Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:doskonale Cie rozumiem
ja mialam tygodniowe zmiany.. np raz tydz na 6, potem.nocka, potem na 14.. organizm tak po dupie dostaje, ze na dluzsza.mete jest na prawde ciezko.. a nocki lubilam bo zawsze spokoj, robilo.sie swoje, no ale.wlasnie czlowiek chodzil taki jakis nie teges
-
Dombrusia wrote:No ona też już ma 30 lat
i ma już jednego synka teraz będzie mieć drugiego
a koleżanka z podkarpacia
u nas pierwszy synek dopiero
Dombrusia lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyInk@ wrote:ja to powiem Cie, ze rano jak wrcalam i sie kladlam.spac to z korkami w uszach inaczej nie dalo rady
na klatce zawsze jakis los darl dupe, a to za oknem ktos.. masakra, a w korkach potrafilam spac do 14
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Szkoda nie szkoda - ja już pogodziłam się z faktem, że naturalnie nam się nie uda z takimi leniwymi słabeuszami
więc kierunek inseminacja
oby tylko jajowody były drożne, to będziemy mieć zielone światło. Tym się teraz najbardziej stresuję
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyJeszcze z jednej strony mam ulicę i firmy i non stop szum a z drugiej strony od kuchni firmę ze stala więc jak facet zaczyna ciąć to zelastwo to mnie rozpierdala wrecz a i sąsiedzi obok w te i wewte chodzą drzwi im skrzypia i trzaskaja uroki mieszkania na parterze w bloku
-
Dobry
Piękna pogoda u nas, odprowadzilam dzieci do szkoly i aż takie rześkie, wiosenne powietrze, fajnie!
Annie trzymam kciuki, mysle, że będzie bezboleśnie - jednak podejscie do ciązy tu na wyspach jest inne niż w PL. Ja się w Pl bardzo stresowałam - tym bardziej, że dzieci rok po roku praktycznie i nie zdążyłam wrócić po pierwszym do pracy a juz bylam w ciaży drugiej.
A tu już powiedzialam, tydzien temu - pogratulowali, ustalilismy do kiedy pracuję i tyle.
Bajka powodzenia na badaniach!
To co -- jutro Zuza testuje?Bajkaaa, Annie1981 lubią tę wiadomość
Daniel
-
Viriki wrote:
To co -- jutro Zuza testuje?
Hej Dziewczynki
U mnie też dziś ładna pogoda
Jutro powinnam dostać @ ale nie wiem jak po tej luteinie będzie
Jestem w 90 % przekonana że nie jestem w ciąży ale jutro zrobię test bo muszę brać tabletki których nie można w ciąży.
Także jutro 5.50 wstawię tu jedną kreseczke
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:14
Effy lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Ja też czekam na dwie krechy
i będę z samego rana sprawdzać dobre wiadomości
U mnie wyniki będą cześć jutro i część w środę a właśnie zorientowałam się że nie dostałam rabatu za bycie stałym klientem i jal będę odbierać wyniki to na pewno jej to powiem bo to wychodzi 12 złi miałabym za to już Ft4 gorsze do grosza hehe
zresztą nie po to robiłam kartę stałego klienta
-
Zuza ja tez czekam na dwie kreski, wykres wygląda ładnie to czemu by nie
Jak tu miło było od ranaja już po pracy bo zaczynałam o 5.00...
Czy są tu jakieś specjalistki od barszczu ukraińskiego?Mój sobie dzisiaj zażyczył na obiad, a nigdy wcześniej nie robiłam.
Aniołek 29.12.16
-
Zuza33 wrote:Tak wczoraj wzięłam ostatnią bo 10 dni miałam brać.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość