Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
No Kuchcinka na okres ciąży na pewno z robienia paznokci nie zrezygnuje
Biedna Twoja bratowa Kuchcinka zobaczyć zieloną głowę! Fryzjerka też pewnie była w szoku
haha ja sobie nie wyobrażam miec 9-miesiecznych odrostówBajkaaa, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Martynka1234 wrote:Konsekwencja focha i obrazu majestatu, pieknie to brzmi
no pamietam wlasnie jak pisalas ze Ci bardzo dobrze ta przerwa zrobila teraz juz niech ten maz wraca i trzeba sie brac do roboty
Z własnego doświadczenia jeszcze pięć miesięcy temu ( mierzyłam temp. koniecznie o tej samej godzinie, non stop patrzyłam na wykres mój i ciążowe na forum, analizowałam każdą zmianę w moim ciele, testy owulacyjne dwa opakowania w miesiącu, ciążowe trzy w miesiącu, byłam wściekła na męża jak się nie kochalismy jak test był pozytywny, szyjkę sprawdzałam trzy razy dziennie, psychicznie się załamywałam)
Teraz staram się oczywiście ale najważniejsze nie wariuje.Chodze na monitoring tylko dlatego że biorę CLO. Chodzę na randki z mężem. Bzykam się z przyjemności nie z obowiązku. Jest mi z tym dobrze a moje motto....
Miej wyjebane a będzie Ci danemyszeczka89, Bluebell1984, Natka2, Wojcinka, Martynka1234, Lili91, Ink@, kania901 lubią tę wiadomość
-
olciaa wrote:Owulacja mogła być 15dc.
Plamienie może oznaczać zarówno zbliżający się okres, albo zagnieżdżenie. Występowały wcześniej u Ciebie plamienia? -
nick nieaktualny
-
Hej co do farbowania włosów i robienia paznokci to ja w sumie mam tak zafarbowane włosy jakbym miała odrost taki biały (specjalnie takie ombre od samej góry) że spokojnie dobrze to będzie wyglądać jeszcze przez rok szczególnie że wolno rosną mi włosy a co do paznokci to przestałam robić w grudniu i jakoś mi nie brakuje
A swoją drogą to uwierzcie mi dziś jest kiepski dzień, mąż mnie irytuje cały dzień i najchętniej coś bym mu zrobiła... No ale jutro już będzie lepiej -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:13
-
olciaa wrote:Ja już jestem umówiona na piątek po pracy. Plan zakryć siwe włosy! Ale brak planu na fryzurę. Jakieś pomysły?
Bluebell1984, Wojcinka, Zuza33 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:08
Bluebell1984, myszeczka89 lubią tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Kuchcinka, pytałam wcześniej, ale nie wiem czy widziałaś Przekazaliście już wieści w rodzinie, czy jeszcze czekacie?
Wie tylko moja mama i bratowa ta co tez jest w ciąży. Reszcie powiemy jak(jeśli) zabije serduszkoBluebell1984, myszeczka89 lubią tę wiadomość