Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kuchcinka wrote:Melduje ze Arturek już przyjechał, mamy na 19 rezerwacje stolika w Zatoce Sztuki w Sopocie z widokiem na morze zjemy romantyczna kolacje i dostanie prezent ♥️
Czekam na relacje!!!!
My dojechaliśmy w góry mamy od jutra dwudniowe "góralskie" wesele a dziś jeszcze chill i odpoczywanie
Teraz pijemy gorące lemoniady i czekamy na jedzonko mainstreamowo bo u Gesslerowejsheerah24, Bluebell1984, Ink@, Natka2, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Hej dziewczyny u mnie sytuacja taka że byłam u ginekologa i mimo małego wzrostu bety pojawił się zarodek i serduszko dziś mam 5t6d dostałam leki i kazała czekać...
P.s. Nie mówię bo ucieszylam się gdy zobaczyłam to pulsujace serduszko...
Walczy ! Bedzie dobrze !!Ink@, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Effy wrote:Lubię tam śniadania w zatoce sztuki
Czekam na relacje!!!!
My dojechaliśmy w góry mamy od jutra dwudniowe "góralskie" wesele a dziś jeszcze chill i odpoczywanie
Teraz pijemy gorące lemoniady i czekamy na jedzonko mainstreamowo bo u GesslerowejEffy lubi tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Sheerah - to masz 2 opcje
1: wracasz z pracy, jedzenie zamawiasz albo kupujesz gotowe po drodze, albo robisz dzień wczesniej. Idziesz spać, a budzik nastawiasz jak mąż wróci z pracy. Karmisz go, kąpiesz i bara bara.
2: czekasz na niego, idziecie spać, budzik nastawiasz 15 min wczesniej na rano i po obudzeniu szybki numerek
I wszystko da radę ogarnąć Przynajmniej Twój jest ma miejscu, a nie gdzieś w krajach trzeciego świata
ja zaraz się chyba położę, moje soczewki niestety nie dają rady -
olciaa wrote:Jeju cuda się zdarzają. Super wiadomość :* to będzie bardzo silne i mądre dziecko, które dojdzie w życiu bardzo wysoko jak już od maleńkości tak walczy
Ja ostatnio powiedziałam nawet że jeśli się uda to będzie Juruś taki złośliwy ale pozytywnie więc tego się trzymam:)
A bety nie robię bo gin powiedziała że już nie potrzeba bo to za duży stres dla mnie...olciaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny