Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka2 wrote:Ja pamietam, ale kuzwa tak wprost Ci napisac? Bo jak nas czyta albo podxzytuje to litanie dostane ;d
Edit: wiem! Dam Ci wskazowke haha nick zwiazany z kolorem niebieskim w jezyku ang. ;d nie nie chodzi o nasz niebieski dzwoneczek :d
Tak podejrzewałam, bo ta dziewczyna zniknęła z dnia na dzień. Nawet miałam pytac co się z nią dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2017, 21:34
-
Marlena24 wrote:
I jeszcze do Virki kilka słów:
nigdzie nie napisałam do Martynki " że krótko się starała". Miałam na myśli tylko to, że każdy musi przejść etap obserwacji cyklu, przy typowych staraniach i ona pewnie jeśli dłużej się starała to też to robiła. Naturalne jest to, że jest seks przez jakiś czas, nie wychodzi nam zaciążenie, więc zaczynamy obserwacje cykli...do tego dochodzą monitoringi, normalna kolej rzeczy, którą w ostatnim czasie tutaj się neguje. To że dzieci biorą się z seksu, to wszystkie mamy świadomość, ale coś jednak zawodzi jeśli tutaj jesteśmy i roztrząsamy to.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam Cię Virki,że nie mam prawa wyrażać swojego zdania w pełni bo "nie piszę rok z Wami a jedynie 4 miesiące i jestem tutaj aktywna raz na ruski tydzień, od parady jak mam problem, ale obiecuję, że już postaram się wstrzymać z takimi wypowiedziami:D
Tak czy siak jak kogoś uraziłam to przepraszam.
Amen.
ej ja lubię poczucie winy, ale ja takich słów nie pisałam - chyba, że mam pomrocznośc jasną..
Marlena24 lubi tę wiadomość
Daniel
-
Przetłumacz na ang - W NIEBIESKI to był nick tej drugiej co wszystkie swoje posty pousuwala razem z 'same wiecie kim'
Moje dwa posty tez zostały zmoderowane hehe ale to nic to były posty w których użyłam jej nazwiska wiec mnie to nie dziwi niemniej jednak bardzo mnie cieszy ze administrator zainteresował się naszymi zgłoszeniami. Proponuje na przyszłość jeśli jeszcze raz się 'same wiecie kto' odezwie od razu zgłaszać wszystko zbiorowo nic jej w ogóle nie odpisując - wiem ze będzie ciężko ale może damy radę heheNatka2, Bluebell1984 lubią tę wiadomość
-
Viriki wrote:ej ja lubię poczucie winy, ale ja takich słów nie pisałam - chyba, że mam pomrocznośc jasną..
Viriki lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:14 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 13 marca 2017, 19:16
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Kuchcinka wrote:
Także kochane myśle ze klucz do rozwiązania problemu to zastanowienie się dwa razy nad tonem swojej wypowiedzi. Nie mówię ze jestem święta bo tez mi się zdarza przesadzić tak jak wczoraj za co od razu przeprosiłam Viriki mimo ze nie tylko ja wtedy przegielam. Traktujmy wszystkich z takim szacunkiem z jakim same chcemy być traktowane. Porady tez dajmy tak żeby ktoś nie odbierał tego jako atak, żyjemy w wirtualnym świecie i ciężko czasami poprawnie zinterpretować ton wypowiedzi.
Tak jest. Dlatego ja też dzisiaj pisałam, ze mnie wczoraj poniosly hormony i niepotrzebne to było, taka bezsensowna dyskusja.
Daniel
-
Poza tym mysle, ze czesto takie burze są efektem rozmowy przez internet. Bo pewnie jakbyśmy usiadły i miały okazję pogadac na żywo to kazda by każdą (albo prawie) zrozumiała i nie byłoby aferek.
A tak to każdy czyta z takim wybrzmieniem tekstu jaki w danej chwili chce czytać a niekoniecznie z intencją twórcy
Można na przyklad coś pisać pól żartem pół serio a druga strona odbierze to zupełnie serio i nieśmiesznie.
No taka magia internetuMarlena24, Wojcinka, Zuza33 lubią tę wiadomość
Daniel
-
nick nieaktualny
-
Marlena24 wrote:Idę spać. Seks mnie wykończył a rano trzeba wstać ;( dlaczego weekend jest taki krótki ??
Dobranoc -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:14
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Miłego dnia kochane ♥️
Ink@, Bluebell1984, myszeczka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny