Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki
Romku nasz jedyny mężczyzno... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Kuchcinka szkoda ze nikomu nie zlecilas nagrać tego wszystkiego.... Ale najważniejsze, że MĄŻ szczęśliwy
Olciaa bardzo mi przykro że przyszła... Kurde takie piękne pecherzyki się zmarnowały
Trzeba próbować dalej
olciaa, szygas lubią tę wiadomość
-
olciaa wrote:Przyszła @, ale tak jakoś nieśmiało zobaczymy czy się rozkręci
Skoro nieśmiało to może jednak to nie @?
Kurcze ja pamiętam taki cykl swój z monitoringiem gdzie widziałam nawet miejsce pęknięcia pęcherzyka i wtedy gin powiedziała że o ile nie ma problemów o których nie wiemy to ciąża będzie... Jakie było moje zdziwienie jak okazało się że @ przyszła... To bym mój najgorszy cykl bo byłam pewna że ciąża będzie...
Yo wogole jest dziwne żyjemy w takich czasach gdzie "wpadka" małżeńska jest tak znikoma a zajście w ciąże to mega trudna rzecz...
Pamiętam jak kiedyś bałam się że będę w ciąży... Gdybym wiedziała tak naprawdę jaka jest szansa to nie robilabym żadnych testów...Marlena24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Hej dziewczynki
Romku nasz jedyny mężczyzno... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Kuchcinka szkoda ze nikomu nie zlecilas nagrać tego wszystkiego.... Ale najważniejsze, że MĄŻ szczęśliwy
Olciaa bardzo mi przykro że przyszła... Kurde takie piękne pecherzyki się zmarnowały
Trzeba próbować dalej -
Bluebell1984 wrote:Dokładnie! Kiedyś tu o tym pisałyśmy, że jeszcze parę lat temu modliło się nad testem żeby tylko ta druga kreska się nie pojawiła, a teraz jest zupełnie odwrotnie
Jak tam się czujesz Kochana?
Przypomnij mi proszę, bo chyba nie pamiętam - u Ciebie teraz jedynym niepokojącym objawem był tylko niski przyrost bety? Czy szło to w parze z jakimś plamieniem?
Ja ta betę mam złą tzn mały przyrost a poza tym nic innego mi nie jest usg jest dokładnie takie jak ma być i usg pokrywa się z datą om więc mam nadzieję że jednak okaże się że wszystko będzie dobrze,
A poza tym to strasznie się męczę ledwo wyjdę do sklepu a mam zadyszke jakbym 10 km szła... Ale to chyba dobrze bo to jedyny objaw ciąży u mnie... -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Ja ta betę mam złą tzn mały przyrost a poza tym nic innego mi nie jest usg jest dokładnie takie jak ma być i usg pokrywa się z datą om więc mam nadzieję że jednak okaże się że wszystko będzie dobrze,
A poza tym to strasznie się męczę ledwo wyjdę do sklepu a mam zadyszke jakbym 10 km szła... Ale to chyba dobrze bo to jedyny objaw ciąży u mnie... -
Martynka1234 wrote:hej wszystkim !
dzis sprzedaje corke do dziadkow na noc! Tak sie ciesze tzn oczywiscie kocham corke zeby nie bylo
poza tym z ciekawszych rzeczy to dzis zaczynam 35 tydzien
Kuchcinka fajnie ze maz si eucieszyl, super niespodzianka
Olciaa przykro mi wydaje mi sie ze to pewnie @ wiec nie bede Ci robic nadzieji ze moze nie, ale 3 maj sie i powodzenia w przyszlym cyklu
Nie tłumacz się
Ja też kocham swoją córkę i co tydzień na cały weekend do mamy ją oddaje -
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:haha Zuza no to napewno rozumiesz, jak wielka to milosc tak wielka, ze czasem trzeba odpoczac, bo bym udusila ta moja miloscia corcie
Nie na darmo mówią że miłość potrafi zabić
Kurde wiecie co teraz są takie czasy że chyba każdy angielskiego się tylko uczy.
Od dwóch tygodni szukam jakiegoś korepetytora z niemieckiego dla syna i nic!!!
-
nick nieaktualny
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:28
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.