Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:08
-
Mi się strasznie podoba taka fryzura jaka miała Jennifer Lawrence w filmie "pasażerowie" ale nie mam odwagi żeby tak krótko ściąć włosy
-
Kuchcinka wrote:Pytanie do ciężarówek lub tych co kiedy były w ciąży - tez miałyście na początku ciąży straszne gazy? Hahaha ciągle bączki puszczam aż mi głupio hehe
Kurwa też tak mam.... Chyba test zrobięWojcinka, Bajkaaa, olciaa lubią tę wiadomość
-
Zuza strasznie szybko Zuzia siwieje to ma związek z jej chorobą?
Ty już lada moment będziesz mogła testować wiec czemu być nie już teraz hihi -
Kuchcinka wrote:Zuza strasznie szybko Zuzia siwieje to ma związek z jej chorobą?
Ty już lada moment będziesz mogła testować wiec czemu być nie już teraz hihi
Myślę że tak. Jak patrzę na dziewczynę która mieszka u nas w mieście i ma 26 lat to myślę że to genetycznie uwarunkowane bo starzeją się strasznie szybko
Ale od czego jest fryzjer, botox i operacje plastyczne
Kuchcinko Moja najmilsza nie mój czas na testowanie... Mój jeszcze nie przyszedł -
z dwojga zlego wole być siwa niz łysa, a jak patrze na niektorych, to az mi szkoda, a najbardziej tyczy sie tych, ktorzy łysieją ze swojej winy, bo np. czesto farbowali włosy jakims gownem.
Ja mam raczej geste włosy po rodzicach, ale niestety siwizne mają oboje, natomiast są już grubo po 60-tce więc są usprawiedliwieni -
Viola999 wrote:Kuchcinka ja gazy mam do tej pory a na wieczór tak mnie zbiera ze brzuch mam jak w 6 msc:)
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 13:09
Zuza33, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:15
Zuza33, Wojcinka lubią tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Kuchcinka wrote:U Ciebie to zawsze tyle spermy ze hoho ja Was podziwiam serio , z taka częstotliwością z jaka się bzykcie to już powinnaś dawno być w tej cholernej ciąży! W końcu odrobiłas swoją pracę domową
A wiesz że najlepsze jest to, że my nie kochamy się na przymus. Ze wszystkiego czerpiemy przyjemność i to miłe.
Ale wiesz czyja to zasługa
Nawet mój mąż wczoraj stwierdził że nie może się doczekać aż będziemy mieli po 70 lat i on mnie będzie bzykał taką pomarszczonąWojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny