Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:14
-
Kuchcinka wrote:Kochane mam dylemat, Paula - moja współlokatorka chce iść jutro ramo przed szkoleniem na betę. Będę jechała z nią No bo na szkolenie jeździmy razem No i zastanawiam się czy tez sobie badać... z jednej strony zżera mnie ciekawość jaki będzie wynik bo jak na razie widziałam tylko jedna swoją betę w życiu i była żałosna bo 56 i 3 dni później poroniłam. Boje się ze jak zobaczę wynik i np Paula będzie miała dużo wyższy ode mnie to się niepotrzebnie zdenerwuje czy coś... ogólnie raczej nie chce robić bety ale ciekawa jestem co wy byście zrobiły na moim meijscu. Przy okazji zbadałaby sobie progesteron i w sumie ten wynik jest dla mnie w tym momencie bardziej istotny.
-
Kuchcinka ja bym nie robiła dopóki lekarz nie karze to ja bym nie robiła ale to ja chyba po własnych doświadczeniach tak mam, ale jeśli ma cie to uspokoić to rób, ale obawy masz większe więc odpuść i ciesz się ciąża moja mama mówi że błogosławiona jest niewiedza...
No ale decyzja należy do ciebie -
Kuchcinka mam pytanie czy masz moze jakaś fotkę z mieszkania a dokładnie salonu Twojego brata na wilanowie, oprócz tej z fejsa jesli dobrze kojarzę że zdjęcie świąteczne było w tym salonie zrobione ? Potrzebuje zeby pokazać mężowi czego ma szukać bo kurwa temat dom sie ciągnie jak smród po gaciach
-
Effy wrote:Kuchcinka mam pytanie czy masz moze jakaś fotkę z mieszkania a dokładnie salonu Twojego brata na wilanowie, oprócz tej z fejsa jesli dobrze kojarzę że zdjęcie świąteczne było w tym salonie zrobione ? Potrzebuje zeby pokazać mężowi czego ma szukać bo kurwa temat dom sie ciągnie jak smród po gaciach
Effy lubi tę wiadomość
-
MyE mam nadzieje ze tylko dzisiaj tak piszesz ze robisz sobie przerwę od nas bo masz gorszy dzien... nie wyobrażam sobie zeby Cie tutaj zabrakło, rozumiem ze twoja sytuacja jest teraz dosyć ciężka ale nie takie rzeczy tu przezwyciężalysmy! Dziwią mnie Ci lekarze (co to za lekarze?!) którzy rozkładają ręce bo nawet my tutaj mając wiedzę z forum, historii innych dziewczyn i internetu wiemy ze te badania które zrobiłaś to początek diagnostyki w wielu przypadkach. Moze to cos z immunologia, moze miałaś pecha i to były dwa biochemy pod rząd (a następna ciąża bedzie ok), bo to tez sie zdarza, rożne sa sytuacje i na pewno nie wolno Ci sie poddawać! Wiesz teraz na co zwracać uwagę, pobadasz bety w następnym cyklu i bedzie bliżej do tego zeby cos wiedziec. Jestes silna babka, a my tu będziemy trzymac kciuki i na pewno skończy sie fasolka
Kuchcinka ja bym bety nie robiła bo jeszcze nie słyszałam o sytuacji, w krorej komuś by to w czymś pomogło raczej to powoduje tylko niepotrzebny stres, ale to tylko moje prywatne zdanie oczywiscie ja bym zrobiła tylko progesteron bo na niego akurat mozna miec wpływ. Prezent dla męża wspaniały, czekamy na reakcje Artura.
Coraz mniej nas do zaciazenia zostaje dziewczyny, do końca roku sie wszystkie wyrobimy, zobaczycieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 23:18
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
Aniołek 29.12.16
-
.
KateA92, Lili91, Bluebell1984, Ink@, kania901, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
.
-
nick nieaktualny
-
Martynka powiedziała co wiedziała Haha dzięki
-
.
-
.
Bajkaaa, Ink@, Bluebell1984, olciaa, Annie1981, Natka2, Zuza33, Lili91, anq05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:A i kochane pragnę się Wam pochwalić ze oficjalnie pobiłam swój rekord w byciu w ciąży poprzednia ciąże poroniłam w 4t6d a dzisiaj jest równiutki 5tc
Teraz to Ty rekord pobijesz 9 miesiecy w niej bedziesz gratuluje milo ze wreszcie komus sie udalo
Olcia dawaj test Twoj tez pozytywWojcinka lubi tę wiadomość
31 lat - 16cs - ostatnia @ 06.04
4 cykl z CLO
2 IUI-