieBluebell1984, sheerah24 lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:34
Wojcinka lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Hej Kochaniutkie
Wiolu informuje że wróciłam już do żywych
Bluebell trzymam za Ciebie kciuki... Za Hsg, za plemniki itp.
Annie Acard właśnie rozrzedza krew, podobnie jak polopiryna
Kuchcinka gratuluję rekordu ale do pobicia zostało Ci jeszcze 8 miesięcy
MyE doszłaś do siebie czy jeszcze sklepu z winem szukasz?
Olciaa wiem co czujesz ale trzeba działać dalej KochanaInk@, Bluebell1984, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam tak bardzo się cieszę ze mierze temperaturę bo wiem ze okres zawita od kilku dni i moj ból jest rozłożony na raty. W tym momencie już nie mogę się doczekać aż zobaczę krew. Bo wiadomo i szybciej nowy cykl to i nowe szanse . Moje obawy są jedynie związane z endometrium i pęcherzykami. Bo nie wiem czy bez pomocy clo dadzą same radę. Jak nie to trudno! Dziecko ze stycznia bardziej mi pasuje hehe! Ale oczywiście chciałabym mieć szanse na poród w grudniu.
Wczoraj spędziłam miły wieczór z mężem przy winie. Polecam Wam film "dobrze się kłamie w miłym towarzystwie" oraz "zanim się pojawiłeś" oba dostępne online. Na poprawę humoru idealne! Chociaż nie przebija mojego ulubionego " dzikie historie"
Dziękuje za wsparcie. Przyda się pomoc w tym nowym cyklu. Trzymajcie kciuki za moje pecherzyki. Wiem ze mam przynajmniej 1 od Bluebell i mam go zamiar wykorzystać w marcusheerah24, Lili91, Ink@, Zuza33, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
olciaa wrote:Powiem Wam tak bardzo się cieszę ze mierze temperaturę bo wiem ze okres zawita od kilku dni i moj ból jest rozłożony na raty. W tym momencie już nie mogę się doczekać aż zobaczę krew. Bo wiadomo i szybciej nowy cykl to i nowe szanse . Moje obawy są jedynie związane z endometrium i pęcherzykami. Bo nie wiem czy bez pomocy clo dadzą same radę. Jak nie to trudno! Dziecko ze stycznia bardziej mi pasuje hehe! Ale oczywiście chciałabym mieć szanse na poród w grudniu.
Wczoraj spędziłam miły wieczór z mężem przy winie. Polecam Wam film "dobrze się kłamie w miłym towarzystwie" oraz "zanim się pojawiłeś" oba dostępne online. Na poprawę humoru idealne! Chociaż nie przebija mojego ulubionego " dzikie historie"
Dziękuje za wsparcie. Przyda się pomoc w tym nowym cyklu. Trzymajcie kciuki za moje pecherzyki. Wiem ze mam przynajmniej 1 od Bluebell i mam go zamiar wykorzystać w marcu
Olcoa kuna no nie ja wierze jeszcze ze moze sie udalo
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI- -
Viola999 wrote:Sharenn ja też chcem wiedziec co tak szybko..???
19ina90 kochana czujesz coś?
ale ukryć się już nie ukryje bo brzuszek widać i pępek szeroki się zrobił
a U Ciebie jak?Bluebell1984, sheerah24 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Zuza33 wrote:Annie Acard właśnie rozrzedza krew, podobnie jak polopiryna
Sheerah. Ty sie nie zalamuj tylko dzialaj Najwyzej monitoring zrobisz w przyszlym cyklu.
sheerah24 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔