Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bajeczka poczekaj na luzie
Mi lekarz założył kartę ciąży w 10 tyg bo mówił ze generalnie do tego tygodnia z jego praktyki lekarskiej jest najwiecej poronień i trzeba i na spokojnie. I z badaniami spokooooojnie możesz poczekać bez pośpiechu dzidzi sie nic nie stanie
Dombrusia to mogły być bóle po owulacji
-
nick nieaktualny
-
sheerah24 wrote:Raczej w to nie wierzę, bo na testach owu jest kreska coraz wyraźniejsza i nie ma takiej totalnej bladziochy, a co do sluzu to po @ rzeczywiście było go bardzo dużo i tutaj już nie wiem...
No ale nie sadzę, że picie ziółek przyspieszyłoby owulkę o 8 dni! To niemożliwe...
Edit: a jeśli tak faktycznie było, to nici z ciąży, chyba że wiatropylnej, odkąd mąż ma drugi tydzień drugą zmianę nie współżyliśmy...sheerah24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffy wrote:Bajeczka poczekaj na luzie
Mi lekarz założył kartę ciąży w 10 tyg bo mówił ze generalnie do tego tygodnia z jego praktyki lekarskiej jest najwiecej poronień i trzeba i na spokojnie. I z badaniami spokooooojnie możesz poczekać bez pośpiechu dzidzi sie nic nie stanie
Dombrusia to mogły być bóle po owulacji -
A apropos późnego seksu
To mojego kolegi siostra, z reszta bardzo znana dziennikarka z tvnu normalnie skakała z radości razem z nim i pózniej z cała rodzina jak w koncu jej córka przyprowadziła chłopaka do domu po imprezie na noc
Wszyscy sie bali że dziewczyna jest lesbijką - oczywiście to nie dramat ale każdy woli żeby jego dziecko było zdrowe i hetero, bo homoseksualizm niesie ze sobą wiele bólu. W każdym razie jak mi to opowiadał to było takie śmieszne że matka, poważna Pani z telewizji cieszyła sie jak głupia że do jej domu o 4 nad ranem zawitał najebany studentWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2017, 09:18
Ink@, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:Foczka nie ma zasady, jednym zaczyna spadać powoli już np 3 dni przed @ a innym dopiero w dniu @ albo i po rozpoczęciu. Ja zazwyczaj widziałam spadek dopiero w dniu spodziewanej @ i tego samego dnia się pojawiała ALE kochana nie mierz temp do okresu to jest bez sensu. Pomiar temp służy do sprawdzania czy była owulacja a nie czy jest ciąża. NIE DA SIĘ na podstawie wykresu stwierdzić czy jesteś w ciąży czy nie. Teoretycznie dopiero 18 wyższych temp z rzędu oznacza ciąże, ale umówmy się ze do tego czasu to i tak większość zrobi już test ciążowy bo @ będzie się spóźniać. Ciągniecie wykresu aż do @ tylko nakręca i często daje niepotrzebne nadzieje. Wiele dziewczyn ze mną włącznie miło to piękne idealne książkowe wykresy i wszyscy wtedy piszą ze to musi być ciąża a zazwyczaj wcale nie jest.
-
S.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 18:29
Marlena24, olciaa, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.