Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robię te które lekarz mi zlecił morfologia grupa krwi różyczka toxoplazma itp bo wiem że mowilyscie żeby czekać ale w sumie wolę stracić kasę ale iść na wizytę z wynikami a znalazłam tańsze laboratorium więc aż tak po kieszeni nie skrobnie mnie
Bluebell1984 lubi tę wiadomość
-
Ja tez sie calowalam z kobietami, a nawet wiecej Do dzis mnie kobiety pociagaja, uwazam ze sa piekne i seksowne
Lece do roboty. Cale szczescie tylko 4 dni pracy, bo w piatek St Patrick's Day i mamy wolne
W ogole dzisiaj powiem szefowej o ciazy i troche sie stresuje. Trzymajcie kciukiBluebell1984, Ink@, Viriki lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Robię te które lekarz mi zlecił morfologia grupa krwi różyczka toxoplazma itp bo wiem że mowilyscie żeby czekać ale w sumie wolę stracić kasę ale iść na wizytę z wynikami a znalazłam tańsze laboratorium więc aż tak po kieszeni nie skrobnie mnie
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Ja tez sie calowalam z kobietami, a nawet wiecej Do dzis mnie kobiety pociagaja, uwazam ze sa piekne i seksowne
Lece do roboty. Cale szczescie tylko 4 dni pracy, bo w piatek St Patrick's Day i mamy wolne
W ogole dzisiaj powiem szefowej o ciazy i troche sie stresuje. Trzymajcie kciukiBluebell1984 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:14
Ink@ lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Dombrusia wrote:Czyli to są badania zlecone na początku ciąży tak?
Tak badania na początku ciąży No ja też myślę że podjęłam dobra decyzję No i moja kolejka wydłuża się o kolejne osoby w ciąży także akurat na 10 będę w domu masakra -
nick nieaktualnyInk@ wrote:to ja jestem poEbana, bo ja zawsze nocki lubilam xD chociaz odespac bylo to ciezko
Bajkaaa tak to jest z lab ja jak jadę na krew to zawsze przed otwarciem lab już jestem pod drzwiami nie nawidze czekać w kolejce a już napewno nie na pobieranie krwi -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Dombrusia. Tez bym nie dala rady robic na nocki. W takim razi zycze, aby ten cykl okazal sie szczesliwy
Dzieki dziewczyny za kciuki
Dzisiaj obudziłam się z mega sciskiem żołądka do tej pory czuje że coś jest nie tak mdli mnie chyba ten wieczorny kebab mi siadł....ehhhh -
Dombrusia wrote:Powiedz mi kochana z jakiego Ty województwa jesteś?Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Bluebell1984 wrote:Nie ma sprawy tak na 100% to myślę, że 25.03 będzie już w domu. Myślałam, że uda się wczesniej, ale coś im się tam poprzesuwało.
A wróci akurat na mój okresBluebell1984 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
nick nieaktualnycaroline29 wrote:Ja mazowieckie , mieszkam miedzy radomiem a warszawą ktos jest tu z tych okolic, jak pamiętam to wczesniej nie bylo
-
Dombrusia wrote:A chyba że tak bo mam koleżankę Karolinę ma 29lat i w tym samym tygodniu co Ty jest i też ma mieć synka więc myślałam że to Ty to ona ale jednak nieStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Ink@ wrote:doskonale Cie rozumiem ja mialam tygodniowe zmiany.. np raz tydz na 6, potem.nocka, potem na 14.. organizm tak po dupie dostaje, ze na dluzsza.mete jest na prawde ciezko.. a nocki lubilam bo zawsze spokoj, robilo.sie swoje, no ale.wlasnie czlowiek chodzil taki jakis nie tegesStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość