Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Bajkaaa. Nic nie daje 100% pewności, że owulka była, nawet USG Jednak wiele kobiet chciałoby mniej więcej móc oszacować kiedy owu występuje, więc stosują testy owu, mierzenie temperatury czy inne narzędzia.
Dombrusia. A robiłaś testy przez ostatnie kilka dni? Skoro bolały jajniki to może miałaś dziś owu a test pozytywny był wczoraj lub przed wczoraj i już go nie zobaczysz. -
Foczka173 wrote:Dziewczyny moglibyście zajrzeć na mój wykres i ogarnąć kiedy mialam owulke..Bo juz sie pogubilam o co chodzi z tą owulka u mnie i co i jak ...teraz mam plamienie i nie wiem co myśleć. Dzieki
Plamienie może oznaczać zarówno zbliżający się okres, albo zagnieżdżenie. Występowały wcześniej u Ciebie plamienia?
-
nick nieaktualny
-
Kuchcinka wrote:No słuchajcie np od 1 dnia codziennie mówimy o ilości stewardes na pokładzie ich numerach i ich rozmieszczeniu na pokładzie. I tak - CA (cabin attendant) 1 i 2 siedza z przodu samolotu a 3 i 4 z tylu. Proste prawda?
Dzisiaj instruktor pyta gwiazdę gdzie siedzi CA3 a ta mówi ze z przodu... on się pyta czy na pewno, wiec ta myśli myśli patrzy na obrazku na tył samolotu po czym mówi ze No z przodu ... no to on pyta sie jej w takim razie gdzie z przodu a ta wskazuje na siedzenie pierwszego oficera w kokpicie... No i ręce opadają.
Potem się jej pyta gdzie znajduje się trap rantunkowy (ta zjdezdzalnia do ewakuacji) a ta pokazuje na obrazku środek samolotu ... No to on się jej pyta jak sobie wyobraża żeby trap ratunkowy znajdował się wewnątrz samolotu a ona "No nei wiem"' No Kuzwa to na prawdę są rzeczy które się wie na logikę nie przechodząc szkolenia...
Szok! Szok! Szok!
Hym... może one jakieś opóźnione są?
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:12
-
.
Bluebell1984, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaatarina1985 wrote:Hej dziewczynki ja dzisiaj odebralam swoje wyniki jestem w 27dc i mam takie wyniki
progesteron 37,94
estradiol 254,41
wiecie moze co to oznacza??
... -
.