Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInk@ wrote:doskonale Cie rozumiem ja mialam tygodniowe zmiany.. np raz tydz na 6, potem.nocka, potem na 14.. organizm tak po dupie dostaje, ze na dluzsza.mete jest na prawde ciezko.. a nocki lubilam bo zawsze spokoj, robilo.sie swoje, no ale.wlasnie czlowiek chodzil taki jakis nie teges
-
Dombrusia wrote:No ona też już ma 30 lat i ma już jednego synka teraz będzie mieć drugiego a koleżanka z podkarpacia
Dombrusia lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyInk@ wrote:ja to powiem Cie, ze rano jak wrcalam i sie kladlam.spac to z korkami w uszach inaczej nie dalo rady na klatce zawsze jakis los darl dupe, a to za oknem ktos.. masakra, a w korkach potrafilam spac do 14
Ink@ lubi tę wiadomość
-
Bluebell1984 wrote:Szkoda nie szkoda - ja już pogodziłam się z faktem, że naturalnie nam się nie uda z takimi leniwymi słabeuszami więc kierunek inseminacja oby tylko jajowody były drożne, to będziemy mieć zielone światło. Tym się teraz najbardziej stresujęStaś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyJeszcze z jednej strony mam ulicę i firmy i non stop szum a z drugiej strony od kuchni firmę ze stala więc jak facet zaczyna ciąć to zelastwo to mnie rozpierdala wrecz a i sąsiedzi obok w te i wewte chodzą drzwi im skrzypia i trzaskaja uroki mieszkania na parterze w bloku
-
Dobry
Piękna pogoda u nas, odprowadzilam dzieci do szkoly i aż takie rześkie, wiosenne powietrze, fajnie!
Annie trzymam kciuki, mysle, że będzie bezboleśnie - jednak podejscie do ciązy tu na wyspach jest inne niż w PL. Ja się w Pl bardzo stresowałam - tym bardziej, że dzieci rok po roku praktycznie i nie zdążyłam wrócić po pierwszym do pracy a juz bylam w ciaży drugiej.
A tu już powiedzialam, tydzien temu - pogratulowali, ustalilismy do kiedy pracuję i tyle.
Bajka powodzenia na badaniach!
To co -- jutro Zuza testuje?Bajkaaa, Annie1981 lubią tę wiadomość
Daniel
-
Viriki wrote:
To co -- jutro Zuza testuje?
Hej Dziewczynki
U mnie też dziś ładna pogoda
Jutro powinnam dostać @ ale nie wiem jak po tej luteinie będzie
Jestem w 90 % przekonana że nie jestem w ciąży ale jutro zrobię test bo muszę brać tabletki których nie można w ciąży.
Także jutro 5.50 wstawię tu jedną kreseczke
Wojcinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:14
Effy lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Ja też czekam na dwie krechy i będę z samego rana sprawdzać dobre wiadomości
U mnie wyniki będą cześć jutro i część w środę a właśnie zorientowałam się że nie dostałam rabatu za bycie stałym klientem i jal będę odbierać wyniki to na pewno jej to powiem bo to wychodzi 12 zł i miałabym za to już Ft4 gorsze do grosza hehe zresztą nie po to robiłam kartę stałego klienta -
Zuza ja tez czekam na dwie kreski, wykres wygląda ładnie to czemu by nie
Jak tu miło było od rana ja już po pracy bo zaczynałam o 5.00...
Czy są tu jakieś specjalistki od barszczu ukraińskiego? Mój sobie dzisiaj zażyczył na obiad, a nigdy wcześniej nie robiłam.Aniołek 29.12.16
-
Zuza33 wrote:Tak wczoraj wzięłam ostatnią bo 10 dni miałam brać.Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość